Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם הוא, למשל, יבצע תאונת פגע וברח במושב והמשטרה תבדוק את מספר השלדה של האופנוע - יגיעו אליך. שמור את זכרון הדברים מכל משמר.

לכן אני רוצה להעביר בעלות ולהיות בראש שקט, השאלה אם במידה ואני עושה את זה - הזכרון דברים עדין תקף.

פורסם

זכרון הדברים הוא מסמך חוקי בעל תוקף משפטי ובו חתם הרוכש כי הוא אחראי לגרוטאה במעשה או במחדל.

אתה כרגע מכוסה על ידי זכרון הדברים.

כפי שאמרו לך, אינך יכול להעביר בעלות במובן הרגיל.

שלח אותו לק*בינימט ותקליט את השיחה בה אתה אומר במפורש שנסיעה על הגרוטאה היא עבירה שאינך מעוניין לקחת בה חלק

פורסם

אנשים רוכבים על קטנועים ישנים במושבים וקיבוצים ללא רישיון ורישוי, אני לא מצדיק את התופעה הזו אבל היא קיימת.

משטרה לא מתערבת בזה. רוכבים לרוב אנשים מבוגרים, נוסעים לאט מאוד בשבילים פנימיים של הישוב.

לגופו של עניין - אני לא מכיר שום אפשרות להחזיר לכביש רכב שהורד על ידי בעליו מסיבת "פירוק".

פורסם

זוהי עבירה חמורה של נהיגה ללא טסט וללא ביטוח ובמקרים גם ללא רשיון נהיגה מתאים.

במקרה ביטוח חו"ח לא הייתי רוצה להיות בנעלי הפוגע...

זה שלא אוכפים, לא מתיר את העברה.

• תוכן חדש...