Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

טוב לאחר השרשור הקודם , הדיאלים יוחלף בזמן הקרוב .

מחפש אופנוע , בפורום אחר הציעו לי את ה Duke 390 , עכשיו ממה שראיתי ביד 2 , אנשים מוכרים אותם ממש מהר , כאלו שמוכרים 3 חודש רק על הכביש או 5 אלף ק"מ , כנל ל Z300 , יש סיבה לכך?

הדרישות זה 50 קמ ( מעורך ) ביום , רצוי שיהיה נייקד , כאמור רישיון A1 ללא יכולת לשדרג לבנתיים , אם שווה לשלם על תוספת נפח בביטוח אז אין לי בעיה.

תקציב : 27K נטו לאופנוע.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי ProCC

מכונאי BMW

BMW X5 4800 V8 2010 - N62

פורסם

אני עושה 100 קמ ביום על דיוק 390 חדש. כלי פנטסטי בעיניי ,מהבדיקה שא י עשיתי הוא נותן את התמורה הטובה ביותר למחיר ובעל מנוע עם הכי הרבה אופי בקטגוריה.

מצד שני , ה z300 צריך להיות נעים יותר בשיוט כיוון שהוא בעל שני צילינדרים.

אני ירדתי מאופנוע שטח וחיפשתי כלי שקודם כל יתן לי פאן , לכן הדיוק היץה בחירה טבעית בעיני.

אשמח לענות על שאלות נוספות בנושא.

אלון

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

לדעתי לא משתלם להביא אופנוע 300 כי תשלם 1000 שקל יותר בביטוח החובה לעומת 250. אני עם z250 כחודשיים ו4.5 אלף קילומטר. חרשתי איתו את כל הארץ. ממליץ בחום

תן חיוך, עוד יבוא היום שגם על זה יטילו מס :)

• תוכן חדש...