Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הרדמה מקומית, אבל כשהיא מתחילה לחלוף זה הצילו.

ולהשתין דם גם תחת הרדמה זה לא כיף.

לא תפרו לאחר הברית ?

העיקר הבולבול יפה יותר עכשיו...:wink:

איזה כייף לי :)

• תגובות 148
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עד כמה זה נראה רע מ- 1 עד 10? :cry:

האצבע חזרה לצורתה המקורית (חסכתי מכם את התמונה הראשונה), לא כואבת (כלומר כואבת רק אם אני מפעיל לחץ על הציפורן), אני יכול להזיזה באופן מלא וככה היא נראית היום:

14139415_10210684378414393_1266056886_o.JPG

פורסם

ממש לא גרוע,ראיתי ולי עצמי היו שני מקרים גרועים ביותר (אתן לסאדיסטים בפורום לתאר לעצמם לבד)

יחד עם זאת ייעוץ בקופ"ח הקרובה לביתך לא יזיק,גג יעלה לך ליטר דלק ;)

יעבור לך ותשכח מהענין די מהר,רפואה שלמה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

סטיו, ממש לא נורא. חשבתי שכבר קיבלת משהו רציני.

אם היית הולך מיד היו קודחים לך בציפורן, היה כואב לכמה דקות ונרגע.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

על זה 9 עמודים?! סתם בכיין...:lol:

לא נראה לי שהציפורן תנשור בכלל ממכה כזו, לדעתי ישאר לך שטף דם בצורה של כתם שחור שילווה אותך מספר חודשים, תלוי במהירות שהציפורן תצמח.

פורסם

קצת פחחות לאצבע והכול טוב, רפואה שלמה :)

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

Tweeters: Crescendo STS-1 Midbass: Crescendo PWX8 X2

Subwoofer: FI Team4 15" @0.5ohm ALT: JS Alt's 300A

פורסם

זה מזכיר לי שלפני כמה שנים, הייתה לי כוס בירה של מרפי׳ס. עד כאן הכל טוב ויפה, אלא שמישהו הניח אותה לא בחכמה בכיור, כנראה על מזלג או משהו זוויתי והיא נשברה בתחתית (ממש היה חור). אני לא ידעתי מזה ופשוט באתי לנקות את הכוס... הכנסתי את היד פנימה עם הסקוטש, חצי סיבוב ופתאום אני מרגיש קור איום באמה והמון דם התחיל להישפך. האצבע פשוט עברה על החור וזה חתך אותה כמו מעבד מזון :o

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

עלי נסגרה דלת של אופל קדאט לפני יותר מעשור, למזלי בדיוק כשאבא שלי קנה גומיה חדשה כשהקודמת נקרעה.

הייתי ילד בן 10 בערך, וחוץ מחבישה לא עשו לי כלום ואני בסדר היום.

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

פורסם

עליי נסגרה דלת תא מטען של מאזדה 323 5 דלתות בגיל שמונה, על 4 אצבעות. נסגרה, יענו, ננעלה, כן?

לא קרה כלום. נפלאות עצמות הילדים הרכות, כנראה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...