Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
במוסך פיג'ו עלה לי ג"ריקן 10: ₪100 לפני מעמ. יש לי במחסן למטה אחד. אבל דיברתי גם עם המשווק של דור בלו והם גם מוכרים במחיר הזה בתחנות נבחרות לטענתו.

דבר איתו ארבע-052-612-254 סולימן.

משהו לא ברור לי.

אמרת 1.2 ש"ח לליטר.

עכשיו אתה אומר 10 ליטר ב-100 ש"ח, כלומר- 10 ש"ח לליטר.

פורסם
קיבולת מיכל משתנה מדגם לדגם

דווקא בכל הדגמים שמשווקים היום - C4 פיקאסו, C5, ברלינגו, C3 פיקאסו, קקטוס, 208 - קיבולת המיכל היא 17 ליטר.

פורסם (נערך)

Botzek צודק

החישוב שעשיתי למחיר ליטר שגוי ביסודו !

קבלו תיקון : אל תקנו במוסך. יקרעו אתכם.

בוקי: ₪2.90 לליטר זה מצויין.

יש גם את תוצרת הארץ ב http://www.gatblue.com/

אכן במנועי PSA המיכל הינו 17 אבל יש עוד יצרניות רכב עם מערכת SCR .שברולט (סילברדו) ,משאיות מרצדס וכו...

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

בלי פאניקה. הכמות ברכב מספיקה בדרך כלל עד לטיפול השנתי ומוסיפים במוסך כחלק משגרת הטיפול. הנוזל מוזרק למערכת הפליטה רק בעומס מלא.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם
בלי פאניקה.

אין שום פאניקה. מכיוון שמדובר, כמו שכבר כתבתי מקודם, בחלק מה "Customer maintenance"' אני רוצה לדעת באיזה חומר צריך להשתמש, אני חושב שכל בעל רכב כזה אמור לדעת. להזכירכם, ניתנת התראה בלוח שעונים כמה אלפי ק"מ לפני שנגמר נוזל האוריאה. אם לא ממלאים והנוזל נגמר לגמרי, המנוע לא יניע.

שנית, אחרי סיום האחריות אני מתכוון (כנראה) לחזור למרווח טיפולים רגילים ולא לפי"תנאים קשים" כמו שמחייבים אותנו. שימוש שלי לא עונה להגדרה של תנאים קשים. במרווח טיפולים רגיל (25.000 ק"מ) הנוזל יכול להיגמר לפני מועד הטיפול הבא.

הנוזל מוזרק למערכת הפליטה רק בעומס מלא.

מה הכוונה "עומס מלא"?

בפול גז?

אם כן אז אין אצלי עומס מלא אף פעם, האם זה אומר שאין צריכת אוריאה?

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שאלה באותו הקשר:

מגיע ליעד, רוצה לחנות את הרכב. שם לב שבדיוק רץ תהליך רגנרציה של DPF (אפשר לשים לב לפי ריח ורעש עבודה של המנוע מעט שונה.

האם במצב זה אין בעיה לכבות מנוע או שעדיף להמשיך לנהוג עד שייסתיים התהלך?

פורסם

זה תלוי באופי הנסיעות שלך.

אם יש הרבה נסיעות בינעירוניות ארוכות הייתי מכבה. נסיעות קצרות, לא מכבה.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

יש לי הכל מהכל. גם ימים שלמים של עבודה בתל אביב, כשאתה בשעתיים עובר 10 ק"מ וגם כל יום לפחות שעה - שעתיים בינעירוני הילוך 5 ו 2000 סל"ד פחות או יותר קבועים.

פורסם

כל הערכה למילוי נוזל במיכל עולה בסביבות 400 שקל. בסיטרואן c 3 פיקסו ביצעתי מילוי רק לאחר 150000 ק"מ.גם אם נגמר החומר הרכב מניע ומופיעה התראה בלוח שעונים.

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

פורסם

Buki, התהליך מתרחש בעיקר בנסיעות בינעירוניות. נדיר שיתרחש בסביבה עירונית אם יש נסיעה עירונית מדי פעם.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

ב 17.000 ק"מ ס"כ תפסתי את הסיטואציה הזאת פעמיים:

מגיע הביתה אחרי נסיעה בניערותית ועוד כ 2 דקות נסיעה עירונית, התהליך עדיין רץ.

אולי היו עוד מקרים שלא שמתי לב אליהם, זה לא משהו מאוד בולט.

• שבועיים מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...