Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 146
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חמור מאוד לשמוע. מתן גב אוטומטי למקום שהתנהל לא נכון לכאורה, בלי לקבל ממצאים לא תלויים או לפחות לבדוק זה לא משהו מקובל.

מוסכי פריים, ויש 2 כאלה בארץ, הם שייכים לחברת יוניון מוטורס. לאור התגובה שלהם אלייך אני גם כן חושב שלא אמשיך לטפל שם בעקבות התיאור בפוסט שלי.

הנה, הפסדתם עוד לקוח.

פורסם (נערך)

אמרתי לבחורה שהתקשרה אלי שאני מוכן להביא את הרכב למוסך אחר של טויוטה כדי שיבדקו את טענותיי ויראו שהגומיה לא קרועה. עם אמירה של בולם גמור אני לא יכול להתמודד כי ניתן לומר שזה ענין סובייקטיבי, גומיה קרועה זה ענין של שחור או לבן ולכן קל לבדוק את זה.

גם לזה לא היו מוכנים.

בשחרור הרכב המוסך כתב בקבלה שקיים חופש בבולם שמאלי ולכן מומלץ להחליפו. מבחינתם זו היתה התקלה היחידה. לא מעניין אותם שיש שיחה מוקלטת עם יועץ שירות שמספר דברים נוספים כמו הגומייה הקרועה ומפחיד את אחותי שהרכב לא עובר טסט.

מישהו פה כתב שהוא חשב ששירות הלקוחות של יוניון מוטורס הוא טוב מכיוון שלא שומעים תלונות עליהם בפורום אז לצערי זה לא נכון.

עריכה אחרונה על ידי eyals05
פורסם

אני חושב שזו מגמה שמתחילה אצלם עכשיו. טיפלתי שם כמה פעמים ומעולם לא ניסו לדחוף עד הטיפול הנוכחי. בהמתנה שלי שם ראיתי שכמעט לכל לקוח אמרו ברקסים גמורים כולל רפידות וצלחות, בניגוד למה שזכרתי מהעבר, אז החושים התחדדו. יכול להיות שאצל כולם באמת היה צריך. אבל יכול גם להיות שלא.

בשנה האחרונה הם דוחפים שם מאוד חזק את הלקוחות להצטרף למועדון (מה שאף פעם לא הסכמתי. חשבתי שבתור בעל טויוטה בת 10 שמגיע אליהם אני כבר במועדון...) הם יוצרים קהל שבוי ואז יהיה להם קל למכור להם לוקשים.

פורסם
סליחה חבר, אתה לא יכול להכליל את היצרן כולו.

טויוטה לא אשמה שיש לה מוסכים אידיוטים פה ושם, כמו שאני יכול למצוא לך מוסכים אידיוטים של מותגים אחרים, בעצם הפורום גדוש בהם...

אתה לגמרי צודק, טויוטה כידוע לא אשמים בדבר.

מכל יבואן אחר ( שאיננו טויוטה, כן?) הייתי מצפה לבחון מעת לעת את מקצועיות וטיב השירות שבמוסכי הרשת המורשים, שכן יש להם השפעה לא מבוטלת על תדמית המותג.

כאמור טויוטה פטורים מכך ;-)

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

אני את הלקח שלי למדתי מהנושא ואדאג שכל משפחתי המורחבת לא תתקרב יותר למוסך המדובר וכשיגיע היום גם לא ירכשו יותר טויוטה. יש גבול לכמה אפשר לזלזל בלקוח.

אז כנראה שחמשת הטויוטות במשפחה לא באמת יזיזו למוסך או ליבואן אבל בגלל חוסר השירות שלהם שורת הרווח שלהם תקטן בטיפה בסוף השנה בגללי.

חוזר לעדכן שנתיים אחרי,

מאז המקרה כל המשפחה מלבדי עזבה את טויוטה ורכשה רכבים אחרים (הורי קנו שתי סוזוקי ויטארה, אחותי הקטנה רכשה סוזוקי קרוסאובר, אחותי הגדולה עברה לטוסון ואני היחיד שנשאר עם הקורולה אך עברתי לטפל במוסך המרכזי של כלמוביל בחיפה מכיוון שמנהל המוסך הוא חבר טוב שלי, המוסך הוכיח לי פעם אחר פעם את מקצועיותו ואני מקבל מחירים זולים בהרבה אך זה רק בזכות הקשרים.

אז שנתיים אחרי טויוטה והמוסך המדובר הפסידו רכישה של 4 מכוניות חדשות וטיפולים שוטפים של 5 מכוניות וכל זה על נסיון עקיצה או חוסר מקצועיות של 4000 שקל.

היה משתלם להם, נכון?

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

פורסם

סתם שתדע, המקרה שלך אינו מקרה חריג וייחודי. ניסיונות עקיצה עקב נוכלות או עקב חוסר מקצועיות או סתם חזירות במחירים, הם דבר שכיח במוסכים. אצלי, בכל רכב שהיה לי, נתקלתי במקרים כאלו. כמובן שאחרי כל ניסיון כזה עזבתי את אותו מוסך, אבל זה לא מנע את המקרה הבא. הלקח שלמדתי מכך הוא לעשות מה שאפשר לבד ומה שאי אפשר לבד, לבקש לראות על הרכב ולקחת מספר הצעות ולרכוש חלפים לבד ולהביא למוסך במידת האפשר.

• תוכן חדש...