Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוהוריים מקסים בנות,

אני מחפש המלצה לאוזניות. עד פה הכל פשוט.

האוזניות האלה צריכות בראש ובראשונה להיות בעלות נפח אחסון מובנה של כמה ז'יגות ולהיות קומפקטיות. מעבר לזה הכל פחות חשוב.

הרעיון עלה כשנחשפתי ל-Gear IconX של סמסונג. הראתי אותם לגברת והיא ישר קפצה ואמרה שרוצה, אז החלטתי לקנות לה אותם למומולדת. אך אבוי! יום ההולגת חל באוקטובר בעוד האייקונאקס אמור להיות מושק רק סביב סוף השנה לקראת ה"כרימסס סיזן" של הגויים יימח שמם.

בקיצור, מישהו מכיר משהו דומה? תקציב של לא ממש משנה כמה, כל עוד הוא לא מפגר לגמרי, אני מעריך שעד-1000 שקל אמור להספיק.

נשיקות.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אלחוטיות כלומר שאין חוט שמחבר ביניהם כמו שהראית או סתם Bluetooth רגיל? יש המון אוזניות שמקבלות כרטיס זיכרון לא יודע כמה יש עם זיכרון מובנה.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

חוט ביניהן לא קריטי אם יש או אין.

לא הסברתי את עצמי כמו שצריך. אני צריך שהן יהיו עצמאיות לגמרי, כלומר שלא צריך טלפון/נגן אחר שמשדר אליהן את המוזיקה. אם הן ביניהן בלוטות' או חוט או ווייפיי או סימני עשן פחות משנה. אני רוצה שיהיה אפשר לשים אותן על הראש ולצאת לטיול/הליכה/קרוספיט(!!!!!!11!@).

פורסם

אני רואה ש-Bluedio זה המותג, וגם לא מצאתי אף דגם שהוא גם קומפקטי וגם עצמאי. כולם מתחברים בבלוטות' למקור חיצוני כלשהו, וזה לא מה שאני צריך.

פורסם (נערך)

מה אתה מחפש איזה מוצר לא כ"כ,ירדתי לסוף דעתך ידידי.

אני עורך כאן האוזניות של סמסומג נמכרות כבר בחול .

בבקשה

עריכה אחרונה על ידי eyali23
פורסם
אני רואה ש-Bluedio זה המותג, וגם לא מצאתי אף דגם שהוא גם קומפקטי וגם עצמאי. כולם מתחברים בבלוטות' למקור חיצוני כלשהו, וזה לא מה שאני צריך.

מתחברים גם החוצה, גם מוציאים לעוד אוזניות, וגם עם מקום לכרטיס זיכרון

http://www.aliexpress.com/item/Bluedio-T2-Bluetooth-Headphones-Wireless-headset-Folding-Headphones-Built-in-Mic-BT4-1-Powerful-Bass-Over/32574363105.html?spm=2114.30010308.3.18.zVvOm5&ws_ab_test=searchweb201556_0,searchweb201602_5_10057_10056_10055_10037_10049_10059_10033_10058_10032_10017_10060_10061_9999_10062_10063_412_10064,searchweb201603_7&btsid=4817a761-9808-4d76-82a7-b6547667435f

פורסם

עדיין אפשר לקנות ליומהולדת ולקבל אותו אחרכך, לא יקרה לה כלום

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אייל, תודה! קראתי איפשהו שהם משיקים אותם רק לקראת סוף השנה. אולי הכוונה הייתה להשקה בישראל. אני מחפש משהו בדיוק כזה, רק מנסה להבין מה האופציות שקיימות בשוק, ומה המחירים של אותן אפציות.

יותם, אני צריך משהו קומפקטי, כלומר in-ear. ולאה שקישרת אין תמיכה בכרטיס, כתוב בתיאור Support memory card: No.

GSI, רוצה אתה לבוא ולהגיד לה את זה?

פורסם (נערך)

אני כבר אמרתי פעם אחת בעבר ואני פה עדיין לספר וזה גם תופס לשנים הבאות.

פעם הזמנתי לה משקפיים "נדירות" והיה בלאגן בדואר/מכס/חזר ללשולח/נשלח שוב והיא קיבלה אותם בשמחה חודשיים לפני היומהולדת הבא

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

פורסם

יש לי אותם ויש בוודאות. תראה ביוטיוב. בגלל זה שאלתי איזה סוג אתה רוצה כי יש כאלה שלא בא בחשבון להתאמן עם קשת.

פורסם

זה לא לאימונים, אנחנו שנינו בטטות רציניות. אבל היא הולכת/רוכבת על אופניים די הרבה (טוב, אז רק אני בטטה) ואוהבת לשמוע מוזיקה. והיא רוצה להיות מסוגלת ללכת לאנשהו בלי לקחת טלפון או נגן ועדיין לשמוע מוזיקה. הבעיה עם אוזניות on-ear שהן מאוד לא Lady like. אני רוצה משהו שיהיה עדין ולא בומבסטי, היא לא היפסטר בן 23.

פורסם (נערך)

מה שרשמת בשורה הראשונה יכול להוביל למלחמה גדולה יותר ממתנת יומהולדת מאוחרת ;)

עדיין ממליץ לך ללכת על מה שהיא נדלקה בהודעה הראשונה.

הרי היא אהבה את זה, כל דבר אחר שתיקנה לה ולא יתפקד כמצופה ממנה היא תאמר שזה לא כמו ההם ואז אחרי כמה חודשים אתה תקנה אותם בכל זאת.

הכי פחות חשוב ביומהולדת זו המתנה, הכי חשוב זה כמה ארוך תרשום בפייס ;)

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

פורסם

דווקא עם "לא בדיוק זה" אין לה (ולי) בעיה. היא נדלקה על הרעיון, אוזניות שעובדות בלי תלות במכשיר נוסף. אם כתוב עליהן סמסונג או "ישראל חיליק סאונד ובניו" זה הרבה פחות משנה.

ולגבי המשפט הראשון, בגלל זה אנחנו כולנו אנונימיים :lol:

• תוכן חדש...