Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוני הוספת הוספת, אבל קצת שכחת סימוכין. אתה מדבר כאן על הפללת הלקוח ומתעלם מכך שברוב המקומות שזה נוסה זה היה כישלון - לכל הצדדים. לעומת זאת מיסוד הזנות עבד בכמה וכמה מקומות (ע"ע אמסטרדם). זה דיון שלם ומאוד מעניין.

בגדול הוא מציג את ההתנגשות בין אמוציה ורציונל - שכן גם אני הייתי שמח אם הזנות היתה פשוט נעלמת כליל מהעולם, אבל היות ואני אדם רציונלי ומודע לכך שזה לא באמת ישים (כמו נניח להעלים אלכוהול וסיגריות), אני מעדיף פתרון שנשען על רגולציה ועל פניו עשוי לסייע לאלו שנכנסנו למעגל הזה מבחינת בריאות, תנאים, בטחון וכו'.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בו נגדיר קודם כל מה זה זנות.

אישה שמחפשת תומך יחיד תמורת מין, זה זנות?

פגשת בחורה בבר, הצעת לה להחליף את השמן ברכב שלה תמורת אקט מיני והיא הסכימה, זו זנות?

לקחת מישהי לחופשה, שילמת על הכל, בתמורה היא שכבה איתך... כי ככה הסכמתם מראש, זו זנות?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זנות זה מקצוע. לספק שרותי מין תמורת כסף.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
הסברתי כבר למעלה למה זנות חוקית היא עדיין בעיה. אתה יכול להוסיף לזה שזנות חוקית מגדילה את הביקוש ולכן מגדילה סחר בנשים, שהיא לא פותרת את הבעיה של סרסורים, שהיא מנצלת נשים (אף אחת לא רוצה למכור את הגוף שלה. הם עושות את זה כי נותנים להן הרבה כסף) ושהמשטרה לא לוקחת פשעים נגד זונות ברצינות ואם הזנות תהיה חוקית, המשטרה בכלל לא תעשה כלום.

הזנות קיימת ותמשיך להתקיים.

ביקוש והיצע, עולם הפשע יכול להיות מעורב בזה בין אם מדובר בתחום חוקי או לא, במידה והזנות תהפוך לחוקית אז תהיה גם האפשרות להסדיר את תנאי ההעסקה ולפתור בעיות רבות שקשורות לניצול.

אני יכול להסתכל על המודל של מדינת נוואדה שבה הזנות היא חוקית ולהסיק כמה חיוני הדבר.

Sent from my A0001 using Tapatalk

haters will hate

פורסם
(אף אחת לא רוצה למכור את הגוף שלה. הם עושות את זה כי נותנים להן הרבה כסף).

אז היא יכולה לקבל פחות כסף, ולא למכור את הגוף שלה, אלא לעבוד במשהו אחר (שוב פעם, אני לוקח את המצב ההיפותטי, שבו אישה עוסקת בזה מרצון, לא שב"חית ממזרח אירופה שהביאו אותה בכח, ולקחו לה את הדרכון).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
(אף אחת לא רוצה למכור את הגוף שלה. הם עושות את זה כי נותנים להן הרבה כסף)

You don't say?

מעבר לעובדה שאפילו המצוטט מפיך מתאר בחירה חופשית...

לא רוצה אבל הכריחו אותה - פלילי. לא רוצה אבל הרבה כסף? איפה הלא רוצה פה?

אין לי מושג מה הסימוכין שלך, אבל זנות, ברוב המקרים, היא בחירה כלכלית. היא אולי נובעת מנסיבות חיים כאלה ואחרות, אבל הסצנריו של בחורה תמימה שאמרו לה שתהיה x והוכרחה לעבוד בזנות טוב בעיקר לכתבות בעיתונים. רובן המכריע נכנסות לעבודה ביודעין.

בו נגדיר קודם כל מה זה זנות.

אישה שמחפשת תומך יחיד תמורת מין, זה זנות?

פגשת בחורה בבר, הצעת לה להחליף את השמן ברכב שלה תמורת אקט מיני והיא הסכימה, זו זנות?

לקחת מישהי לחופשה, שילמת על הכל, בתמורה היא שכבה איתך... כי ככה הסכמתם מראש, זו זנות?

כן.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

זנות זה לא מקצוע, זה ניצול בזוי.

לנו הגברים קל להרגיע את המצפון בטענה שזו בחירה חופשית והיא מרוויחה כסף וכו. אבל אם הכניסה לזנות היא מתוך בחירה חופשית (לכאורה, בפועל רוב הנשים מגיעות מתוך חוסר ברירה כלכלית, או אחרי פגיעה מינית), היציאה מהזנות היא קשה מאוד, עד בלתי אפשרית.

נסו לדמיין "עבודה" שבה חודרים לגוף שלכם עשרות פעמים ביום, שופכים לכם נוזלי גוף בכל חור אפשרי, חשיפה לאלימות ועוד.

רוב הזונות צריכות משהו שיעזור להן להחזיק מעמד. ואז מתחיל מעגל של התמכרות לתרופות, אלכוהול או סמים שקשה מאוד לצאת ממנו.

באיזו עוד "עבודה" צריך מנה של סם, רק בשביל להעביר את היום?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

פינדר - זה לא שמה שאתה מתאר לא קיים, אבל זה רק חלק מהתופעה. חלק אחר, מאד ניכר הוא אותן הזונות מבחירה. לא נעים אולי לדבר על זה, בוודאי לאור הנראטיב הרווח שאתה ורוני מיטיבים לבטא, אבל אלה החיים. מחוץ למאמרים בפייסבוק ופוסטים של זהבה העולם קצת פחות שחור ולבן.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
החבר הכי טוב שלך זה החבר הכי טוב שלך, לרוב חבר ילדות.

שביט, איך תספר לאשתך הכל אם יש לך פילגש? גם את זה תספר לה? [emoji6]

שאלה מכשילה, הרי אנחנו מתיעצים עם החברים גם בפורום, לפני ביצוע העיסקה.

ואם האישה היא חבר טוב, מתיעצים גם איתה והיא אמורה לעזור :wink: (חבר או לא ..)

אבל לבדוק טוב, ולא לחזור לפורום ולבכות, אשתי ברחה עם הפילגש והן לקחו לי את הרכב.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

למיטב ידעתי, החלק האחר הוא לא מאוד ניכר, אלא מיעוט זניח.

הסרט "אישה יפה" הוא לא סרט תיעודי וגם לא מבוסס על סיפור אמיתי.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אני לא מסתמך על סרטים, אלא על התרשמות בלתי אמצעית, בעיקר של חברים פליליסטים וגם בחלק מהתיקים שלי יצא לעסוק בפן השהיה הבלתי חוקית. לא מקריאה ולא מצפיית סרטים, או אכילת סרטים.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אין לי מושג מה הסימוכין שלך, אבל זנות, ברוב המקרים, היא בחירה כלכלית.

מהמשפט משתמע שלך כן יש סימוכין כלשהו מלבד תחושת בטן, תחלוק איתנו?

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

ראה פוסט אחד מעל.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

פוסט אחד מעל עונה בדיוק להגדרה של תחושת בטן, משעשע כשאתה אומר את זה בגלל שבשרשורים אחרים אתה נוהג להשתעשע מהאנשים שאומרים "איך השמאל לא זכה, כל החברים שלי שמאלנים" - ובצדק. סטטיסטיקה לא עובדת ככה...

סקירה תחת "זנות סטטיסטיקה בישראל" בגוגל, וכניסה למאמרים עם קישורים למחקרים בלבד (ולא כתבות של סלונה...) אוששה את מה שזכור מקריאות עבר: רוב גדול עד מוחלט מהזונות שבמחקרים עברו התעללות מינית טרם הכניסה ל"מקצוע", רובן מכורות לסמים.

עם הפרופיל הזה, לטעון שהרוב עושות זאת מבחירה כלכלית גרידא... כאמור, מסקרן לראות את הנתונים עליהם המידע הזה נשען, שאינם בגדר תחושות בטן.

אבל זה חלק מהבעיה עם הנושא המסובך הזה, שני ה"צדדים" קודם בוחרים אג'נדה (בעד/נגד) ואז מתאימים ארגומנטים. כך אנשים אידיאליסטים כמו רוני יכולים להתעלם מהתרומה של מיסוד הזנות לטובת ההגנה הנפשית/בריאותית/תעסוקתית וגם פיזית על הנשים, ואנשים כמו רומן יכולים להתעלם מנתונים קונקרטיים מרוב המאמרים והסטטיסטיקה שנאספו במשך השנים ולטעון שרוב הזונות עושות את זה סתם כעוד מקצוע כלכלי שגרתי (just for the fuck of it... #סליחה).

http://todaango.org.il/?page_id=340

את הלינק הממשלתי (בערך רביעי בחיפושים שם) לא הצלחתי להעתיק-להדביק

עריכה אחרונה על ידי oryo

פורסם

סטטיסטיקה נערכת על ידי גופים בעלי אג'נדה, אור. אני כנראה לא אשכנע אותך, מאידך כנראה גם לא אשוכנע על ידך.

ZC6 | JB43 | 932

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...