Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אשמח לעזרה למבינים.

אני צריך להחליף שמן גיר למכוניות הללו ואני לא מצליח למצוא שום אזכור לאיזה שמן אני צריך.

מאיפה אני קונה אותו וכמה אני צריך ממנו.

הבנתי שלמיצובישי חייב מקורי. האם יש חנות שבה מוכרים מקורי? (במורשה לא מסכימים למכור)

למיצובישי מצאתי רק את זה :

http://justmotor.yalla.co.il/products/757947/%D7%A9%D7%9E%D7%9F-%D7%92%D7%99%D7%A8-%D7%A8%D7%A6%D7%99%D7%A3-%D7%9E%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%99-DIAQUEEN-CVT-J1

השאלה האם זה מקורי? האם המחיר נורמלי? נראה לי קצת יקר מידיי והאם זה מתאים גם לאאוטלנדר וגם ללנסר?

ולהונדה מצאתי רק רפרנס של ATF-Z1. השאלה היא מה זה אומר והאם זה מתאים להונדה עם הגיר הרציף שלה?

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם

למרות שהלינק לא מוביל לשמן עצמו, אבל לפי כתובת הלינק אכן diaqueen- ctv-j1 זה השמן המקורי לגירים רציפים של מיצובישי.

הטיפול די יקר, וכדאי לא לאחר את החלפת השמן ולהשתמש רק בשמן המקורי.

ממה שזכור לי ( אני לא בטוח, לכן לא לטפוס אותי במילה ), ללנסר צריך 6 ליטרים ולאאוטלנדר 8.

שמן j4 החליף את ה j1 יותר מאוחר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מה שאבי שם לך זה השמן המתאים לגיר הרציף של הונדה, תקנה 4 בקבוקים.

שים לב שבג'אז יש לך בורג ריקון מהצד של הגיר(ממש בחלק התחתון) ופתיחה שלו נעשית על ידי ראצ'ט 3/8.

אם דגם המנוע שלך זה L13-A1, אז בריקון ומילוי נכנס אצלך בערך 3.7-3.8 ליטר.

שלומי

פורסם

ובקשר ללאנסר, פח 4 ליטר עולה בסביבות ה550-600 ש"ח וכל ליטר בודד עולה בסביבות ה150 ש"ח.

בריקון ומילוי שמן גיר רציף באאוטלנדר נכנס בערך 5.5-6 ליטר. בלאנסר אין לי מושג.

שלומי

פורסם (נערך)
למרות שהלינק לא מוביל לשמן עצמו, אבל לפי כתובת הלינק אכן diaqueen- ctv-j1 זה השמן המקורי לגירים רציפים של מיצובישי.

הטיפול די יקר, וכדאי לא לאחר את החלפת השמן ולהשתמש רק בשמן המקורי.

ממה שזכור לי ( אני לא בטוח, לכן לא לטפוס אותי במילה ), ללנסר צריך 6 ליטרים ולאאוטלנדר 8.

שמן j4 החליף את ה j1 יותר מאוחר.

תודה רבה לך ולכולכם.

האם אני יכול להשתמש ב J4 לשני המיצובישי?

או שרק ב J1?

עריכה אחרונה על ידי sh1506

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם

אני החלפתי בלנסר לפני שנה במורשה.

אני יכול לבדוק אם אתה רוצה כמות בערב + מחיר.

למה לא רוצים למכור לך? איזה סיבה יש להם לסרב? מוזר.

פורסם

אני אשמח! תודה רבה.

לא יודע למה לא מעוניינים למכור.

הם לא מוכרים כלום.

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם

במיצובישי (לפחות בלנסר) הנוזל האורגינלי זהה לזה של יונדאי SP3 והמחיר מאוד רחוק מ 150 לליטר.אולי יותר בכיוון ה50 לליטר ביונדאי שופ.במוסך מורשה גובים 90 ש"ח לפני מע"מ לליטר על השמן ללא עבודה.

לגבי האאוטלנדר אם זה גיר רציף זה כנראה שמן אחר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם (נערך)

לנסר 1500 מגיע עם גיר אוטומטי פלנטרי.

לנסר 1800 עם גיר רציף.

שמן ל cvt שונה מהשמן לגיר אוטומטי רגיל.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אתה בטוח? זה לא נשמע לי הגיוני. הרי 4 ליטר עולים 550. איך במורשה, שלרוב יותר יקר, 7 ליטר עולים 455. זה לגיר רציף או פלנטרי?

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

• תוכן חדש...