Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למרות שהאוטו עבר טסט לפני כמה ימים, האם כדאי להחליף בכל זאת?

ואם להחליף, מה ההמלצה לצמיגים לרכב הזה? כרגע יש לי את הקונטיננטל שבא מהיצרן.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

יש מעין קונצנזוס בפורום, שצמיגים בתנאי האקלים בארץ מתייבשים למדי לאחר כ-4 שנים וראוי להחליפם.

יחד עם זאת, אפשר לבדוק את מצבם קצת יותר לעומק, ולראות אם יש גם סממנים חיצוניים נוספים הדורשים החלפה, כמו סדקי התייבשות משמעותיים, קרעים, שחיקה וכו'. וגם תלוי כמה ק"מ עברת איתם ואם בוצעה רוטציה אי פעם.

לקבלת המלצות יש לציין את המידה המלאה כולל קוד עומס ומהירות, כפי שמופיע ברשיון הרכב.

אם יש לך דרישות מסוימות מהצמיגים הבאים, ציין גם אותן. כולל טענות או חיזוקים לגבי דגם הצמיגים הנוכחי (שראוי לציין בכל מקרה).

כמו כן, לא יזיק לבצע חיפוש לגבי אותן מידות.

פורסם

ראוי לציין שהקונצנזוס הזה אינו שרירותי או אנקדוטלי: הוא מבוסס על ניסויים אמפיריים של מאמני נהיגה עם מגוון רחב של צמיגים ורכבים.

יש לכך גם אישוש מסוים בחומרים מחקריים של ה-SAE וה-NHSTA.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אני יודע את המידה אצלי-185/55/16, זו לא הבעיה. אילו דרישות אני יכול לבקש מהצמיגים? שיהיו אמינים, אחריות ל3 שנים וממתקין גם כן אמין. האוטו עבר 58 אלף. לגבי איך הם נראים, בערב אני אצלם אותם ואשלח כאן.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם (נערך)

העיקר שפתחת שרשור כזה לפני שנה.

במידה הזו, קוד עומס ומהירות אמורים להיות 83V. כפי שכתבתי גם אז.

תקציב יש?

מיקום בארץ יש?

למען האמת, לא השתנה הרבה אם בכלל מאז השרשור מלפני שנה, מבחינת היצע הצמיגים.

אחריות על צמיגים לא שווה הרבה, למעט אם יש כשל ייצור מובהק.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

רצוי לבדוק את הצמיגים על-ידי בעל מקצוע ולא חייבים להחליפם לאחר 4 שנים. קיימים מקומות בעולם שעומס החום הרבה יותר גבוה מישראל ועדיין לא מחליפים צמיגים בגלל שעברו 4 שנים.

ייתכן שהצמיג היה באיחסון אצל הייבואן/משווק חצי שנה או שנה ככה שבפועל הצמיג היה על הכביש 3 או 3.5 שנים לכן ייתכן מאוד שמצב הצמיג תקין לחלוטיין.

איזה כייף לי :)

פורסם

הכי חשוב לבדוק שחלילה איזה מלשינן (שטינקר) לא מצלם את הצמיגים ומדווח למשרד התחבורה/משטרה שאתה נוסע חלילה עם צמיגים בלויים. :roll:

איזה כייף לי :)

פורסם

אני מאיזור באר יעקב/ראשון. חשבתי על הפלקן שנראה שנותן תמורה טובה למחירו. כמו שכתבתי לפני שנה, אין לי בעיה לשלם על איכות כמו פירלי ומישלין, אבלך ממה שהבנתי לא ארגיש כ"כ בהבדלים וחבל על הכסף.

יש מקום מומלץ באיזור שציינתי?

פורסם

אכן פאלקן משמעותית יותר זולים.

http://tires.yad2.co.il/tire-service?tire=4917&cs=1&diameter=6&aspectRatio=13&width=16&type=1

אני ממליץ על גלגלי המגן ( לפני בית דגן מכיוון רמלה, בתחנת דלק דור- אלון ).

לפי הלינק המחיר 260 שקלים לצמיג.

תתקשר אליהם ותבקש שיזמינו את הצמיגים במידה שלך ( כנראה עניין של כמה שעות ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
רצוי לבדוק את הצמיגים על-ידי בעל מקצוע ולא חייבים להחליפם לאחר 4 שנים. קיימים מקומות בעולם שעומס החום הרבה יותר גבוה מישראל ועדיין לא מחליפים צמיגים בגלל שעברו 4 שנים.

ייתכן שהצמיג היה באיחסון אצל הייבואן/משווק חצי שנה או שנה ככה שבפועל הצמיג היה על הכביש 3 או 3.5 שנים לכן ייתכן מאוד שמצב הצמיג תקין לחלוטיין.

הצמיג בהחלט עשוי להיות ״תקין״ לחלוטין, אך הביצועים שלו יהיו רחוקים מכפי שהיו כשהיה חדש.

מכיוון שגם הביצועים הללו ולא רק שלמותו המבנית של הצמיג הם בעלי השפעה על הבטיחות, יש מקום להתייחס לצמיג כזה כלא בטיחותי, גם אם תקין.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

לי יש סוויפט שעלתה לכביש ב5/2013.

את הצמיגים המקוריים החלפתי אחרי שנה וקצת כי הייתי מחליק איתם כל פעם שהכביש היה קצת רטוב.

מאז אני כמעט שנתיים עם הפאלקן 914. עברתי בערך 40K ק"מ. בצמיגים יש עדין בשר לעוד איזה שנה בכיף אבל הם כבר מתחילים לעשות קרעכצן ולהחליק בפניות חדות (בעבר היו הרבה יותר אוחזים).

אני רוצה לבדוק מה יהיה המצב שלהם בחורף ואם הם יעשו בעיות בכביש רטוב אני אחליף אותם. לא מתפשר על בטיחות.

הבעיה שהפאלקן האלה וקונטי שמוכרים רק במורשים זה הצמיגים היחידים במידה הזו בארץ. באסה כי הפאלקן העלו לי את הצריכת דלק באיזה 10% ביחס לקונטי

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

I.Gת אתה בטוח שיש את רק שני אלו?

בעמוד הזה: http://tires.yad2.co.il/compare?diameter=6&aspectRatio=13&width=16

יש מגוון של חברות. אני באמת לא יודע אם ללכת על הפלקן הזולים או קונטי/פירלי היקרים יותר-שכנראה לא יפגעו בצריכת הדלק המצויינת שיש עכשיו.

פורסם

בחלק מהמידות ההפרש בין פאלקן לקונטי, פירלי, גודייר וכו.. עומד על 50-100 שקלים. במידה שלך זה 200 ויותר ( שזה כמעט כפול ). לכן אני לא רואה סיבה לשלם את הסכומים האלה. פאלקן מספיק טובים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...