Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"אפל מיוזיק" מגיע לארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רשום לטיידל וספוטיפיי, בעיקר עובד בשוטף עם ספוטיפיי, כמו שנאמר פה, השיטוט והגילוי בסופטיפיי עדיף, טיידאל באמת מזרימה מדיה באיכות אחרת, המחיר בהתאם ב60 לחודש. אני נוטה להשתמש בה בעחקר ברכבת/בית עם האוזניות הגדולות, בעבודה בדרך כלל עם in ear פשוטוץ ייסית ככה שהההדל בלי dac בתוספת רעשי הרקע שח הסדנה נהיה זניח יחסית, בשביל 20 שח ל iTunes אני אתן צ'אנס, מעניין אותי האלגוריתם לבניית פלייליסטים והcurated

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

ליביור אתה יכול לנסות משהו בשבילי?

עם החשבון האמריקאי שלך, תנסה לשמוע עם זה מוזיקה "כמו ישראלי" - להגיע לרשימות של מוזיקה בעברית ובעיקר לראות אם הוא יהיה מספיק חכם כדי לשלב לך גם מוזיקה ישראלית ב- for you.

העניין הוא שבitunes store זה מאוד קשה. אם תנסה לדוגמה להיגע בחנות לרשימת הtop 100 של מדינה אחרת זה כמעט בלתי אפשרי (אני לא מצאתי דרך לעשות את זה בנוחוץ לפחות). הייתי מאוד רוצה לדעת אם באפל מיוזיק זה שונה. ספציפית, אני רוצה שהוא ישלב לי גם מוזיקה צרפתית, אבל שלא ישים לי אדית פיאף ומייק ברנדט (מוזיקה צרפתית לישראלים) אלא מוזיקה צרפתית עכשיווית. יש מצב או לוותר מראש?

פורסם

יש אפשרות להירשם לחודשי הניסיון בלי להכניס פרטי אשראי ?

והאם השירים מורדים לתוך המכשיר או שהכל אונליין סטרימינג ?

פורסם

אורבן - האלגוריתם לפלייליסטים בינוני ומטה לטעמי (לא ספוטיפיי ולא מתקרב) א ב ל - יש להם המון Curated playlists מעולים בכל נושא שאתה מדמיין. (ה מ ו ן) ומנגנן המלצה על כאלו שעובד מעולה.

Petit - אני משתמש בזה מאז הבטא ושומע מעט מאוד מוזיקה ישראלית.

בCurated playlists לא ראיתי עד היום משהו ישראלי בFor you (אבל הם קיימים - לא הרבה - אבל יש והם די טובים).

באלבומים אבל זה הציע לי דברים רלוונטים כמה פעמים (רוק ישראלי בעיקר)

צביקי - למיטב ידיעתי לא. אי אפשר בלי אשראי.

לגבי הסטרימינג או הורדה - בDefault זה עושה סטרימינג , אתה יכול לסמן שירים / אלבומים / Playlistים להורדה והם ירדו למכשיר.

יש לציין בניגוד לiTunes match - השירים הם עם DRM.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לא יודע, האפליקציה לא משהו בכלל. נרשמתי אתמול, האפליקציה איטית לפעמים, קורסת בחלק מהפונקציות ודיי מסבכת דברים כשכל מה שאתה מבקש זה שיר ספציפי.

פורסם

דוקא הcurated הוא מה שמעניין. בטיידל הcuration מגוחך. היתרון המהותי שלו הוא באיכות. אני מאמין שהממשק יהיה יותר נוח מהממשק ההעלוב של tidal. כרגע החשבון שלי באפל חסום מסיבה מוזרה. אבל אני על זה :lol::lol:

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
אורבן - האלגוריתם לפלייליסטים בינוני ומטה לטעמי (לא ספוטיפיי ולא מתקרב) א ב ל - יש להם המון Curated playlists מעולים בכל נושא שאתה מדמיין. (ה מ ו ן) ומנגנן המלצה על כאלו שעובד מעולה.

Petit - אני משתמש בזה מאז הבטא ושומע מעט מאוד מוזיקה ישראלית.

בCurated playlists לא ראיתי עד היום משהו ישראלי בFor you (אבל הם קיימים - לא הרבה - אבל יש והם די טובים).

באלבומים אבל זה הציע לי דברים רלוונטים כמה פעמים (רוק ישראלי בעיקר)

לגבי הסטרימינג או הורדה - בDefault זה עושה סטרימינג , אתה יכול לסמן שירים / אלבומים / Playlistים להורדה והם ירדו למכשיר.

תודה רבה

אני כרגע בחופשה אז אני לא שומע הרבה מוזיקה אבל אני אנסה את זה כשיהיה רלוונטי.

פורסם
לא יודע, האפליקציה לא משהו בכלל. נרשמתי אתמול, האפליקציה איטית לפעמים, קורסת בחלק מהפונקציות ודיי מסבכת דברים כשכל מה שאתה מבקש זה שיר ספציפי.

אנדרואיד אה? :)

זה קצת Mixed bag שם (בעיקר בגלל הרומים השונים) - יש לי שני חברים שעפים על זה לגמרי עם HTC ועם נקסוס , ויש לי חבר שגם מספר את אותה חוויה שאתה אומר עם גלקסי.

אנדרואיד ...

Then dying is forgetting

פורסם

ד״א - האייטיונס (לפחות במק) כאופצית שמיעה שולחנית במיוחד מתוך הCurated lists מעולה.

(זה נראה לי השימוש היחיד שלי באייטיונס בשנים האחרונות)

Then dying is forgetting

פורסם

ממש התרשמתי לטובה (עד עכשיו האזנתי לשירים בעיקר דרך יוטיוב..)

מה המגבלות שיש על השירים, לעומת שירים שנרכשו דרך האייטונס?

פורסם

שירים שרכשת או הורדת דרך iTunes match בגירסא טובה יותר באים בלי DRM , לעומת זאת כל מה שלא נמצא בספריה שלך (חוקי או לא חוקי) הם עם DRM ככה שאם נגמר לך המנוי - ואתה לא ממשיך לשלם אתה לא יכול לנגן כלום מהקבצים של אפל פיי גם אם הורדת אותם לכונן.

Then dying is forgetting

פורסם

אני עם שתי מכשירי אנדרואיד בבית, אל ג'י וסמסונג, האפליקציה עובדת מעולה, לא רואה הבדל משמעותי ממה שהיא עובדת באייר 2

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

• תוכן חדש...