Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

האינדיקציה היא המצב של הכפתור. גם רואים בחושך שהתאורה לא מספיקה. האחריות לדעת לתפעל את הרכב היא על הנהג, אין מה לבוא בטענות ליצרן.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

המשתמש האנושי הוא לפי הגדרתו נוטה לטעויות. תפקיד המהנדס (והרגולטור) לצמצם את המרחב שבו הוא יכול לטעות ולגרום נזק.

אין שום בעיה להגדיר שזמינות של מצב תאורה AUTO יהיה חובה בכל רכב והרכבים ימסרו ללקוח כשהרכב במצב כזה ודרוש תפעול של נצרה (נניח כפתור בקצה המנוף) בשביל להעביר למצב ידני.

למי שמתנגד לפיקוח מלמעלה - אני מזכיר שאם לא הייתה רגולציה מחייבת אז היו עדיין בסוכנויות מכוניות דיסקאונט בלי כריות אוויר ו-ABS.

Sent from my GT-I9295 using Tapatalk

פורסם

ואני חושב שאם היו מבטלים את תאורת לוח השעונים, כלומר היא הייתה דולקת רק כאשר האורות מעבר דולקים, זה היה פותר הרבה בעיות.

פורסם
כבר דנו על זה באשכול שלי, הרי במילא הDRL דולקים, תבטלו אותם ותשאירו רק אור רגיל.

שברולט עשו זאת, לא מבין למה שיצרניות אחרות לא יאמצו.

מהו הנזק מול התועלת, לדעתי רמת 'זיהום האוויר' או בזבוז האנרגיה המקסימלית שתצא מזה, היא חסרת חשיבות לעומת לחיצה בניוטרל של בן של עובד מדינה שלקח את הרכב לסיבוב למשל.

כולה אורות, זה מציל חיים.

אחי עם הסיטרואן כבר 3 שנים לא נגע במתג האורות.

בפיקנטו אם שככחת אורות דולקים הם מתכבים בכיבוי הרכב והוצאת המפתח מהסוויץ' בדוק.

ואני חושב שאם היו מבטלים את תאורת לוח השעונים, כלומר היא הייתה דולקת רק כאשר האורות מעבר דולקים, זה היה פותר הרבה בעיות.

בהחלט! כמו בכל המכוניות של פעם.

פורסם

משהו קצת לא מובן לי ואשמח להסבר , מה שאני רואה ברכבים כפנסי ערפל זה בעצם DRL ?

נגיד הפנסים האלה למטה בפיקנטו.

פורסם

כן, בפיקנטו זה DRL, נדלקים אוטומאטית עם סיבוב הסוויטץ'. לכן מי שנוסע עם האורות האלה בפיקנטו פשוט שכח לגמרי להדליק אורות, זה לא שהוא סיבב את מתג האורות לא עד הסוף.

• תוכן חדש...