Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם הקומפרסיה שלך נמוכה יחסית למה שאומר להיות, או לא שווה לאורך כול הצילינדרים אז הדרך היחידה הנורמלית לתקן את המצב זה אובראול.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

הכוונה שלי היא איך מעלים אותה בתמורה להספק יותר גבוהה

 

אם הקומפרסיה שלך נמוכה יחסית למה שאומר להיות, או לא שווה לאורך כול הצילינדרים אז הדרך היחידה הנורמלית לתקן את המצב זה אובראול.
פורסם
Thinner head gasket and/or milling of the cylinder head

 

זה מעלה יחס דחיסה.

לשנות יחס דחיסה יהיה קל יותר בעזרת בוכנות אחרות. יותר פשוט אבל לגדוש, אם אפשר כמובן. בכול מקרה- תהליך יקר.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

מן הסתם, תצטרך טיוניג מתאים כדי לממש את הפוטנציאל. לא משנה איך העלת יחס דחיסה. סביר להניח גם דלק 98 אוקטן.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

×
×
  • תוכן חדש...