Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקרוז סובלת משוק יד2 בעייתי בגלל הדגמים הקודמים שלא היו מוצלחים במיוחד בלשון המעטה.

אומרים שה 1.4T זה כבר רכב אחר לגמרי, אז אומרים. לך תסביר את זה למי שיבוא לקנות ממך את הרכב בעוד אי-אילו שנים, אם יבוא.

קיה (ויונדאי) של היום זה כמו לקנות טויוטה פעם. יש להם שוק טוב עם ביקוש, רכבים אמינים וטובים.

במקומך הייתי מתלבט בין הסיד לפורטה בלבד, כל השאר זה ראש בריא במיטה חולה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ה1.4T באמת רכב אחר לגמרי, אמין מאד וחסכוני בהרבה מה1600.

הקרוז T האמריקאית עד היום נמכרת במחירון גבוהה, והטורבו הקוראינית לא שונה ממנה חוץ מארץ ייצור.

פורסם

עדיין - אם אתה מעוניין ברכב אמין וחסכוני יחסית הקיה צריכה להיות הבחירה שלך.

הקרוז פחות חסכונית, פחות אמינה ופחות שומרת על ערכה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

גם על "חזק" יש לי הסתייגות. בתחילת הנסיעה רק שומעים חזק את המנוע בתוך הרכב. מרגישים את הכוח שלו בהאצת ביניים ולא לפני כן.

בקיצור, לנסר היה רכב נחמד ב 2008. אנחנו עכשיו ב 2016.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אני מציע לבחור בין שני דגמים של קיה, מה שנראה לו מתאים יותר - סדן או סטיישן.

הרכב היחיד ברשימה אשר כדאי לפסול מיידית זה ניסאן אלמרה.

סובארו די חלשה ולא חסכונית, מיצובישי מיושנת, קרוז צונחת במחיר צניחה חופשית ( אני לא בטוח שבצדק, כי בשנתונים יותר מתקדמים יש שיפור גדול ).

מסכים איתך, הייתי הולך על כיוון הקיד סיד זה נראה לי אופציה מצויינת בשבילו, בכל מקרה אסור לשכוח שברגע שאתה רוכש רכב 0 ק"מ אתה לא מקבל את ה 7 שנות אחריות של הייבואן שאולי זה גם שיקול שכדאי לשקול

פורסם

מכיון שהוא עם שלושה ילדים מה שאומר הרבה אנשים וחפצים סטיישן נשמע הכי מתאים. מכל האפשרויות המצויינות ה

קיה סיד סטיישן נותן את התמורה הכי טובה למחיר. אמנם הוא בחמש מעל התקציב אבל שיתאמץ. שווה את זה

פורסם

תודה למגיבים

אכן ההחלטה התקבלת בהתאם להמלצות שעלו כאן - הקיה סיד סטיישן.

עכשיו רק נותר לחכות לעניני ביטוח וכו'

תודה לכולם

פורסם

סיד סטיישן זו בחירה טובה.

ממליץ לעשות נסיעת מבחן עליה ועל הפורטה כדי להרגיש את ההבדל בין הגיר הרגיל של הפורטה לרובוטי של הסיד.

בהצלחה

Cupra Leon VZ 2025

• תוכן חדש...