Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
זה משתנה בהתאם לצורת נהיגה שלך, תלחצי יותר, צריכת הדלק שלך תעלה, יהיו לך פחות קילומטרים לנסוע פר מיכל דלק.

מה הצריכת דלק שהמחשב אצלך עכשיו מראה? (כמה ליטרים ל100 ק"מ...)

14.6 רשום משתנה ל14.8 14.7 ממוצע תמידי 14.6

אבל מזה שייך כ'כ לזה שהטנק דלק לא מכיל 45 ליטר שיתן 40 ליטר 39 אבל גג35?? אין בזה היגיון 50 ק''מ נגיד רזרבי נניח אני נוסעת על 14.6 ל100 ק''מ בממוצע זאת אומרת שבאוטו יש 3.5 ליטר נשאר ברגע שהנורה דולקת ונותר לי 50 ק''מ כביכול אמור להכנס 41.5 ליטר דלק לא?

עריכה אחרונה על ידי Vika Janashvili
  • תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הטנק כן מכיל 45, מה קשה להבין?

הנורה נדלקת מוקדם מהרגיל, לכן את יכולה להכניס רק 35 ליטר, אם תמשיכי לנסוע עוד 110 קילומטר תוכלי להכניס מעל 40 ליטר בשמחה.

פורסם
הטנק כן מכיל 45, מה קשה להבין?

הנורה נדלקת מוקדם מהרגיל, לכן את יכולה להכניס רק 35 ליטר, אם תמשיכי לנסוע עוד 110 קילומטר תוכלי להכניס מעל 40 ליטר בשמחה.

לפעם הבאה אני אנסה זאת לפני תדלוק אני אקח את הסיכון ואם האוטו יתקע ללא דלק זה עלייך!!!

פורסם
לפעם הבאה אני אנסה זאת לפני תדלוק אני אקח את הסיכון ואם האוטו יתקע ללא דלק זה עלייך!!!

הייתי משאיר את המספר למקרה שתתקעי אבל שנינו תפוסים כפי הנראה.

בכל אופן - לא מבין למה ישנה חשיבות כל כך משמעותית עבורך לנפח מיכל הדלק.

הגיע הזמן לתדלק? סלאמתק, תתדלקי ותמשיכי בחייך.

פורסם

בשביל מה ההרפתקאות? את מגיעה לרבע מיכל - תתדלקי, סה טו

לא מבין למה להתעסק עם כל הקקמייקה הזה של יש לי\אמור להיות לי\כן-נורה\לא-נורה

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

הגיוני שהתדלוק 35 ליטר כי תמיד יש יתרה, מה שלא הגיוני שהמחשב דרך מראה 290 ק"מ לאחר תדלוק מלא. אצלי בדגם 2013 המחשב מראה בין 440 ל460 ק"מ לאחר תדלוק מלא. הייתי בודקת במוסך.

פורסם

המחשב עושה חשבון בהתאם לצריכת הדלק, או כמה הנהג/ת עם רגל כבדה על הדוושה.

אצלי לדוגמא, הצריכה ל100 ק"מ היא סביב 6 ליטר, ומיכ מלא מספיק ל550-600 קמ...

אם אצלה הצריכה היא סביב ה14 ל100, הגיוני שמיכל מלא יספק לכ300 ק"מ.

פורסם
הגיוני שהתדלוק 35 ליטר כי תמיד יש יתרה, מה שלא הגיוני שהמחשב דרך מראה 290 ק"מ לאחר תדלוק מלא. אצלי בדגם 2013 המחשב מראה בין 440 ל460 ק"מ לאחר תדלוק מלא. הייתי בודקת במוסך.

זה המספרים במדוייק שאני הייתי מתדלקת לפני שנה הביא לי בשנה האחרונה רק המספר הזה השתנה לסביבות ה290 מוזר מאוד

פורסם
בשביל מה ההרפתקאות? את מגיעה לרבע מיכל - תתדלקי, סה טו

לא מבין למה להתעסק עם כל הקקמייקה הזה של יש לי\אמור להיות לי\כן-נורה\לא-נורה

יש אנשים שאוהבים כל שני וחמישי לשים 100 שקל 50 ואפילו 20 העיקר לגמור את היום אני שמה פול וראש שקט לזמן מסויים...

עם העבודה שלי זה מסתדר הכי טוב שיש וכרגע לפי דעתי לא רק שהדלק מתבזבז יותר מהר אלא האוטו אוכל יותר כנראה מאשר פעם...

זה אוטו 2012 לא 2002 לא צריכות להיות בעיות מסוג כזה..

פורסם

אני חושב שהעניין הוא כזה:

הרזרבה שלך היא 6-7 ליטר דלק.

מה שאומר שכשמחשב הרכב יראה 0 ק"מ את תתדלקי כ-39 ליטר.

עדיין יהיה לך דלק לעוד 70-80 ק"מ גם כשהמחשב יראה שלא נשאר לך כלום.

ככה המספרים שאת מראה מסתדרים.

הבנת? מה הבנת? לא הבנת?!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם (נערך)

במידה וצריכת הדלק שלך לא השתנתה משנה שעברה אז אחריי תדולק מלא המחשב אמור כמו שהיה שנה שעברה.

כנראה שבתקופה האחורה השתנתה צורת הנהיגה או תוואי הדרך שמביא את המחשב לחשב כאילו את יושבת על דוושת הגז.

יכול להיות גם שקילומטרים אחרונים לפניי התדלוק צורת הנהיגה שלך היא לא הכי חסכונית ולכן המחשב רושם את מה שהוא רושם.

עריכה אחרונה על ידי mark_Avn
פורסם

ההסברים של כולם הגיוניים מבחינה טכנית, אבל כשמשהו מתנהג פתאום אחרת ברכב ממה שהיה לפני כן- זה מצדיק בירור מעמיק יותר.

אם אופן השימוש ברכב לא השתנה בצורה מהותית, אין סיבה שאותו אדם, שנוהג באותה צורה באותו רכב, יבזבז פי 2 דלק.

ויקה, גשי למוסך לחוות דעת.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם
ההסברים של כולם הגיוניים מבחינה טכנית, אבל כשמשהו מתנהג פתאום אחרת ברכב ממה שהיה לפני כן- זה מצדיק בירור מעמיק יותר.

אם אופן השימוש ברכב לא השתנה בצורה מהותית, אין סיבה שאותו אדם, שנוהג באותה צורה באותו רכב, יבזבז פי 2 דלק.

ויקה, גשי למוסך לחוות דעת.

זה העניין הדרכים אותם דרכים הנסיעה מאוד רגועה האוטו הזה לא ידע קיקים מינואר 2012 שעלה לכביש

לא השתנה סגנון נסיעה לא כלום חולון מוטורס יונדאי יתנו חוות דעת במחיר הוגן?? או עדיף מוסך קטן פרטי יותר?

פורסם
זה העניין הדרכים אותם דרכים הנסיעה מאוד רגועה האוטו הזה לא ידע קיקים מינואר 2012 שעלה לכביש

לא השתנה סגנון נסיעה לא כלום חולון מוטורס יונדאי יתנו חוות דעת במחיר הוגן?? או עדיף מוסך קטן פרטי יותר?

בוא נתחיל מקטן - הרכב מגיע לטמפ עבודה?

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

• תוכן חדש...