Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מומלץ. מקווה שיפרסמו ב Ynet.

לדוגמא: ברשימת משפחתיות, רכבים שנמכרים באחוז הגבוה ביותר לפרטיים הם לאון וגולף. האסטרה מוכרת 11% בלבד לפרטיים.

• אחראי פורום
פורסם

מעניין איפה האלנטרה/i30/i35 אם בקיה יש לסיד 34% אצל הפרטיים (שגם הם מפתיעים, לא זוכר מתי ראיתי סיד בלי מדבקה של בזק).

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
מעניין איפה האלנטרה/i30/i35 אם בקיה יש לסיד 34% אצל הפרטיים (שגם הם מפתיעים, לא זוכר מתי ראיתי סיד בלי מדבקה של בזק).

casper יכול אולי להאיר את עיננו, אבל גם אני לא מכיר מישהו שרכש סיד/אלנטרה פרטית. גם הכאילו פרטיים שאני מכיר זה דרך תוכניות בסגנון אוויס אקספרס.

לגבי יתר הטבלה, יש לי כמה הערות:

MG מוכר בעיקר לפרטיים? מי אלה?

לא זוכר מתי ראיתי אלפא בליסינג, אבל אני מניח שיש כמה, ויש גם את חברת ההשכרה בלו-סקיי, שמשום מה משכירה ג'ולייטות...

שברולט 60% לפרטיים? NO CHANCE.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם (נערך)
מהכתבה נראה כי מצבה של אופל היה עגום אילולא היבואן שלה היה בעלים של חברת ליסינג.

מצבה של אופל עגום מאחר והיבואן שלה הוא בעלים של חברת ליסינג.

הוא מסתכל על הטווח הקצר ולא בונה מותג על יסודות מוצקים.

עם 11% מכירות לפרטיים, אסטרה תמשיך לאבד ערך באופן תלול, על אף שאסטרה החדשה היא מכונית נאה מאוד, עם ביצועים טובים ותג מחיר אטרקטיבי. באמתחתה מצוי אפילו תואר מכונית השנה, שאולי עושה את זה ללקוחות פרטיים אבל מעניין את קצין הרכב או ה-CFO הממוצע כשלג דאשתקד.

אפילו כשהוא מנסה לפעול בנישה הפרטית עם דגמים ספורטיביים, זה יוצא לו חצי אפוי...

עריכה אחרונה על ידי 504L

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
יגואר, 71% לפרטיים?

לאן הלכו 29% אחוזים? רכבי תצוגה? נסיעת מבחן?

אולי באחוזים זה הרבה אבל במכוניות זה 4..

יש כמה בעלי חברות ( ראה ערך ענבל אור ואורן קובי ) שנוסעים ברכבי פאר,

יש גם לא מעט עבריינים כבדים שהפסיקו לקנות רכבים כדי שלא יהיה מה להחרים להם והם עושים ליסינג על רכבי פאר..

כנראה ה 4 במרחב הזה..

פורסם
מהכתבה נראה כי מצבה של אופל היה עגום אילולא היבואן שלה היה בעלים של חברת ליסינג.

לא חדש, זה היה ידוע וברור מהרגע הראשון ועדין, ביחס ליבואן הקודם של אופל (UMI), שלמה עשו פלאים.

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

• תוכן חדש...