Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם

יש לי מערכת סאונד ברכב ואני רוצה לשפר אותה לאיכותית יותר למרות שהסאונד חזק.

הציוד שיש לי כרגע:

יש לי מגבר

PCA 4.175 V12 1800W

9349875.jpg

ויש לי סאבוופר של פיונר 1400 Watt

TSW308D4

2414894.jpg

ויש לי רדיו דיסק Kenwood KDC-248U

7297968.jpg

היו לי רמקולים של פיליפס ונשרפו.

קודם כל מה אתם אומרים על הציוד שיש לי כרגע כדאי להמשיך איתו ולשפר חלקים מסויימים או להחליף את הכל במידה וכן כדאי להחליף את הכל או חלקים מסויימים מה אתם מציעים לי.

תודה רבה לעוזרים.

עריכה אחרונה על ידי sasa_204
פורסם (נערך)

השאלה היא מה בדיוק אתה מחפש? עוצמה? או איכות?

מה התקציב הפנוי העומד לרשותך?

לגבי הציוד שברושתך - הוא בסה"כ ציוד בסיסי.

וכמובן שצריך להבין למה נשרפו לך הרמקולים הקודמים.

עריכה אחרונה על ידי yuraskor
פורסם
השאלה היא מה בדיוק אתה מחפש? עוצמה? או איכות?

מה התקציב הפנוי העומד לרשותך?

לגבי הציוד שברושתך - הוא בסה"כ ציוד בסיסי.

וכמובן שצריך להבין למה נשרפו לך הרמקולים הקודמים.

עוצמה ואיכות.

תקציב פתוח אבל לא יקר מאוד.

הרמקולים עשו את שלהם יותר מ 3 שנים עבודה כבדה.

פורסם

לגבי תקציב, כדאי שתיהיה ספציפי, תזכור שלכל אחד פה הגדרות שונות ל "לא יקר".

לגבי הרמקולים, ידידי, אף רמקול לא שובק חיים אחרי יותר מ3 שנים של עבודה מאומצת (גם במקוריים, מה שמוסר את נשמתו לבורא הוא ספוג הסראונד, ובדר"כ זה יקרה ברכבים של 8 שנים ומעלה, ולפי דעתי קשור גם לכל חומרי הניקויי שמשפריצים על הדלתות בזמן הניקיון).

בקיצור תקציב מוגדר (או לפחות טווח), וזכור שכנראה הכיוונים אצלך לא היו להיט, ולכן הרמקול מת.

פורסם

הרדיו דיסק שלך הוא מבית טוב, לא הייתי מחליף אותו. הסאב בינוני מינוס. המגבר זבל סיני.

תרכוש קומפוננט איכותי (מתחיל מ 600 ש"ח אבל עדיף ביותר), ואחר כך מגבר טוב (800 ש"ח), ובסוף סאב נורמלי (מ 800 ש"ח)

כמובן שזה תלוי בתקציב שלך. תחליף לאט לאט לפי הסדר הזה ותבדוק.

אם תלך על הכיוון הזה, אני מאמין שתקבל המלצות לציוד ספציפי.

פורסם
הרדיו דיסק שלך הוא מבית טוב, לא הייתי מחליף אותו. הסאב בינוני מינוס. המגבר זבל סיני.

תרכוש קומפוננט איכותי (מתחיל מ 600 ש"ח אבל עדיף ביותר), ואחר כך מגבר טוב (800 ש"ח), ובסוף סאב נורמלי (מ 800 ש"ח)

כמובן שזה תלוי בתקציב שלך. תחליף לאט לאט לפי הסדר הזה ותבדוק.

אם תלך על הכיוון הזה, אני מאמין שתקבל המלצות לציוד ספציפי.

יש לי קומפוננט כאלה

8482174.jpg

איזה רמקולים אתה ממליץ לי וכמה וואטים RMS עדיף?

איזה מגבר מתאים אתה ממליץ לי?

איזה סאבוופר ממליץ לי וכמה וואטים RMS? למרות שהסאבוופר אצלי לא רע?

פורסם

קח סט של אטון POW, סט נציל מאוד, ומאוד חזק לעומת נתון ההספק המוצהר שלו של50W. יש גם מורל טמפו (שהם לא רעים בכלל, אבל קצת פחות נצילים - כמובן שאותם ניתן להשיג רק כיד 2 - יש גם דגם חדש שלהם, אבל פחות בקיא בקו המוצרים שלהם).

לגבי הגברה, אם אתה פתוח ליד 2, לא חסר מגברים סבירים+.

ובתכלס, תוכל לקנות מצויין בתור יד2 באותו סכום שתקנה חדש בינוני.

מגברים שעולים לי בראש הם בJBL1004, שהוא מגבר בסיסי וטוב, יש את הסדרה הקודמת שלו ה75.4.

יש גם מגבר של BOSTON שראיתי פה בדף המכירה.

לא הייתי רץ לשדרג את הסאב כרגע, כי אוליי הוא יספיק לך ברגע שתרכיב אתשאר הרכיבים.

פורסם

אם אני משאיר את המגבר שלי וקונה רמקולים טובים ומחבר עליו רק רמקולים זה בסדר? ואקנה מגבר מיוחד לסאבוופר.

פורסם

תראה, בדעה שלי, עדיף להשקיע בסט ומגבר סולידיים. להשאיר את המגבר הקיים ולחבר לסט חדש, ולסאב לקנות מונו, יהיה סתם לזרוק את הכסף (לדעתי).

חבל שאתה לא מציין תקציב. כל השיחה הזו תיאורטית לחלוטין, בלי אף כיוון קונקרטי.

סתם לדוגמא, יש מגבר של בוסטון בדף של יד2, מחירו סביב ה1000 (פחות, אבל לא זוכר סכום מדוייק), תוסיף עוד 1000 לסט חדש באיכות ממוצעת פלוס, או לסט יד שנייה 2 רמות מעל באותו סכום, ואתה תהנה יותר.

רוצה לחזור על ניסיונות העברשל אנשים - תהנה, ובהצלחה.

פורסם

אתה בוחר ללכת עם הראש בקיר, הגישה הזו תעלה לך הרבה כסף אח"כ (שלא תגיד שלא אמרו לך).

לשאלתך, המגבר הזה הוא סדרת הכניסה של רוקפורד, הוא יעשה את העבודה (טוב או לא טוב, ובאיזו איכות - אני לא יודע, אין לי ניסיון אישי עם המגבר הזה).

פורסם
בואו נעשה סדר:

איך המגבר הזה האם הוא יתאים לסאבוופר שלי ויוציא ממנו את כל הכוח?

http://www.ebay.com/itm/Rockford-Fosgate-R500X1D-Prime-1-Channel-Class-D-Amplifier-New-/282075479157?hash=item41ad023c75:g:gfwAAOSwvg9Xagy4

הסאבוופר שלי

http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/viewItem.asp?idProduct=12107

מגברים לא מוציאים כח מרמקולים.

רמקולים הם פסיביים, הוא סופגים הספק, חלק הופך לחום וחלק הופך לגלי קול (תנועה)

המגבר מספק את ההספק.

פורסם (נערך)

כבר רשמתי, במגברים, בדף היד השניה יש לך JBL1004, JBL75.4, ויש בוסטון GT475, וגם ארק אודיו 300.4.

חלקם ברמה יותר גבוהה מהאחרים, והמחירים בהתאם.

לגבי רמקולים, זה צריך לקנות לפי האוזן, לא לקנות על בליינד - להגיע ולשמוע סט כזה או אחר, ואז להחליט.

עריכה אחרונה על ידי yuraskor
  • תוכן חדש...