Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אתמול נסעתי בכביש 4 ופגעתי בחזיר בר שהופיע משום מקום.

יש פגיעה מתחת לפנס השמאלי

יש עיקום קטן למכסה מנוע

הגריל למטה התפרק שמווסת את הכניסת אוויר

במוסך מורשה טויוטה אמרו שצריך להחליף טמבון ופגוש וזה כמה אלפי שקלים

במוסך פחחות בבנימינה הציעו לתקן את הפגיעות בפחיות + צבע ב-1800₪

במוסך במעיין צבי (כביש 4) הציעו להחליף גריל ולתקן בפחחות את הפגיעות + צבע ב-3000₪.

ממה שאפשר לראות בתמונות - האם כדי ללכת על ההצעה הזולה ביותר או לבדוק מוסכים נוספים?

a4008a95997fcda653e1ec4f56fc090e.jpg3c1d7c21393af374c1db5d56af296ad4.jpg041b09feaf68637e812dfeccb1fbdd52.jpg918d211c893b68b90f6a9c9ad73d9322.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

נראה לי שההפרש במחירים בסך הכל מעיד על איכות התיקון. אני חושב שהתחשב בגיל הרכב הייתי מנסה לתקן את הפגוש ולא להחליפו.

בכל מקרה נראה שלפני פירוק הפגוש קשה לדעת מהו היקף הנזק למעשה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יש נזק למכסה המנוע, אגב.

יכול להיות שנשברו מחברים של הפנס ותושבות של הגריל.

לדעתי בתאונה כזו כדאי לך לתבוע את הביטוח, ואז פשוט לך למוסך פחחות טוב שאתה באמת סומך עליו, קרא לשמאי שבאמת בודק את כל החלקים שנפגעו, ותמשיך משם.

הערה - אם שואלים אותך חלקים חדשים חליפיים או חלקים מקוריים מפירוק - בחר במקוריים מפירוק.

פורסם
יש נזק למכסה המנוע, אגב.

יכול להיות שנשברו מחברים של הפנס ותושבות של הגריל.

לדעתי בתאונה כזו כדאי לך לתבוע את הביטוח, ואז פשוט לך למוסך פחחות טוב שאתה באמת סומך עליו, קרא לשמאי שבאמת בודק את כל החלקים שנפגעו, ותמשיך משם.

הערה - אם שואלים אותך חלקים חדשים חליפיים או חלקים מקוריים מפירוק - בחר במקוריים מפירוק.

איפה אפשר למצוא מוסך שיבדוק בשבילי האם יש חלקים מפירוק לרכב הזה? לפי בדיקה של המוסכים אין פגיעה לרכיבים המכנים באוטו אלא הנזק הוא חיצוני בלבד. חשבתי במקביל לפרסם את הרכב למכירה בלי לתקן אותו ולראות כמה אוכל לקבל עליו ואז כבר להחליף רכב.

תודה על העזרה

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

זה אוטו נפוץ, לא פרארי טסטרוסה. יש חלקים מפירוק.

ומה איכפת לך? יש לך ביטוח, יסדרו. אם תמכור אותו ככה אתה תפסיד הרבה יותר מהתוספת לביטוח בגין התביעה.

פחח טוב יודע בדיוק מה וממי לקנות, איך לסדר את כל הטפסים לביטוח ואיך להמליץ לך על שמאי שיהיה הוגן ולא שתול של הביטוחים. בגלל זה השורה הראשונה שלי בהמלצה אמרה ללכת לפחח טוב.

אגב, אני מקווה שיש איזשהו תיעוד, משטרתי או לפחות תמונות שצילמת בזירת התאונה.

• תוכן חדש...