Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בשישי האחרון נסעתי להנאתי עם הפיאסטה שלי ופתאום לפני רמזור פוף, נכבה לי האוטו וגיליתי במד טמפרטורה שהוא מאוד גבוה.

אחרי שהאוטו התקרר פתחתי את המיכל מים לבדוק האם חסר מים וגיליתי שיש שם שמן. איזה יופי. התקשרתי לבן זוג שלי ולאבא שלי מה לעשות עם האוטו, האם לנסות לחזור הביתה כי האוטו עדיין מתניע או האם לחכות לגרר. בסוף חיכיתי לגרר.

קיץ שעבר האוטו התחמם מאוד ועצר בצורה דומה אך מאז לא הייתה בעיה דומה.

אני יודעת שהחלפת ראש מנוע זה עסק לא זול ואני חיילת. יש לי את האוטו הזה שנה וחוץ מזה ובורג קרטר שלא נפתח שלא תיקנתי עדיין אין לי בעיה עם האוטו. אני שוקלת למכור את האוטו לאחר תיקון ולחסוך כסף לקנות רכב יותר טוב ואמין או להמשיך לנסוע עד התקלה הבאה?

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

פורסם

לא הבנתי...מישהו שם לך שמן במקום מים במיכל העיבוי שמיועד עבור מים לרדיאטור?

ומה זה בורג קרטר שלא נפתח? רק בטיפולים שעושים אמורים לפתוח לך את הקרטר ולרוקן את השמן. למה אכפת לך מבורג קרטר? את לא אמורה להתעסק עם זה.

הפיאסטה מכונית אמינה למדי. תקפידי על טיפולים בזמן והיא תחזיק הרבה. חלקים גם זולים. ראש מנוע לא יעלה לך יותר מ- 1,500 לדעתי. אולי אפילו פחות.

פורסם
לא הבנתי...מישהו שם לך שמן במקום מים במיכל העיבוי שמיועד עבור מים לרדיאטור?

ומה זה בורג קרטר שלא נפתח? רק בטיפולים שעושים אמורים לפתוח לך את הקרטר ולרוקן את השמן. למה אכפת לך מבורג קרטר? את לא אמורה להתעסק עם זה.

הפיאסטה מכונית אמינה למדי. תקפידי על טיפולים בזמן והיא תחזיק הרבה. חלקים גם זולים. ראש מנוע לא יעלה לך יותר מ- 1,500 לדעתי. אולי אפילו פחות.

חבר שלי ניסה להחליף פילטר שמן ופשוט הבורג לא נפתח אז בעצם בשנה האחרונה לא החלפתי שמן.

אף אחד לא שם לי שמן במיכל מים, פשוט הראש נפרץ והמים זרמו למנוע והשמן זרם למיכל מים והכל מלא בשמן ומים מעורבבים.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

פורסם

במקרה הטוב צריך אטם ראש, במקרה הגרוע הלך ראש מנוע, במקרה העוד יותר גרוע הלך המנוע.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אם יש שמן במים והפך אני כבר לא הייתי ממליץ להשקיע , הרדיאטור הצינורות , הבלוק , רדיאטור חימום , משאבת מים דבוקים במיילשייק הזה ואת כל זה צריך לנקות / להחליף

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

מכונאי BMW

BMW X5 4800 V8 2010 - N62

פורסם

תיקון ראש מנוע במוסך יעלה לך יותר ממה ששווה הרכב אז מקסימום תעיפי אותו לפירוק או שתמצאו איזה חבר שמוכן לסדר לכם את ראש המנוע בעלות החלקים בלבד.

• תוכן חדש...