Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני צריך לקנות רכב שבו יש שלושה מושבים נפרדים בשורה השניה. התקציב הוא עד 100K, אבל אם אפשר בפחות זה עדיף. אני מכוון לרכב שנת 2012-2013 ורצוי שיהיה חסכוני יחסית.

אלו האופציות שעומדות על השולחן והבעיות שלהן:

אופל זאפירה: נדירה יחסית וקשה למצוא אחת עם קילומטראז' נמוך

דודג' ג'רני: בהמה זוללת דלק, יקרה יחסית

טויוטה ורסו: יקרה יחסית

פורד S-MAX: יקרה מאד, גם על מכוניות משנת 2012 לוקחים 120K.

פיז'ו 5008: נראית די סבבה, אבל לצרפתיות יש שם רע בנוגע לאמינות... מערכת הטורבו וכ"ו

סיטרואן פיקאסו דור קודם: התיבה הרובוטית וגם אני שונא את המראה שלה.

קיה קארנס: נדירה ולא חסכונית

רנו סניק: כמו הפיז'ו 5008, שם לא טוב מבחינת אמינות, צריכת דלק גבוהה

עכשיו אין לי מושג במה לבחור. אני נוטה לכיוון פיז'ו 5008 או רנו סניק אבל לא ברורה האמינות שלהן. האם יש משהו מהרשימה שהוא מומלץ יותר ? או משהו שלא ברשימה ?

תודה

פורסם

מה5008 לרדת עקב מנוע בעייתי.

בסניק בנזין יש מנוע וגיר מניסאן ובדיזל יש מכלולים דיי מוכחים של רנו שיש במגוון דגמים.

פורסם (נערך)

אכן מכל הרשימה שנתת כנראה רנו גראנד סניק היא הפשרה המוצלחת ביותר.

בדור האחרון יש לה דווקא אמינות טובה ואם תמצא אחת דיזל אז גם חסכונית.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

ואני אומר - לבדוק רכישת סניק רגילה. מדובר על מנוע וגיר של ניסאן (אמינים) לא חסכוני במיוחד אבל ישאיר עודף של כמה עשרות אלפים מהתקציב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לא מכיר מספיק את נתוני צריכת הדלק של הקיה קארנס אבל ממה שיצא לי לשמוע צריכת הדלק סבירה אם מקפידים על נהיגה נכונה. לגבי השאר, אני יודע להגיד שנוחות הנסיעה בה טובה, היא מאובזרת ובאופן כללי מציעה גם תמורה טובה למחיר שלה. המלצה שלי? לך תהפוך את לוחות המכירה והשתדל לשמור על סבלנות. בסוף הכל מסתדר לטובה :)

• תוכן חדש...