Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב תודה למגיבים. אני מתחיל להיסגר על פרנקפורט וכביש 500 ביער השחור.

אבדוק לגבי צמיגים (לא יודע מה הם נועלים באמצע אוקטובר) ולא אסע 300 עד שלא ארגיש בטחון מלא!

לגבי משטרות, אזהר כמה שרק אפשר. גם בנס הרים אני לא מגיע במהירויות גבוהות לסיבובים עיוורים או לשינויי גובה שלא ניתן להיות בטוחים אם יש שם מישהו או ניידת. ה 500 הוא אחד הכבישים המומלצים ביותר לנהיגה באירופה. הוא ארוך מספיק כדי שגם אם תהיה קצת תנועה או קטעים שיכולה לארוב ניידת, יהיה מספיק איפה כן להשתעשע. גם בנס הרים מעולם לא הייתי שלאורך כל הסיבוב שאני עושה שם לא יהיו לפני מכוניות. תמיד יש קטעים שנוסעים כמו צב.

אגב, לנהוג במעל ל 200 קמ"ש לאורך יותר מחצי שעה לא נראה לי יותר מעייף מלנהוג ככה בכביש מפותל. בשני המקרים צריך ריכוז גבוה מאוד.

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לגבי מצלמות וויז אני יכל להגיד חד משמעית שעובד יופי בגרמניה , סוף שנה שעברה נדבק על ידי , מתריע על מצלמות וגם על שוטרים בדרך.

Sent from my iPhone using Tapatalk

2017 Type R

פורסם

לעולם לא תרגיש ביטחון מלא בנהיגה במהירות של 300 קמ"ש. אם אתה מרגיש ביטחון מלא, הורד מהירות מיד.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

razmel,

מכיר את החתימות שלך ואת מבחני הנהיגה שלך בארץ ובחו"ל על בוריים. לא זכור לי שרשמת שם כבישים ספציפיים, אני טועה?

ציינתי את סילברטה פאס.

מצטרף להמלצה על גלוקסקונקר.

כדאי לוודא שאין ערפל לפני שמטפסים, ובעונת הסקי אני משער שהכביש יהיה עמוס.

ב-off season היינו לבד, עם עוד ״כמונו״ וואופנוענים.

מזכיר את קניית מדבקת השימוש באוטובאהעם האוסטריים. עולה פחות מעשה יורו וניתנת לקניה בתחנות דלק מחוץ לאוסטריה ככל שמתקרבים אל הגבול.

נסעיה באוטובאן הגרמני מעל 250 קמ״ש וצפונה היא חויה, אבל לא מתאימה לכל אחד וצריך לדעת שטעות קטנה (שלך או של נהג אחר) היא לא דבר טוב.

אם אתה רוצה לנסוע במהירות מקסימלית - רק בשעות בהם הכבישים ריקים, ובקטעים ללא מחלפים / התמזגויות כדי לצמצם טעויות של אחרים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

גרוסגלוקנר

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אם יחליט על הכביש הזה, ממליץ ללון בהיילגנבלוט heiligenblut.

אם כבר איות...

פורסם
אם יחליט על הכביש הזה, ממליץ ללון בהיילגנבלוט heiligenblut.

שוב, קשה לי להאמין שאצא מגרמניה בטיול הזה אבל אקח את דבריך לטיולים הבאים.

פורסם

יהיה מעניין לעקוב אחר הטיול הזה. אני מניח שהמידע שנצבר בשרשור הזה עד כה כבר יכול לשמש רבים אחרים אחר כך. על אחת כמה וכמה אם הוא יהיה מאין "יומן הגשמת הפנטזיה" עם סיכומים.

פורסם
שוב, קשה לי להאמין שאצא מגרמניה בטיול הזה אבל אקח את דבריך לטיולים הבאים.

ב 300 קמ״ש אתה קרוב להרבה מקומות ;-)

תהנה בכל מקרה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איזה יופי. נהניתי לקרוא, מקווה שתהנה ותגיע למהירויות שאתה רוצה בבטחה. מחכה לתמונות.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• תוכן חדש...