Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני כבר הרבה זמן לא יודע מה לעשות ומאוד מפחד מכל השמועות שרצות סביב ה DSG 7 והמנוע 1.4 טווין צ'ארג'.

כמו שציינתי התקציב שלי הוא 85K לרכב והעדיפות הראשונה היא מעל שנת 2012.

בתקציב נכנסים לי 2 מכוניות שאני ממש ממש אוהב שזה , הפולו GTI והשירוקו שניהם תואמות בשנים ( מוכן להתפשר על שירוקו 11 גם).

הבעיה המרכזית היא שהגיר DSG ועם השילוב של המנוע 1.4 בעל ה160 סוסים לא מומלץ וזה בלשון המעטה ( חשוב לציין שדיברתי גם עם הרבה שממש מרוצים בלי תקלות כלל אבל הבנתי שזה ממש רולטה רוסית.)

אשמח לעזרה בעניין, לא אכפת לי להתפשר על גיר ידני ( אין בפולו) ובל כן אכפת לי מהמנוע של ה122 סוסים שאפילו עם תוכנה אני פוחד להתבאס ממנו).

מה הייתם עושים במקומי ? הולכים על 122 כ"ס ידנית ? או אני מגזים והשמועות מופרחות בעיניין של החוסר אמינות ? הפולו כמובן מגיע רק עם מנוע 1.4 180 כ"ס אוטומט.

מה הייתם מעדיפים ? פולו או שירוקו ? מבחינת איכות חומרים פנים ?

תודה !!!

פורסם

לא הייתי מתקרב לשילוב המדובר (DSG+טווינצ'רג'), כשהוא עובד הוא מדהים - אבל כשלא אז זה כואב, מאוד. המנוע הספציפי הזה סובל מאמינות מפוקפקת (בלשון המעטה) ולא נראה לי שהוא שווה את ההרפתקאה.

יש כל מיני אופציות אחרות במחירים האלו, VAGיות עם שילובים פחות הרפתקניים, מיטו 155, ג'ולייטה 170, 208GTI (אולי צריך קצת למתוח אבל לא הרבה). התקציב בסדר גמור והאופציות קיימות.

אבל אתה צריך להבין מהם סדרי העדיפויות שלך.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

הגולף GTI מדהימה אבל זה שנת 2007/2008 שעברו קילומטרג' גבוהה מדי בשבילי

הפג'ו אני פחות תחבר אישית, אתם אומרים ללכת על השירוקו ידנית 122 וזהו ?

\

פורסם

אוקיי פתאום זה הכה בי -

שים לב שמפורסמת פונטו אבראת', מהממת, שנכנסת לך בתקציב.

אם היא 'עושה לך את זה', לטעמי האישי אין ממש פייט בין האפשרויות שהעלת ובינה.

*למען הסר ספק: לא מכיר את המוכר

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

הפונטו מגיעה עם מולטיאייר, שיכול לעשות בעיות, ספציפי ברכב הזה כל מערכת המולטיאייר הוחלפה לחדשה.

ב500 אבארט יש מנוע TJET מעולה ואמין, מי שיטפל בו כל 10K או שנה יקבל רכב אמין.

פורסם

האבארת' היא אופציה מעולה בתחום, המולטיאייר הוא לא הכי אמין בעולם אבל נראה שהרכב מגיע מבן אדם שאוהב אותו ומטפל בו (ותכלס, מי יחזיק פונטו אברת' ולא יאהב אותה ויטפל בה?)

פורסם

יגאל,

מנוע ה- 1.4 עם 122 כוחות סוס עם תוכנה (סביב ה-140 כוחות סוס לאחר השיפור), זריז יותר מהמקורי ועם יותר כוח אך אל תצפה לקבל את אותם הביצועים כמו של גרסת ה-160 כוחות סוס שכאמור סובלת מבעיות אמינות ולכן אינה מומלצת.

פורסם

אוקיי קודם כל תודה לכולם !

התחדשתי אתמול בשירוקו שנת 2012 ידנית עם 1.4 122 סוסים, שבוע הבא כבר אקבע אצל דני תור ואתקין תוכנה, האוטו מרגיש זריז אבל לא מספיק חזק, מקווה שהתוכנה תשנה את ההרכשה (:

תודה !

פורסם

תתחדש !

אם בא לך לספר עוד על האקזמפלר (יד/קמ/מחיר/צבע/שיפורים) - אדרבה

ולא לשכוח תמונות...!!

• תוכן חדש...