Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קפסולות לאווצה - A MODO MIO

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
אתה מתחרקש עלי :lol:

...

[ATTACH=CONFIG]462217[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]462218[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]462219[/ATTACH]

נו מה, גם אצלי יצא ככה, ועם בועות קטנות יותר. 8)

ניר, קצת ארחיב על מכונת הפולים האוטומטית, יכול להיות שזה מה שיתאים לך יותר. היא טוחנת קפה (לכאורה היא אמורה להיות אפילו טובה יותר מהמכונה הידנית, כי שם אתה כביכול טוחן כמות מסויימת לפני ההכנה ומשתמש כל פעם בקצת עד שנגמר. האוטומטית טוחנת פולים לכל מנת קפה, מה שנקרא ב"לייב", אבל כאמור- אני טוען שהטעם יוצא טוב יותר בידנית מלאה). בכל מקרה היא טעימה (הרבה) יותר מהקפסולות.

דרישות- צריך לבצע ניקוי שבועי ליחידת החליטה הפנימית (שטיפה מתחת לברז), ומדי פעם ניקוי אבנית (המכונה מודיעה על זה ומבצעת עצמאית). פעם בשנה גירוז של היחידה הנ"ל- וזהו.

אנחנו קנינו מכונה של Saeco, סוג של סוס עבודה בשם Intilia Evo. קנינו מהיבואן בישראל, סביבות 2700 ש"ח. יש שלושה סוגים, כשכל ההבדל בינהם הוא בהקצפת החלב;

1. מקציף קלאסי- אתה מחזיק כלי עם חלב ומקציף ידנית:

3801769-5496.png

2. מקציף אוטומטי פשוט, עם צינורית ששואבת את החלב מכלי חיצוני ומייצרת קצף ישר לכוס:

maxresdefault.jpg

3. אוטומטית מלאה, עם כלי ייעודי לחלב מוקצף, נוסח חלק מהנספרסואים:

intelia_cappuccino_pearl_evo-coffee-lux.com_.ua_.jpg

בשלושתן אפשר לכוון את "רזולוצית" הטחינה ואפילו מה שהם קוראים לו את ה"ארומה".

אנחנו הלכנו על מכונה מס' 2, כי אם כבר מכונה אוטומטית אז שזה יכלול גם את עניין הקצפת החלב, מה גם שתמיד אפשר לנתק את הפיה עם הצינורית ולהקציף ידנית- אם אתה חייב. וכלי ייעודי לקפה זה נחמד אבל אין בו צורך אם אתה מכין ספל או שניים מקסימום. אה, וגם- אם הוא נשבר (בכל זאת פלסטיק), אתה תקוע עם מנגנון שלא מאפשר לך להקציף בדרך אחרת, וכלי תחליפי עולה (בארץ) כמעט 1000 ש"ח (!). בסדר, אפשר לקנות מחו"ל אבל בכל מקרה אתה תקוע עם מכונת אספרסו (בלבד) עד שהחליפי יגיע.

סתם נקודה למחשבה. עבורי זה היה מתאים כי כאמור ממילא אני קונה פולים, וככה אשתי עדיין יכולה לעשות קפה בתהליך מהיר בבוקר, אבל עם טעם משופר בהרבה.

עריכה אחרונה על ידי yohai71
  • תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
בכיף

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

תבורך!

ניר, קצת ארחיב על מכונת הפולים האוטומטית......

סתם נקודה למחשבה. עבורי זה היה מתאים כי כאמור ממילא אני קונה פולים, וככה אשתי עדיין יכולה לעשות קפה בתהליך מהיר בבוקר, אבל עם טעם משופר בהרבה.

המון תודות על הפירוט. עשית לי סדר בקופסא.

הידע שלי בקפה דומה לידע שלי באפייה (כלומר, שום דבר).

ניר מה לגבי מכונה חצי אוטומטיות.

פחות ווגה ארס.

גם הולך.

עריכה אחרונה על ידי NirLevi
פורסם

פחות התעסקות .

כלומר בהינף לחיצת כפתור אתה מקבל את את הקפה (אספרסו, קפוצ'ינו , לאטה, בוצידה ) שאתה רוצה עם טחינה של פולי קפה טריים.

פורסם

ניר, קצת ארחיב על מכונת הפולים האוטומטית, יכול להיות שזה מה שיתאים לך יותר. היא טוחנת קפה (לכאורה היא אמורה להיות אפילו טובה יותר מהמכונה הידנית, כי שם אתה כביכול טוחן כמות מסויימת לפני ההכנה ומשתמש כל פעם בקצת עד שנגמר. האוטומטית טוחנת פולים לכל מנת קפה, מה שנקרא ב"לייב", אבל כאמור- אני טוען שהטעם יוצא טוב יותר בידנית מלאה). בכל מקרה היא טעימה (הרבה) יותר מהקפסולות.

דרישות- צריך לבצע ניקוי שבועי ליחידת החליטה הפנימית (שטיפה מתחת לברז), ומדי פעם ניקוי אבנית (המכונה מודיעה על זה ומבצעת עצמאית). פעם בשנה גירוז של היחידה הנ"ל- וזהו.

אנחנו קנינו מכונה של Saeco, סוג של סוס עבודה בשם Intilia Evo. קנינו מהיבואן בישראל, סביבות 2700 ש"ח. יש שלושה סוגים, כשכל ההבדל בינהם הוא בהקצפת החלב;

1. מקציף קלאסי- אתה מחזיק כלי עם חלב ומקציף ידנית:

3801769-5496.png

2. מקציף אוטומטי פשוט, עם צינורית ששואבת את החלב מכלי חיצוני ומייצרת קצף ישר לכוס:

maxresdefault.jpg

3. אוטומטית מלאה, עם כלי ייעודי לחלב מוקצף, נוסח חלק מהנספרסואים:

intelia_cappuccino_pearl_evo-coffee-lux.com_.ua_.jpg

בשלושתן אפשר לכוון את "רזולוצית" הטחינה ואפילו מה שהם קוראים לו את ה"ארומה".

אנחנו הלכנו על מכונה מס' 2, כי אם כבר מכונה אוטומטית אז שזה יכלול גם את עניין הקצפת החלב, מה גם שתמיד אפשר לנתק את הפיה עם הצינורית ולהקציף ידנית- אם אתה חייב. וכלי ייעודי לקפה זה נחמד אבל אין בו צורך אם אתה מכין ספל או שניים מקסימום. אה, וגם- אם הוא נשבר (בכל זאת פלסטיק), אתה תקוע עם מנגנון שלא מאפשר לך להקציף בדרך אחרת, וכלי תחליפי עולה (בארץ) כמעט 1000 ש"ח (!). בסדר, אפשר לקנות מחו"ל אבל בכל מקרה אתה תקוע עם מכונת אספרסו (בלבד) עד שהחליפי יגיע.

המכונות האלו סופרות כוסות קפה תחת תפריט האפשרויות. יש לי מכונה של GAGGIA מוכן ללכת פה ראש בראש ספירת כוסות המנצח מוזמן לכוס קפה

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
המכונות האלו סופרות כוסות קפה תחת תפריט האפשרויות. יש לי מכונה של GAGGIA מוכן ללכת פה ראש בראש ספירת כוסות המנצח מוזמן לכוס קפה

מה הכוונה סופרות כוסות קפה? לא הבנתי.

פורסם

^

אה, אוקי. טוב, לא בדקתי אצלי.

איל, אחלה מחירים (לא הפתעה אצלך...). אבל ניר- תקרא ביקורות על על המכונות לפני שאתה מזמין. אל תיקח דווקא את מה שהכי זול.

פורסם
Melitta E970-101 ב 3000 שח עד הבית בארץ מעל 7000.

Melitta Caffeo Barista ב 4466 עד הבית בארץ תחזיק את הקפה חזק 8500 שח.

עוד דגמים?

תודה רבה, שפיץ.

איל, אחלה מחירים (לא הפתעה אצלך...). אבל ניר- תקרא ביקורות על על המכונות לפני שאתה מזמין. אל תיקח דווקא את מה שהכי זול.

אבדוק.

תודה לשניכם :-)

פורסם
^

אני עוד בהילוך שני :twisted:, כבר יש לי מספיק "מברכים" על השמדת העו"ש.

• תוכן חדש...