Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני ניסיתי גם עם ג'רניק של לאבור 110 באר עם מקציף 20 דולר מאלי אקספרס, מספר סוגים של שמפו ולא יצא לי קצף טוב.. אבל לא ניסיתי דילול כמו שרושמים פה.. פעם הבאה אנסה מרוכז יותר

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

פורסם

זה עניין של סוג אקדח הקצף, המיכל (יחס נוזלים-חמצן-דחיסה), הדילול, ומצב הרוח.

אני מבין שהמון קצף כמו מסיבת קצף זה דבר מגניב ויפה, אבל אלא אם כן הרכב שלכם פשוט סופר מסריח ברמות,

אני לא מבין מה רע להסתפק בכמות קצף סבירה שהאקדח שלכם מצליח להפיק?

מה התועלת המיוחדת? באמת שאין.

מעבר לכך, קחו בחשבון שברגע שתתחילו לשחק עם דילול השמפו, תקבלו ריכוז לא מאוזן חומצית על הצבע שלכם.

פורסם

מעבר לכך, קחו בחשבון שברגע שתתחילו לשחק עם דילול השמפו, תקבלו ריכוז לא מאוזן חומצית על הצבע שלכם.

למען הדיוק, חומציות החומר נתונה בלי קשר לכמות או ריכוז בשימוש.

פורסם
למען הדיוק, חומציות החומר נתונה בלי קשר לכמות או ריכוז בשימוש.

לא, כלל לא נכון.

חומציות תתרגם ל-ph והסולם שלו, לדילול יש חלק משמעותי בעניין.

זה נכון שלא תוכל לקבל חומציות יותר גדולה מסך החומר כאשר הוא במצב הנתון לא מדולל, אך זה לא אומר שזה מה שאתה רוצה על הצבע שלך.

על אותה אנלוגיה נוכל לדבר על IPA, ולמה בכול זאת אנחנו מדללים אותו ולא ישר משתמשים בו על הרכב.

פורסם
לא, כלל לא נכון.

חומציות תתרגם ל-ph והסולם שלו, לדילול יש חלק משמעותי בעניין.

זה נכון שלא תוכל לקבל חומציות יותר גדולה מסך החומר כאשר הוא במצב הנתון לא מדולל, אך זה לא אומר שזה מה שאתה רוצה על הצבע שלך.

על אותה אנלוגיה נוכל לדבר על IPA, ולמה בכול זאת אנחנו מדללים אותו ולא ישר משתמשים בו על הרכב.

אתה לא מדבר על רמת חומציות. אתה מדבר על אחוז חומרים פעילים.

אם החומר הוא רמת חומציות ניטרלית כמו של מים (דהיינו 7) ואתה מוהל עם מים אתה עדיין נשאר עם רמת חומציות ניטרלית.

אבל אם תדלל את החומר שיש לו נגיד 40% חומר פעיל ב1:1, אזי שהורדת את אחוז החומר הפעיל ל20%

פורסם

יש באליאקספרס את המקציף הזה עם כל מיני מתאמים. תזמין את זה שמתאים לגרניק שלך. תסתכל גם על צורת החיבור בנוסף שתראה שהיא תואמת.. ליתר בטחון

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
אתה לא מדבר על רמת חומציות. אתה מדבר על אחוז חומרים פעילים.

אם החומר הוא רמת חומציות ניטרלית כמו של מים (דהיינו 7) ואתה מוהל עם מים אתה עדיין נשאר עם רמת חומציות ניטרלית.

אבל אם תדלל את החומר שיש לו נגיד 40% חומר פעיל ב1:1, אזי שהורדת את אחוז החומר הפעיל ל20%

נכון אבל שוב, בפירוש התייחסתי לחומציות, אם רמת הניטרליות היא 7 אז אין על מה לדבר, אבל אני לא מתייחס למוצרים מאוזנים, מרבית מוצרי השמפו הזולים לרכב הזולים לא מאוזנים, אני מבין שתוכלו לטעון שמי בכלל משתמש בהם אבל עדיין, לא כולם בודקים.

אבל שוב, זה לא העניין, מה בכלל אתם מקבלים מטונה קצף שאתם לא יכולים לקבל עם חצי מזה? הרי כולנו גם ככה עושים רחיצה סופר קפדנית, איזה רמה של זיהום כבר יש לכם על הרכב שצריך להעמיס אותו ככה בקצף בטירוף? שטפתי וראיתי שטיפות איכותיות של כל כך הרבה רכבים בחיים, ובאמת שיצאו מושלם.

אני פשוט אומר, אל תבזבזו כסף לשווא על איזה מכונת הקצפה מטורפת ולבזבז שמפו בטירוף.

פורסם

דווקא במדינה מדברית כמו שלנו זה אחד המצרכים החשובים לאנשים כמונו.

החול והלכלוך שמצטבר הוא מאוד גרגירי.

אם לא ידעת, אחד הפעולות החשובות של קצף, שבגלל זה יש קצף בסבון, הוא הכניסה וההפרדה בין שכבת הפח ללכלוך. מה שגורם בשטיפה ראשונה לירידה מלאה של כל הגרגרים ופירוק של רוב הלכלוך.

מי שלא קפדן ברמה היסטרית יכול לעבור אחרי הקצפה עם כפפת מיקרופייבר, ולקבל תוצאה מרשימה.

מי שרוצה תוצאה מושלמת ללא אף שריטה על הרכב יכול לעבור עם הכפפה בשטיפה השנייה.

מה גם שכאשר יש הגנות על הרכב הלכלוך יורד הרבה יותר בקלות. ואז הקצף הופך לשטיפה ללא מגע יד. פשוט מתיזים את הקצף, ממתינים, שוטפים עם הגרניק ומייבשים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תוכן חדש...