Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'טה 2011 / סוניק 2013 / I25 2012 / sportback 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני כבר שבועים חורש את מגרשי הליסינג והסוחרים ויד2 ופשפשוק (חוויה מגעילה ממוכרי הליסינג)

ויש 4 דגמים שאני מתלבט בינהם אשמח לשמוע חוות דעת לטוב ולרע על הדגמים הנ"ל

מתלבט בין ג'טה 2011 (manager 1.6) / סוניק 2013 (הכי מאובזרת LTZ PLATINUM)

I25 2012 / sportback 2011

כל הדגמים עם קילומטרז נמוך של כ50 אלף. במצב יחסית טוב.

אני נוסע כ20 אלף קילומטרז בשנה לכן צריכת דלק יתרון משמעותי.

חשוב לי האמינות של הרכבים לא פחות

ג'טה נראית הכי סביר אבל הבנתי מנוע חלש לרכב כבד

סוניק נראית צעצוע וצריכת הדלק שלה דומה לכל השאר היא לא חסכונית למרות שקטנה יותר

ספורטבק אוכל ממוצע 1ל10 איך שהבנתי אבל נראית הכי טוב מכולם

והיונדאי סתם יותר מידי נפוצה, גם לא לטעמי אבל בלת ברירה, טיפולים הכי זולים יהיו אצלה כנראה

דעות שלכם, המלצות, ביקורות ? (אפשר להציע גם דגמים אחרים בתקציב של 50 אלף :))

פורסם

היה לי ניסיון של שבוע ו800 קילומטר על סוניק כרכב חלופי(אותה רמת גימור אותו מודל),

הרכב שאני נסעתי עליו היה במצב זוועתי אבל סך הכל הרכב מאוד מאבוזר(גג שמש מערכת מולטימדיה מקורית של שברולט בקרת שיוט וכל הפינוקים) - אבל איכות הרכבה וחומרים נמוכה וכמו שכתבת - צעצוע בסך הכל.

המנוע והגיר היו בסדר מבחינת ביצועים(קצת רועש אבל תגובת גיר מעולה) והתנהגות כביש מזעזעת(רוכנת ורכה מידיי על גבול ה"מחלת ים" בנסיעה ממושכת).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

ג'טה וספורטבק הן רמה אחת מעל סוניק ו-i25 ולא רק בגלל הבדלי הקטגוריה. זה מתבטא בעידון, נוחות, לפעמים אבזור וכו'. תכלס עם הגב לקיר הייתי בוחר בג'טה, אבל אמינות התיבה מפחידה אותי.

פורסם

הI25 - לא נוחה לא מרווחת אבל אמינה לדעתי יוצאת מהמשחק.

הג'טה - גדולה כבידה ולא חסכונית (מה גם שלא מאובזרת יותר מידי), אבל איכותית בתחושה - גם כאן לדעתי יוצאת מהמשחק.

סוניק - הייתה לי למשך כמעט שנה הדגם הזה (1.6 LTZ) לא רעה משייטת היטב, מזגן מעולה ומאובזרת, לא אהבתי את כסא הנהג ובמהירויות נמוכות לפעמים הגיר "מתבלבל".

ספורטבק - לא נסעתי אבל חברים מרוצים...

פורסם

מחזק את LLAAVII. היונדאי מרגישה קצת תת רמה, הגיר של הג'טה (איזה זה? טיפטרוניק 6 הילוכים או DSG7?) לא נודע באמינותו המופלגת (פחות הטיפטרוניק והרבה יותר ה-DSG).

נשארת עם הסוניק והמיצובישי. בשתיהן אני לא יודע על בעיות מיוחדות.

גיר ידני זו אופציה?

• תוכן חדש...