Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

צלחות בלם foster


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקראת טיפול בלמים, ביונדאי i10, הוצע לי לרכוש צלחות בלם (קדמיות ואחוריות) מתוצרת foster, במחיר אטרקטיבי. לא שמעתי על החברה הזו.

 

מוכר? ניתן לרכוש?

 

 

*בוצע חיפוש בפורום שהניב תוצאות מלפני עשור - ולכן פותח כנושא חדש*

פורסם

לא יודע, לא אהבתי.

 

בקאוואליר שלי בלמים קדמיים מחזיקים 80,000 בממוצע,לקראת 30-40 הרפידות בחצי דרך והצלחות רועדות בכל בלימה.

לא התלהבתי, פעם אחת הספיקה לי.

פורסם

יצא לי להתקין צלחות כאלו בקורולה בעבר, ועל הC5 שלי גם יש מהיצרן הזה.. הם בסדר גמור, לא הבחנתי במשהו חריג.. בלימה תקינה.

 

אצלי הבעיה זה עם הרפידות של רמסה שהרבה המליצו עליהם, הם מיומם הראשון שורקות ולא סותמות תפה והבנתי שאני לא היחיד שנתקל בזה.. הותקנו לפני חודש וכבר שוקל להטיס על טיל

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

×
×
  • תוכן חדש...