Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ב-3 שבועות האחרונים חווה בעיה מרגיזה שההגה רועד שאני מגיע למהירות של 90 ומעלה.

הרעידות "קצת" פוחתות במהירות של 120, אבל קיימות בצורה חריגה כמובן.

לדעתי גם ההגה נוטה שמאלי אם לא נוגע בו (לפני איזון בגלגלים, נטה ימינה לדעתי).

ביצעתי איזון גלגלים קדמי ואחורי וזה לא פתר את הבעיה.

הפנ'צריה אמרו שיש להם עוד שיטה אחת לנסות ואם זה לא פותר שאנסה ללכת לכיוון טכני כמו כיוון פרונט.

חשוב לי לציין,

לפני פחות מחודש עשיתי חריטה בצלחות בגלגלים הקדמיים בגלל שהייתי בולם במהירויות נמוכות היה רעש של ברזל בברזל.

הרעש נעלם ואולי לעיתים רחוקות שומע בעוצמה מאוד נמוכה שעושה בלימה.

אני די סבור שהבעיה נגרמה מהמוסך, אך אין לי דרך להוכיח זאת ואני לא רוצה לחזור לאותו מוסך כי אני כבר יותר מדי פעמים התעסקתי בענייני ברקסים בגלל אבחנה לא טובה שלו.

אני שוקל ללכת לעשות כיוון פרונט, קראתי פה בכל הפורום - אין דעה אחידה. חלק אומרים שוב איזון, חלק כיוון פרונט, חלק אוויר (האוויר אצלי בסדר).

כל ה-4 צמיגים שלי בני שנה-שנה וחצי בלבד.

אודה לעזרה,

נמאס לי לשלם כסף על אבחנות לא טובות.

פורסם

רעידות זה לא בהכרח קשור לכיוון פרונט אלא יותר לאיזון גלגלים

באיזון שעשו לך כמה גרם יצא במחשב בכל צד?

אוויר בדקו לך?

My Car: Audi A6 C6 2.4 V6 2006

פורסם
האם הרעידות קורות במהירויות הנל שאתה שהגז לחוץ או שאין קשר לגז? ובאיזה רכב מדובר?

במהירות גבוהה, לדעתי אין קשר לגז.

סוזוקי גרנד ויטרה 2004

פורסם

לפי דעתי הפיתרון לבעיה הוא לא כיוון םרונט וחבל לעשות סתאם ואחר כך לעשות שוב.

צריך ללכת למתמחה בפרונטים שמתעסק גם עם ציריות/מייסבים וכו. שיבדוק, יסדר תבעיה ולבסוף כיוון פרונט.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
לפי דעתי הפיתרון לבעיה הוא לא כיוון םרונט וחבל לעשות סתאם ואחר כך לעשות שוב.

צריך ללכת למתמחה בפרונטים שמתעסק גם עם ציריות/מייסבים וכו. שיבדוק, יסדר תבעיה ולבסוף כיוון פרונט.

חשבתי ללכת שוב לפנצ'ריה לשמוע מה הפתרון האחרון שיש לו ובהתאם לזה אחליט אם לעשות או לא.

במידה ולא, כדאי ללכת למכון שעושה כיוון פרונט? אולי שם ידעו מה תקול.

פורסם

הייתי עכשיו בפנצ'ריה, עשו לי איזון דינמי.

העלו את האוטו על 2 ג'קים.

שיחק גם עם ה4X4 שיש ברכב.

עשיתי נסיעת מבחן עכשיו באיילון, לצערי עדיין יש רעידות, אם כי בטיפונת קצת פחתו ועכשיו זה מתחיל לרעוד יותר לאיזור 100 גמ"ש.

לדעתי גם ההגה שלי נוטה שמאלה (נטה ימינה לפני האיזון דינמי שעשיתי היום).

חשבתי לנסוע שבוע ימים כדי לראות אם זה נסבל או לא.

אני די אובד אצות, שונא לשלם כסף על אבחנות לא טובות.

למזלי, הפנצ'ריה אנשים טובים ולא גבו כסף על האיזון הדינמי. הציעו ללכת כבר למוסך.

מה דעתכם?

פורסם

גם אם תשים 4 צמיגים חדשים עדיין יהיו רעידות.

אם תחליט לא לתקן ולחיות עם זה כמו שזה...צפה לתקלות מכיוון הסרן הקדמי בנוסף הרעידות ישחררו לך פלסטיקים ברכב, ב2יצור שווה לך לתקן את זה עכשיו ולא לשלם פי 4 אח"כ.

תבדוק נאבות בגלגלים שירימו את הרכב באויר ישר אתה תראה מה גורם לרעידות.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

כן בוודאי.

תרים את הרכב. ופשוט תיסע עד לרעידות ישר תראה מאיפה זה מגיע...

פורסם

לא תמיד התופעות יורגשו שהרכב נוסע באויר כי בנסיעה על הכביש יש לחץ על מיכלולים מסויימים והתנגדות מצד הכביש מה שלא קיים שהרכב באויר. לא מאמין שמייסב ייגרום לרעידות מהסוג הזה במהירות שכזו אבל ציריות בהחלט כן. ניתן לבדוק את הציריות גם באופן עצמאי על ידי ניעור שלהם למעלה למטה ואם קיימים חופשים זה יורגש.

• תוכן חדש...