Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ראיתי המון פוסטים והמלצות על אלברט, האם מישהו שעשה אצלו חלונות שחורים יכול בבקשה להעלות תמונות מבפנים ומבחוץ?

האם ההשחרה הפחיתה את כמות החום ברכב?

בנוסף לכך ראיתי ברכבים מסויימים השחרה של מדבקה שמבחוץ רואים שהחלון כהה אך מפנים הרכב נראה כאילו אין כלום על החלון, האם אצל אלברט זה המצב? ואם לא אז אצל מי אפשר למצוא את ההשחרות הללו?

תודה לעוזרים

[CENTER][B][COLOR=#ff0000]HU:[/COLOR][/B] DEH 80PRS [B][COLOR=#ff0000]Front Stage:[/COLOR][/B] Morel Elate 603 [B][COLOR=#ff0000]Subwoofer:[/COLOR][/B] Morel Primo 10 [B][COLOR=#ff0000]Amplifier:[/COLOR][/B] Leviathan II[/CENTER]

פורסם

פעם אחת מישהו כאן רשם שהוא עשה והעלה תמונה של יונדאי שחורה שלו שהוא ביצע השחרה מדהימה אבל ציין שזה ללא הגנות מהשמש, שווה לבדוק את זה לפני.

לגבי חלון כהה מבחוץ ו"כלום" מבפנים, בד"כ בחומרים איכותיים רואים מעולה גם הכי כהה ביום אבל בלילה רואים שיש השחרה.

בנוסף, ככל שיורדים באחוזים הרמת כהות יורדת ואז מבפנים רואים מעולה.

יש גם לייזר ששם זה נראה חלון כהה ומבפנים כאילו אין לפי מה שאני הבנתי.

פורסם

רכב ראישון היה אצלי 6 שנים עם חלונות ממנו,נמכר כמו חדש (פעם אחת אפילו עברתי טסט עם השחרה מקדימה כי לא שמו לב).

הרכב הנוכחי כבר 3 שנים עם השחרה שלו ועדיין כמו חדש(אפילו לא דהה עדיין).

בנוסף כל המשפחה והחברים עשו אצלו לפני המון שנים וכולם מרוצים עד עכשיו.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

יש אפשרות שמישהו יעלה תמונות?

[CENTER][B][COLOR=#ff0000]HU:[/COLOR][/B] DEH 80PRS [B][COLOR=#ff0000]Front Stage:[/COLOR][/B] Morel Elate 603 [B][COLOR=#ff0000]Subwoofer:[/COLOR][/B] Morel Primo 10 [B][COLOR=#ff0000]Amplifier:[/COLOR][/B] Leviathan II[/CENTER]

פורסם

אני מכיר אותו אישית, עשיתי אצלו מאזדה ספיריט החדשה לפני חצי שנה, השחרה מקדימה ומאחורה, כנראה ביום רביעי אני אעשה אצלו ציפוי ללאנד קרוזר החדשה גם כן השחרה מקדימה ומאחורה, אני אשתדל מאוד לעלות תמונות.

אני יכול לומר שהבן אדם סופר מקצועי!

פורסם

ממש כיף לשמוע על כל ההמלצות, לא ראיתי עד עכשיו המלצה אחת שלילית, מחכה לראות את התוצאה על הללאנד קרוזר, וקבעתי איתו כבר לעשות לרכב שלי חלונות שחורים בשישי.

על פי דעתכם 35% לכל הרכב מלבד שמשה קדמית יראה טוב? אני מחפש שיהיה השחרה אבל לא כהה מידי, כמו ברכבי היוקרה וכו'.

פורסם

מתעלק על השרשור

השחרה ב2 האחוריים (בשביל חוקיות לא כולל 2 קידמיים) מפחית מעומס החום באוטו? הנהג ירגיש זאת?

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

אתם מחפשים אנשים מומלצים ויחסית זולים אבל מאיפה לכם באמת שהפילם מסנן חום וקרינה?

באמת שלכל בעלי הילדים כאן או כאלו שמסיעים בקביעות אנשים מאחורה , כדאי לברר את סוג הפילם אם המטרה שלכם היא גם הורדת חום וקרינה.

בקטע הזה כל ציפוי של חברה מובילה אמור לעזור, LLUMAR, חניתה, 3M , ג'ונסון , והרשימה עוד ארוכה. אבל לא לצפות למשהו מועיל מפילם סיני.

כמובן שאני לא מכיר את אלברט והעבודה שלו אלא אני מדבר בכלליות!

פורסם

אין מה לדון כל כך הרבה.. גש אליו, בקש ממנו לפרוש 30 ס"מ מהיריעה בשמש ושים את היד והזרוע חלק תחת היריעה וחלק בשמש. אחרי כמה שניות תחוש את ההבדל של צריבה בחשוף להבדיל מהחלק היד שמוגן ביריעה. מבחינת מראה - מקסימום,אם לא תאהב את זה בכלל - אפשר להסיר בקלות כשזה טרי. אצל אלברט גם לא יקר, יחסית.

בהצלחה.

פורסם

0505575420 אלברט.

נמצא ברמלה.

מחירים כדאי לשאול אותו כי אני לא זוכר.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תוכן חדש...