Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עובד קרוב לשנתיים כאח בבית חולים (עובד מדינה) ומרוויח משכורת ממוצעת של 10K. אין חסכונות או נכסים למעט מכונית 2014 (שלא מתכנן לשעבד).

פניתי לבנק יהב לצורך קבלת הלוואה של 100,000 ש"ח וזו הריבית שהציעו לי: פריים+1%.

לפני שאתחיל בסקר וביקורים בבנקים שונים, יש טעם בכלל או שמדובר בריבית מינימלית וטובה?

שמעתי בכללי על פריים מינוס חצי (או 1 אפילו), אבל לא נתקלתי בשום פרסום של בנקים להלוואה בריבית כזו!

אני צריך 100K עגול, לא פחות...למטרה כללית.

מישהו הצליח לקבל ריבית נמוכה יותר עם נתונים דומים למה שציינתי?

תודה מראש :-)

פורסם

היי,

נשמעת לי הלוואה בתנאים לא רעים.

לאחרונה,לרגל נסיעה משפחתית לארה״ב בחנתי אופציה להלוואה בסכום של עד 75000 ₪.

אשתי רס״ן בצבא ומכאן שיש לנו הלוואות בתנאים מועדפים. קיבלתי הצעה דרך חבר של עד 75000 ₪ בפריים פלוס 1 אם זה באוצר החייל ואם דרך לאומי אז פריים מינוס חצי. לא בא לי לפתוח חשבון רק לטובת הלוואה ולכן בדקתי גם הלוואה מהראל כנגד קה״ש נזילה שיש לנו ושם,לשמחתי,גם פריים מינוס חצי וניתן לקחת עד 80% מערך הקרן.

בקיצור,על פניו,נשמע שקיבלת הצעה טובה אך יש טובות ממנה,אבל לדעתי רק לסקטורים מסויימים.

פורסם

הדבר מאוד תלוי בלווה הספיציפי, בטחונות, חסכונות, סיכונים, הסטוריה וכו.

לגמרי אפשר להשיג בפריים מינוס.

במקרה שלך(אין חסכונות או נכסים), ההצעה שקיבלת סבירה.

פורסם

תבדוק אפשרות לקחת לפחות חלק כהלוואה מקרן הפנסיה ומקרן ההשתלמות. בדוק גם הטבות לעובדי מדינה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
מתעלק - כמה ריבית אני יכול לקבל היום על 75K ש"ח ל-5 שנים?

די בטוח שתוכל לקבל לפחות בתנאים שציינתי, P+1. לא חייבים להיות עובדי מדינה.

מהתגובות כאן אני מבין שאפשר פחות, אבל תלוי בכמה גורמים, שאני לפחות לא בהכרח עומד בהם.

לסכום 100K לפריסה על חמש שנים, ריבית והצמדה לפריים+1 יהיה 6800 ש"ח, לפריים מינוס חצי 2821 ש"ח. קרוב ל-4000 ש"ח הפרש בין שתי הריביות, לא סכום מטורף אבל עדיין! אז בשבוע הקרוב בכל זאת אפנה לעוד בנקים ואנסה להשיג בריבית P מינוס חצי או אפילו 1.

אעדכן כאן.

תודה למי שענה :-)

פורסם

בד"כ מעל שנתיים הריבית תהיה מעל פריים. כמו שהציעו לך, אם יש לך קרן השתלמות,

אתה יכול לקבל הלוואה בפריים מינוס חצי, אם היא נזילה אז עד 80 אחוז ממנה, ואם

לא זה בד"כ יהיה 50 אחוז ממנה, אבל עם קצת לחץ יאשרו לך גם יותר.

פורסם

תנאים של עובד מדינה לא משהו.

אני עובד באחת מחברות הבטחוניות הגדולות,משכורת משכורת קצת יותר מ 10,וותק של חצי שנה,63 אלף לשנה בריבית פריים מינוס 0.3,בפריסה גדולה יותר הייתי יכול לקבל 0.5 אבל לא רציתי למשוך.

תחפש בן משפחה עובד רפאל/אלביט/צק פוינט או וואט אבר יצא לי רבית מגוכחת של 450 בערך לכל התקופה,בדיחה.

• תוכן חדש...