Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצורפות תמונות.

הפקק נעלם, ככל הנראה לאחר ביקור במוסך (לפני שבועיים).

1. למה משמש המיכל הזה?

2. איפה ניתן לקנות פקק?

3. האם בעייתי להמשיך לנסוע ככה?

תודה.

IMG-20160512-WA0102.jpg

IMG-20160512-WA0103.jpg

פורסם

לפי מה שאני רואה מדובר בפקק של מכסה שמן המנוע, ממש לא בריא לנסוע ללא פקק, אבק ושאר צרות יכולות להיכנס למנוע ולהרוס אותו, שים בינתיים חתיכת בד שלא יוצאים ממנה סיבים גדולה מספיק שלא תיכנס פנימה וחפש פקק, זה יונדאי ? הייתי מתחיל במוסך בו טיפלת ואם אין שם מעריך שבכל חנות חלפי רכב יש פקקים חליפיים שיכולים להתאים.

פורסם
[h=2]איפה קונים פקק לחלק במכסה מנוע[/h]

הפקק נעלם, ככל הנראה לאחר ביקור במוסך

אז במוסך. לא בסופר פארם.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

לאיזה רמה נמוכה הגיעו המוסכים בארץ שמאבדים מכסה של מיכל שמן .

אני לא הייתי נוהג ברכב ויותר מכך הייתי מבקש החלפה מלאה של השמן כולל פילטר למקרה שמשהו חדר למערכת השמן

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

לא נוסעים ככה ,יש מנועים ששואבים האוויר דרך פתח מילוי השמן ויכול לגרום לצ'ק אנג'יין , אל תנסע ככה בשום אופן !

מכונאי BMW

BMW X5 4800 V8 2010 - N62

• תוכן חדש...