Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאודי A3 שנתון 2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני אשמח לקבל חוות דעת מבעלי ניסיון לגבי יתרונות/חסרונות על ה-A3 בשנתון הזה. הדגם המדובר הוא ספורטבק 1.4T Sharp, האם יש לדגם הזה בעיות ספציפיות שצריך לקחת בחשבון? ובכלל, חוץ מהבדיקה הרגילה שהרכב יעבור במכון בדיקה, מה צריך עוד לבדוק שהמכון לא בודק?

אני אשמח לקבל גם מידע לגבי צריכת דלק ממוצעת, האם מנוע 1.4 לא חלש מדי בשביל הנתונים הפיזיים של הרכב? חוץ מזה, שמתי-לב שהמחירון של הרכב הוא בגדר המלצה בלבד, כל המחירים מעל המחירון ולפעמים גם בעשרות אחוזים יותר, האם זה מאפיין אמיתי של הסחירות של ה-A3?

תרגישו חופשי לציין עוד אינפורמציה שכדאי לדעת icon_e_smile.gif

רב תודות!

פורסם

הגרסה של ה-1.4 ליטר תרגיש משמעותית חלשה יותר?

אני לא אחד שלוחץ על דוושת הגז יותר מדי אם זה משנה, אני רק חושש שארגיש שהרכב לא סוחב בתנאים מסוימים.

פורסם

ה1.4 לא ספורטיבי בכלל, אבל בנסיעות רגילות הוא בסדר.

מבחינת דלק זה רכב עם נצילות גבוהה וטכנולוגיות מתקדמות.

תחזוקה יקרה, אבל סך הכל רכב כיפי.

זה שאתה שואל על ממוצעים של צריכת דלק מדליק "נורה אדומה", ויכול להיות שהרכב הזה יהיה יקר יותר בתחזוקה ממה שאתה מצפה ממנו.

פורסם

זה לא i10 אוטומטית, בכל זאת- 1.4 מוגדש עם 122 סוסים, מעל 20 קג״מ ותיבה דו מצמדית- לא יהיה לך חסר כוח, גם אם תיסע עם רכב מלא בעלייה הוא עדיין יסחוב. לא הכי אמין בעולם, אפילו רחוק מזה, אבל סוחב יותר טוב מכל משפחתומטית-ליסינג כיום.

פורסם

אני שואל לגבי צריכת דלק כי ברכב הנוכחי אני רגיל לצריכה מאוד גבוהה, משהו כמו 1:9 - כל נתון של צריכה נמוך מזה יהווה עבורי שיפור משמעותי. לגבי המחירון, אם אני מסתמך על המחירון של לוי יצחק אז המחירים של האאודי ביד 2 גבוהים מהמחירון ולפעמים גם בצורה משמעותית.

מצאתי אקזמפלר עם נתונים מאוד טובים, אבל הבעלים של הרכב מהמגזר הערבי, אני לא יודע מה לחשוב על זה, אני מניח שלא צריכה להיות בעיה. דעתכם?

פורסם

אם הרכב שמור וטופל כראוי, ואין לך אמונות טפלות שקשורות בדת, אז יכול להיות שזה הרכב שלך. אחרי הכל, לא רשום ברישיון הרכב ״בעלות קודמת-ערבי״.

פורסם (נערך)

1:9 זה לא כזה גבוה, אם אתה מחפש לחסוך זה לא הרכב.

הרכב הזה יכול להפתיע אותך עם תקלה שהתיקון שלה עולה יותר ממה שתחסוך על דלק במשך כל אחזקתך בו.

כאילו כמה כבר תחסוך? 2500 שקל בשנה?

מדחס מזגן באוטו הזה עולה 6200 שקל

עריכה אחרונה על ידי Alf3

פורסם

ואף מילה על הגיר?

אם אני לא טועה, מדובר בגיר DSG7 הידוע לשמצה, והוא הגורם העיקרי לחשש בדגם הזה.

אישית הייתי מחפש משהו אחר, בפרט שאתה אומר שהמחיר גבוה.

• תוכן חדש...