Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכירת רכב ידני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין בלרכוש רכב ידני (שירוקו 2012)

החשש היחיד שיש לי הוא האם תהיה לי בעיה למכור אותו בעוד שנתיים פלוס מינוס?

אני מפחד שלא אצליח למכור אותו בכלל. בקושי ויש מודעות לרכב הזה ביד 2

תודה רבה לעונים

פורסם

בעיקרון השוק לרכב ידני מצומצם יותר ולכן קשה יותר למכור, דווקא במקרה של שירוקו שהוא רכב ייחודי למדי עם תדמית ספורטיבית, הסיכוי למצוא קונה שמחפש או משלים עם גיר ידני גבוה יותר, בטח כשהאלטרנטיבה היא ה-DSG7 שיהיה אז בן 6-7 שנים.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

כמות המכוניות הידניות הנמכרות מדי שנה הן הולכות וגדלות.

יש למכוניות ידניות שוק ער ולקוחות שמתעניינים בהן.

אפילו ייתרון מסויים - כמעט ולא תמצא ידניות יוצאות ליסינג.

אם זה מה שאתה רוצה אין לך מה לחשוש.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

שירוקו ידנית תמכר טוב.

לאחר דיי הרבה רכבי ספורט עברתי בשבוע האחרון לרכב משפחתי. חיפשתי בנרות רכב משפחתי ספציפי ידני, מכיוון שהיה לחץ של זמן התפשרתי על אוטומט במצב פיקס בעל נתונים מצויינים. רכשתי את הרכב מתחת למחירון אך במידה והייתי מוצא ידני (המחירון נמוך יותר) הייתי מסכים לשלם יותר.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

דווקא שירוקו ידנית נראה רכב שכן יהיה לו ביקוש בעתיד (בגלל אי היותו מצוייד ב-DSG).

(וכמו תמיד - למה כשעוד לא קנית - אתה כבר מוטרד ממכירה עתידית ?!)

alfa 156 2.5.

פורסם

אני חושב קדימה.. אם אצטרך לרדת הרבה מהמחירון בשביל למכור את הרכב ולהפסיד הרבה כסף אולי מבחינה כלכלית משתלם לי יותר לקנות רכב אחר

אבל אני אלך עליה כי אני שומע פה ביקורות טובות :)

פורסם

תקנה טויוטה קורולה אוטומטית. ככה לא תפחד מהמכירה העתידית.

(אגב, אני בטוח ששירוקו ידנית תימכר הרבה יותר מהר והרבה יותר קרוב למחירון מאותה קורולה, אבל בזמן שתחזיק את האוטו תהיה לך תחושה טובה...)

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אצלי בריו(שזה רכב שהרבה פחות מבוקש מהשירוקו בגיר ידני),

היה עיניין של ביקוש לא גבוהה(מעט טלפונים) אבל בסוף לדעתי מכרתי אותה ביותר ממה שהייתי מוכר את אותה אחת עם גיר אוטומטי(שנפוצה בליסינג) ירדתי מ64 ל57 בידיעה שעוד חודש צריך לשלם טסט ולחדש ביטוח.

במילים אחרות זה דורש הרבה יותר סבלנות.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...