Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

אני מחפש מכשיר ניווט קבוע לרכב עם דרישות מסויימות:

1. נתיק (כדי שלא יגנבו)

2. חיבור ישיר לחיווט (+)(-) ולא למצת

3. תוכנה הכי טובה שיש (כמו ווייז, רק במכשיר ניווט)

4. עדכוני תנועה בזמן אמת חשובים מאוד

5. מחיר סביר

אם יש אופציה לדיבורית BT מה טוב אבל לא חייב.

תודה למסייעים

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
קנה טלפון אנדרואיד הכי זול שיש עם כרטיס סים הכי זול שיש ותתקין עליו אפליקציית ווייז. אין טוב וזול מזה.

ת'כלס. נהג מונית שיצא לי לנסוע איתו קנה איזה טאבלט אנדרואיד זול עם סים (ו-GPS), מאושר עד השמיים.

פורסם

לדעתי לשימוש כזה עדיף דווקא נוקיה עם windows mobile.

המערכת יותר יציבה לטווח ארוך(לאנדרואיד יש נטייה להראות סימני עייפות בטלפונים שהם לא high-end) ויש ואפליקציית here drive עם מפות אופליין, שלדעתי יותר נוחה מוייז(ויש גם וייז:))

אפשר לקנות מכשיר כזה בכלום כסף.

פורסם

דודי - מפות here הן אופליין, ולכן לא מתעדכנות כמו וייז. וכמובן שלא מקבלות עדכוני תנועה. ההבדל בהחלט מורגש.

מפות עם עדכוני תנועה הן או וייז או google maps. אישית אני מעדיף את וייז.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

צודק. קראתי את הדרישות בקצת חוסר ריכוז. מחילה. :)

עדיין ממליץ על WM בתור מכשיר GPS(בתור טלפון ליוםיום - פחות). יש וייז, וגם גוגל מפות.

בנוגע לחיווט, אם הבנתי את הכוונה, כנראה תצטרך שנאי עם יציאת usb. תוכל ״להחביא״ אותו בדשבורד, ולמשוך את הכבל החוצה מפינה כלשהי שתבחר. כמו בחיבור של המצלמות dvr למשל.

פורסם

דודי - העייפות באנדרואיד קשורה לצורת השימוש. מכשיר שישמש נטו לניווט לא "יתעייף", ואפשר להסתפק במכשיר סיני שעולה 50 דולר ואפילו פחות. לא שיש לי התנגדות ל-WM - אין לי נסיון במערכת זו ולפי מה שאני קורא מדובר ב-VFM מצויין - אבל המכשירים לא נפוצים בארץ ויש צורך בבחינת התאמתם מול התאמת אנדרואידים פשוטים, כולל השואת מחיר וגודל מסך, שקרוב לוודאי ייטה לטובת הסינים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...