Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ראש העין פסגות אפק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איציק שוחחנו בפרטי על עניין המזגן (וגילינו שאם ארוץ עד לבניין שלך בלי לנשום לא יאונה לי כל רע...[emoji38])

הבנייה החדשה מזכירה לי את מגורי העובדים של אפל,לא פחות.

הארנונה שהעירייה תקעה פשוט גועלית ובל נשכח שלא מיליונרים גרים כאן אלא זוגות צעירים לרוב שזו האחרונה משמשת להם ״משכנתה״ שנייה.

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

לפני הרבה שנים (10) כשהתחתנתי גרתי עם אשתי בראש העין בדירה שכורה (נווה אפק), היא עבדה בפארק אפק ואני עבדתי בת"א. היא היתה מרוצה ואני אכלתי חרא בפקקים (ניסיתי רכבת, גם כן חרא אבל מסוג אחר). אבל למרות הכל רצינו לקנות שם בית כי האויר והאוירה היו טובים.

חיפשנו לא מעט אבל הדירות היו ישנות יחסית והסטנדרט לא היה גבוה. במקום להתפשר הוספנו 250K ש"ח וקנינו דירה חדשה בפ"ת שהיא פשרה מסוג שונה.

הבעיה עם ראש העין שהיא רחוקה מת"א ומהרצליה...רחוקה משהו כמו 20 דקות נסיעה בבוקר ובערב מהאזורים האלו. עוד 40 דקות מחוץ לבית כל יום בשוק העבודה הדורשני של המאה ה-21 בישראל זה משהו שצריך לקחת בחשבון.

כשמכרנו לפני שנה וחצי את הדירה בפ"ת חשבתי לעבור לראש העין החדשה. סה"כ נוף דומה (התרגלנו לגושי הבטון) אבל האויר טוב והשכונה נראית מתוכננת היטב עם כבישים רחבים ופארקים גדולים. הגאוגרפיה (וגם חוסר רצון לגור באתר בניה בעשור הקרוב) הכריעה אז הוספנו שוב 250K ש"ח ונעבור לרחוב אחד ליד הבית הקודם לדירה גדולה יותר...קשה לוותר על הנוחות העירונית ואחרי הכל פ"ת מאוד קרובה להכל.

היום אני גר זמנית עד שהבית החדש יהיה מוכן משהו כמו 3 ק"מ מזרחית לראש העין והתנועה קשה מאוד לאזור השרון ות"א. זה רק ילך ויחמיר יחד עם אכלוס פסגות אפק כי ציר כביש 5 פשוט סתום. אין ממש מקומות בילוי באזור וצריך לנהוג לפחות רבע שעה לקולנוע או מסעדה נורמלית, לא נורא אבל עדיין.

לסיכום, אני חושב שהמחירים הנוכחיים בראש העין החדשה לא מספיק נמוכים בהשוואה לפ"ת. בהתחלה היה שם זול מאוד (דירת 4 חדרים הפחות ממיליון), היום זה כבר לא.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

כולכם מפחידים אותי עם סיפורי הפקקים האלו :\

לא יהיה טוב מקסימום נמכור כי גם ככה המחירים כבר עלו מאז שקניתי :)

8)
פורסם

אני גר בראש העין כבר מס' שנים.

בהתחלה גרתי במשכנות המוזיקה וכיום בפסגות אפק.

עד לפני כחצי שנה עבדתי במגדלי בסר ברמת גן ואשתי עד היום עובדת ברמת החייל.

הפקקים נוראיים, אבל לא יותר מכל פריפריה אחרת בקו תלת אביב.

רמת החייל\מגדלי בסר לוקח בערך שעה כל צד בשעות העומס.

כמה זמן לוקח תל אביב ראשון?

כמה זמן לוקח תל רחובות?

כמה זמן לוקח למודיעין?

הכל אותו חרא...

לגבי פסגות אפק, התכנון הראשוני אכן יעיל אבל בפועל הביצוע חרא.

בנו כיכרות אשר עושים צוואר בקבוק משני נתיבים לאחד ביציאות, ועד שבנו כיכר שאמורה להיות ל2 נתיבים עשו כל כך חדה שאין מצב ש90% מהנהגים לא "יחתכו" נתיבים ויגרמו לעומס פקטיבי.

אישית, פחות אהבתי את השכונה אבל מאוד אוהב את ראש העין,בפועל עדיין לא החלטנו האם להישאר שם או לחפש שכונה אחרת.

(החלטנו= אשתי תחליט ואני ככל הנראה יגיד "אמן")

פורסם

כאחד ששנים לא ביקר בראש העין (וגם אז זה היה רק במגרש חניה בשביל אימון רכיבה) זה נשמע נוראי.

מה עם ערי הדרום?

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

מי שהזכיר את 444 לכיוון שוהם, אז ביציאה מראש העין כבר עכשיו זה די סיוט. יש פעמיים משני נתיבים לאחד - לפני 471 ואחרי אלעד. וכמו שכולם יודעים בארץ מ 2 ל1 לא ממש עובד.

עכשיו גם שמו רמזור חדש וכביש עם 2 נתיבים לכיוון שיפתח בקרוב ויתנכז ויגביר עוד יותר את הפקק ביציאה מראש העין לכיוון 471.

אני לא מבין למה לא מרחיבים את צווארי הבקבוק האלה כבר עכשיו לפני שיהיה ממש ממש גרוע.

אשתי ואני גרים בראש העין כבר שנתיים בשכירות. די אהבנו, כשרצינו לקנות המחירים היו גבוהים מדי.

פסגות אפק נראית כמו שכונה מפלצתית בעתיד וגם בונים עוד כ 8 בלוקים ליד השוק מה יסתום את העיר אם לא יתחילו לדאוג לתשתיות ראויות.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

יואב :arrow:

פורסם (נערך)

ואני חשבתי לתומי שאין אף אחד בפורום מאיזור ראש העין...:roll:

בדומה לכל הכותבים גם אני :

עברתי לאחרונה לראש העין(נווה אפק)

גרתי בראש העין לפני 10 שנים

נשוי 10 שנים

עובד ברמת החייל

ממש סטטיסטיקה במיטבה...

תומר

עריכה אחרונה על ידי pipinoadar

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אז מה התחדש מאז? עברו 3 חודשים.

מתענין ברכישת דירה באחד הפרוייקטים שם במתחם B.

המלצות / דיס המלצות על השכונה החדשה בפרט ועל ראש העין בכלל יתקבלו בברכה

כפיר הג'ינג'י

פורסם (נערך)

איזה דירה אתה מחפש? באיזה תקציב? מתי תרצה להיכנס?

עשיתי סקר שוק עבור חמי וחמותי.

קירת לדעתי הכי מקצועיים ונחמדים. לא יודע אם נשאר להם עוד דירות.

גיא ודורון מציגים מפרט עשיר אבל מחירים בשמיים.

לפרשקובסקי (מקווה שרשמתי נכון) יש תכנון טוב אבל מחירים מאוד יקרים.

ממליץ לבדוק גם בדוניה.

עריכה אחרונה על ידי redroze

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

נולדתי בראש העין ופה כבר 36 שנים. ולא! אני לא תימני!

מת על העיר הזאת. שקטה, אוויר טוב, במרכז ולא במרכז מבחינת רעש,פיח וצלצולים. החינוך פה הוא בצמרת של הצמרת של החינוך בארץ - שיפור עצום של העשור האחרון.

חלק כתבו פה שחסר להם מקומות בילוי כאלה ואחרים. לפעמים גם אותי זה מעצבן, אבל לאחר שאני נרגע מהעצבים וחושב, אני מבסוט לאללה שזה ככה פה. ככה נשמרים השקט והשלווה והאוויר המצוין. אז לא, מעדיף שלא יקומו פה מקומות בילוי. מי שרוצה בילוי, יכול להיכנס לאוטו, לא בשעות הפקקים, ולהגיע לתל אביב תוך 25 דקות בנהיגה זוחלת. מעדיף שיישאר ככה.

ובדבר הבינוי והשיכון. לא חייבים לקנות בשכונות החדשות דירות חדשות מהניילונים. יש אפשרויות אחרות כמו דירות יד שנייה בשכונות הוותיקות ובשכונות היותר חדשות, מה שמכונה אצלנו "הגבעות". ואפשר גם למצוא בניינים חדשים שנבנים בראש העין הישנה. אני רואה די הרבה כאלה. אז למי שמתעניין בראש העין כמקום לגור בו, אני מאוד ממליץ, ואף ממליץ על להציץ בפרוייקטים מסוימים בראש העין הישנה. אם כבר הגעתם לראש העין להציץ בשכונות החדשות שנבנות, עשו פנייה לתוך הישנה ותמצאו גם כמה מנופים, אתרי בנייה ודירות חדשות.

נ.ב. אם תגידו לי שהישנה לא מתאימה לכם מפאת הרכב אוכלוסייתה אז לכו אתם יודעים לאן

Nothin really matters to me

פורסם

גיא ודורון מציגים מפרט עשיר אבל מחירים בשמיים.

אני לא יודע מה זה מפרט עשיר אצלך ומה הוא כולל, אבל חייב לציין לטובה שלפחות למראית עין הם בונים נהדר.

אתרי הבניה תמיד מסודרים והם טורחים לאסוף בתדירות מאוד מאוד גבוהה את הפסולת, קצב התקדמות מ-ט-ו-ר-ף, והכל מסודר ומתקדם כמו "סרט נע" מהיר. חברים שקנו דרכם במתחם A מאוד מרוצים ולפחות לפי מה שראיתי - הגימורים בדירה טובים.

עכשיו הם בונים את ה"קשתות" וזה מדהים לראות את כמות הצוותים שיש להם ואיך תוך 2-3 חודשים קמים להם *בניינים* ! לא אחד או שניים אלא טור של בניינים !

בעניין המחיר - כן, לכל הטוב הזה יש מחיר וברור שכל כח האדם הזה וקצב ההתקדמות המעולה צריכים את הבנזין שלהם (כסף...) אבל למי שיש והוא מוכן לזה - לא יתאכזב לדעתי.

איזה דירה אתה מחפש? באיזה תקציב? מתי תרצה להיכנס?

יפה שאלת...

מצטרף לשאלות.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אגיב כבן אדם שלא גר בראש העין, אבל נמצא שם די הרבה.

אחד המקומות שהייתי רוצה לגור בו. בלי רעש ובלגן, ומקומות בילויי, גם לא צריך קניון...

מי שרוצה מקומות בילויי וקניון יש בפלורנטין ודיזנגוף.

מה שכן, אני מפלס את דרכי לעבודה כל בוקר דרך 444 ואחרי זה פונה ל 471...

אחרי השעה 0700 בבוקר, עדיף לא לצאת מהבית בכלל אלא עם כן יש לכם דוג גלגלי ובשעה 1500 מתחיל כבר עומס לא קטן על 444 לכיוון ראש העין (עד נחשונים) כולל 471 לכיוון ראש העין.

בקיצור, אם אתם עובדים בשעות לא שעות ויוצאים מהבית בשעה 6 בבוקר או 5 ומעדיפים לישון בלילה ולא לשמוע UTZ UTZ UTZ של מועדון מתחת לבית, זה מקום לא רע בכלל

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

• תוכן חדש...