Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחירת תפקיד לצבא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לדעת מהזה עבודה קשה, זה שזה שוחק אני מבין, אבל הם עושים עוד דברים חוץ מלנהוג? אני באמת שואל כי אני לא יודע.

כמובן שאני אשמח לשרת עם חברה יותר משובחים (בלי לפגוע באף אחד)

רכב חדש נשאר חדש רק בעולם מקביל, בו רק לך יש רכב, אין כבישים, ואין ישראלים.

פורסם

עבודה קשה זה תחזוקת הכלים (טיפולים יומיים ושבועיים), נהיגה בכלי רכב מאוד לא נוחים, ישנים ומתוחזקים לא מי יודע מה. זו אינה נהיגה ב-BMW של אבא, אפילו לא באלטו. הרבה שעות ישיבה על כסא לא נוח, רכב שהרבה פעמים רועש ומזהם, נסיעה בדרכים קופצניות והרבה מאוד נסיעות חוזרות באותו מסלול משעמם. וכמובן שאם תהיה תקלה ברכב אתה תהיה אאשם, גם אם לא.

בקיצור - הנהגים הם בעלי תפקיד חיוני בצבא, אבל הנהיגה בצבא ממש לא כיף.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אשמח להצעות לתפקיד אחר, לא קרבי אבל לא לשבת כל היום מול מחשב. אני יודע שזה מסובך אבל אשמח לדעת או אפילו לכוון לתפקיד שיתאים לי.

פורסם (נערך)

תכנית כבקשתך,אה?

בקייטנה של אגד תבקש בקשות.

בצבא תעשה מה שאומרים לך,או שתשלם את המחיר.

בהצלחה, או כמו שאומרים "אחלתי לחייל הצלחה בהמשך דרכו".

עריכה אחרונה על ידי סלע

סלע

פורסם

המלצות לתפקידים מעניינים יש בלי סוף, השאלה מה מהן בכלל רלבנטית אליך ולנתונים שלך. במקום זה, פשוט כתוב פה מה מופיע במנילה שלך ומתוך זה נוכל להמליץ לך על דברים שבאמת רלבנטיים אליך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

קב"א 52

דפ"ר 60

פרופיל 82

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא זה, מה מופיע ברשימת התפקידים שאתה יכול לבחור מהם = מנילה. זה טופס ששולחים לך בדואר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...