Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דאצ'יה דאצ'יה, יאללה, עכשיו גם מי שרצה עוד לסנגר עליכם נגמרו לו המילים. תגובה הזויה בזויה ומעליבה.

במקום להתנצל ולהציע נסיעת מבחן מהבית - מספרים סיפורים על פגישה עם הנציג מכירות, ומזלזלים באנטלגנציה שלנו.

ככה זה במדינה הזו, אין תודעת שירות, חברה מצליחה למכור דקה וכבר מרשה לעצמה לזלזל בלקוחותיה.

חבל.

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איזה נסיעת מבחן עד הבית? פות"ש ציין בפירוש שאין לו שום עניין ברכב "אנחנו ומשפחתנו לדאצ'יה לא נכנס יותר."

באותה מידה תיעלבו על זה שלא שלחו לו נערה עובדת על חושבת החברה, נו באמת.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

נו באמת, תיאום פגישה? כן, בשביל זה יוצרים קשר. כי הסוכנות של פרארי (סליחה דצ׳יה) נפתחת רק לפי הזמנה...

יש ערך רב לשרשור הזה: אנשים יודעים שגם אם קבעו להם נסיעת מבחן - לא בטוח שהיא תתקיים, בכלל או בזמן. ואת זה, חשוב לדעת. הרי מה זה הזמן של הרוכשים? ומה יש לבחון?

לגבי החלטתו של פותש בשל כך לא לרכוש רכבים של היצרן - כל עוד הם אצל היבואן הספציפי, מה שיהיה לאורך לזמן כמובן - זה אולי מוגזם, אבל סך הכל גם מובן. הוא מעדיף שירות עדיף כשהוא מוציא עשרות אלפי שקלים. עניין שלו.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
שלום רב חברי הפורום וחג שמח!

לגבי חוויית הביקור באולם וההמתנה לנסיעת מבחן - צר לי מאוד על האירוע. קצת הסברים: יש לנו במרכז המכירות הארצי רכב אחד לפחות (לעתים שניים) מכל דגם. במוקד ההזמנות איננו מתאמים נסיעות מבחן אלא פגישות. נכון שבימי עומס כמו ימי שישי וחול המועד, יש כמות לקוחות גדולה מאוד ועל כן יש לעתים להמתין לנסיעת מבחן. אנו עושים הכל כדי להעניק שירות מצויין.

נשמח לארח אתכם אצלנו בכל עת.

(לגבי כל ההשמצות על "היבואן" וכיו"ב - אינני מגיב) שיהיה חג שמח לכולם!

נציג דאצ'יה, תגיד לי, אתה רציני ?!?!?, או שאתם כולכם שם כאלו?!

מה זה החרטה הזאת - איננו מתאמים נסיעות מבחן אלא פגישות?!

דווקה את הנסיעות מבחן כן צריך תמיד לתאם מראש ולא את הפגישות, כי נסיעת מבחן ברוב המקרים היא זאת שקובעת אם הלקוח רוצה לקנות את הרכב או לא, וכי הרי זה ידוע שרכבי מבחן אין בכמות כזו כמו נציגים, בגלל זה לא חובה לתאם מראש פגישה - באים לאולם תצוגה, אחד הנציגים בעצמו צריך לגשת ללקוח ולתת לו שירות, והסבירות לכך גבוה וצריכה להיות כי תמיד יש מספיק נציגים, בכל מקרה אצלכם.

אבל רכבי מבחן אצל כל יבואן אין הרבה, בגלל זה תואמים מראש נסעית מבחן על רכב כזה וכזה.

ככה צריך לפעול יבואן\אולם תצוגה, אלו הם כללי התנהלות, ומה שאתה רשמת רק אומר עד כמה אתה בא לחרטט את הלקוח, ומעיד על חוסר המקצועיות שלך, ואני מפחד לחשוב שכך העניין עם שאר נותני השירות אצלכם.

פשוט בושה ובזיון.

במקרה כזה אתה\אתם צריך מייד ליצור קשר טלפוני עם הלקוח,להתנצל בפניו על ההתנהלות הזו, לתאם לו נסיעת מבחן בזמן שנוח לו עם הבאת הרכב אליו הבייתה, ובמידה וירכוש אצלכם רכב מסויים, עוד לצ'פר אותו במשהו כמו טיפול ראשון חינם או משהו בסגנון, בכדי שירגיש שהוא קיבל את השירות המגיע לו למרות הפאשלה שלכם!

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

פורסם

יכול להיות שהמחיר הזול של הרכבים שגרר אחריו קונים רבים גרם להם לחשוב שהם עושים טובה ללקוח שבא לרכוש את הרכב :-)

פורסם
יכול להיות שהמחיר הזול של הרכבים שגרר אחריו קונים רבים גרם להם לחשוב שהם עושים טובה ללקוח שבא לרכוש את הרכב :-)

יש להם גב של קרסו וגם תרבות ישראלית גורם להם להתייחס כך לקונים.מה אתם רוצים זאת תלונה לא ראשונה בפורום,גם מנהל מכירות פישל לפני כמה זמן..

פורסם

גם אלי לא התיחסו בסוכנות של פיאט.אני הגעתי לראות ואולי גם לקנות פיאט 500. הנציג לא פנה אלי בכלל והמשיך לדבר בפלאפון יותר מחצי שעה . גם שפנית אליו הוא אמר לי 5 דקות ולא הגיע. לא שללתי את הפיאט וגם לא התלוננתי ,חשבתי להיכנס לסוכנות אחרת של פיאט,אבל בסוף קניתי דאציה סנדארו סטופוי ואני מאוד מרוצה מהשירות ושקיבלתי ויותר מהאוטו.

תמיד יהיו את אלה שלא יהיו מרוצים גם בסוכנות של מרצדס . הבחור כבר לא מעונין לירכוש את הדאציה וכמעט בטוח שלא היה רוכש אותה גם אחרי הסיבוב ,כי מי שרוצה את האוטו ממתין וקונה

פורסם

תמיד יהיו את אלה שלא יהיו מרוצים גם בסוכנות של מרצדס . הבחור כבר לא מעונין לירכוש את הדאציה וכמעט בטוח שלא היה רוכש אותה גם אחרי הסיבוב ,כי מי שרוצה את האוטו ממתין וקונה

נכון מאוד,אם היה רציני ורצה את הרכב באמת היה בודק בכל מקרה..

פורסם

חשבתי לתומי שיבואן אשר בוחר להציב נציג בפורום, מודע לכוחו והשפעתו על דעת קהל. אי תגובה לביקורת שלילית זה דבר אחד. אבל תגובה בזיונית כמו זו שהייתה כאן...

O_O

פורסם

"בזיונית" מי ישמע אמר לכם לקחת את דעתכם ולדחוף איפה שהשמש לא זורחת.

"להציב נציג בפורום" זה מהלך שיווקי גרידא, לא שירותי, הנציג הזה (או כל נציג של כל יבואן אחר) לא נמצא פה בשביל לתת הסברים ולהתנצל בשם המנכ"ל, להבטיח הבטחות ולפזר פיצויים לכל מי שחושב שנעשה לו עוול.

אני מאוד מקווה (וגם די בטוח ש) הוא לא יכנס לשרשור הזה כדי להיגרר לויכוח אינסופי כאשר זה הוא מול כל הפורום בערך ושום תשובה שלו לא תספק אף אחד.

בשורה התחתונה יש רכבים למכירה ויש רכבים לנסיעות מבחן למי שחפץ בכך, מי שמראש פותח ב"אני לא חוזר לשם, מבחינתי המותג מחוק" אז די ברור לשם מה נפתח השרשור, וכל מילה נוספת מיותרת.

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)

א. אם אין כאן מהלך שירותי, אלא רק שיווקי, לשם מה הנציג הגיב מלכתחילה?

ב. ממש אין צורך להכנס לויכוחים או ריבים עם חברי הפורום. מספיק לתת תגובה קצרה וממצה שעולה בקנה אחד עם פרסומים אחרים (ראה ערך תגובתה של מורזילקה), והבטחה לפתור את המקרה לשביעות רצון הלקוח. בטח שאין צורך להוסיף את השורה שאומרת שהנציג אינו מתכוון להתייחס להשמצות... כל זאת כמובן במקרה ושביעות רצון הלקוחות ורמת שירות נאותה חשובים ליבואן.

בעניין השורה התחתונה - מסכים. אין צידוק "להעניש" את היבואן בכך שאתה מתרחק מהתוצרת שלה (למעשה, כנראה שאתה בעיקר מעניש את עצמך בצמצום אפשרויות הבחירה שלך).

עריכה אחרונה על ידי Step

פורסם

א. כי אם הוא לא מגיב אז הוא נציג רע שמתעלם, אם הוא כן מגיב אז הוא נציג רע שלא הגיב לשביעות רצון הhigh society שלנו, אז עדיף שלא יגיב או כן יגיב?

ב. בחייאת איזה שביעות רצון? כל אחד פה אומר שהיו צריכים להביא לו נציג נסיעת מבחן עד הבית עם שוקולדים של שופרסל פרימיום - אבל הוא חד משמעית אמר שהוא לא מעוניין יותר בדאצ'יה, אז מה הם צריכים לעשות?

לא רוצה שלא יקנה, לא מסובך.

אנחנו בתור פורום צריכים טיפ-טיפה לרדת מהעץ עם הגישה הזאת שכל אחד חייב לנו דין וחשבון ברגע שיש פה איזה "מיטל מאלדן" או "אבי מאוויס" וכו'.

פורסם

א. שיגיב מראש בתגובה שמנסה לתקן את העוול שנעשה ללקוח. בטח ובטח שלא להאכיל לוקשים ע"מ לצאת בסדר (תיאמנו מפגש, נסיעות מבחן לא מתאמים...). אתה מסכים עם זה שנעשה כאן עוול ללקוח? הוא פינה מזמנו ושם פעמיו אל הסוכנות לאחר שתיאם נסיעת מבחן, נעשה וידוא הגעה וכו׳, ושם נאמר שומע חבוב הזמן שתיאמת - לא יקרה. אם בא לך חכה פה עד שיתפנה הרכב, או סע הביתה תחזור עוד שעתיים וחצי. התגובה שנתן כאן הנציג נראית בעיניי כהתחמקות לא אלגנטית במיוחד מהטענות שהושמעו כלפי היבואן רק ע"מ להראות, כמו שאמרת - יש כאן נציג והוא לא מתעלם. לא צריך להיות היי סוסייטי ע"מ לקבל שירות סביר מיבואן.

ב. אם הלקוח אומר בפומבי "פישלתם כ"כ חזק שאינני מעוניין בשירותכם יותר", לדעתי זה בדיוק הזמן בו אמור היבואן להתערב ולעשות מה שביכולתו לרצות את הלקוח. אם לא למען שביעות רצון הלקוח אז לפחות בשביל לצמצם את הנזק שנגלה לעיניי כל קורא מהצד...

פורסם

הוא יכול לתת תשובה כנה, ע"ר "ככה זה עובד, נסיעות מבחן זה רק לפי הלוז במקום, ואגב אני לא הולך להתווכח איתכם כאילו אני הבעלים של החברה" (וזו תגובה שנוגעת פה לכמה אנשים במקום הרגיש) או שיכל לרשום תשובה מכובסת ושבלונית כמו "פנינו ללקוח ע'מ לקבל את מלוא הפרטים ונפעל כדי להשתפר" ואז ברור לכולם שזה חרטע ברטע שנכתב רק כדי להשתיק, בערך כמו החברה שאומרת לך "זה לא אתה, זה אני" לפני שהיא הופכת לאקסית, זה שקר לבן, אז למה לטרוח? תבין שבשרשור הזה אין לנציג שום דרך לצאת "מהבסדרים", גם אם היו שולחים אליו רכב עד הבית עדיין היו כאלה שקופצים "אם זה השירות ואתם לומדים רק בדיעבד אז זה לא סוג היבואן שאני אקנה ממנו, גם אחריות תתנו לי בדיעבד אחרי שאעשה רעש במדיה החברתית?", תמיד יהיו לקוחות לא מרוצים, תמיד, לא משנה מה תעשה.

אין להם שום סיבה לרדוף אחרי לקוח שלא רוצה לקנות מהם, תהיה אשר תהיה הסיבה שלו. את המשאבים צריך להשקיע באנשים שכן רוצים לקנות, כלומר אלה שיושבים עכשיו באולם תצוגה ורוצים נסיעת מבחן, לך תסביר להם ששלחו רכב הביתה אל מישהו שבכלל רוצה משהו אחר, ואלה שבאולם צריכים לחכות שעתיים וחצי לנסיעה.

• תוכן חדש...