Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנ"ל חשוב לי היות ואנחנו מתקרבים לקיץ ולהכנס לרכב רותח עם 2 תינוקות זה לא תענוג.

אני מתאר לעצמי שאין משהו מטעם היצרן, אז צריך איזה פתרון אפטר-מרקט טוב, אין לי בעיה להזמין מחו"ל בשאיפה להתקנה עצמית.

פורסם (נערך)

לאוקטביה , אם לוחצים 3 שניות בשלט זה גם פותח חלונות קידמיים. שזה פתרון עדיף מרחוק. זה צמפיון יודעים להתקין. אני חושב שיש תקנה נגד הנעה מרחוק ויש שאלת הביטוח במקרה של גניבה במצב כזה... חוצמזה יש פתרונות חצי עובדים של פאנל סולרי שמוציא אויר דרך צינורית החוצה...

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
לאוקטביה , אם לוחצים 3 שניות בשלט זה גם פותח חלונות קידמיים.

בכל מכוניות VAG לחיצה ארוכה על השלט מורידה את כ-ל החלונות. אין אפשרות לחבר הנעה מרחוק לדגם הזה.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

https://www.viper.com/car/remotestart/

שמעתי על זה, רציתי להזמין פעם ולהתקין בעצמי.. לא יצא לפועל כ"כ

תת היגוי - כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב.
היגוי יתר - כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב.
כוחות סוס - באיזו מהירות פגעת בקיר.
מומנט - לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
לאוקטביה , אם לוחצים 3 שניות בשלט זה גם פותח חלונות קידמיים. שזה פתרון עדיף מרחוק. זה צמפיון יודעים להתקין. אני חושב שיש תקנה נגד הנעה מרחוק ויש שאלת הביטוח במקרה של גניבה במצב כזה... חוצמזה יש פתרונות חצי עובדים של פאנל סולרי שמוציא אויר דרך צינורית החוצה...

לא ידוע לי על תקנה כזאת, ושאלת הביטוח תמיד עולה, אבל זה תמיד בגדר שאלה ולא בגדר "אני יודע בוודאות". יש הרבה רכבים שיוצאים לשוק עם הנעה מרחוק, לכן כל עוד זה מותקן בצורה נכונה אני לא מוצא איפה הבעיה מבחינת ביטוח. ויותר מזה, מאיפה בכלל הביטוח ידע מה היה או לא היה ברכב ?

אני לא גר בבית פרטי, אני לא אפתח חלונות כשאני לא נמצא ליד הרכב ואני לא הולך להתקין קומבינות סולריות עם צינוריות.

בכל מכוניות VAG לחיצה ארוכה על השלט מורידה את כ-ל החלונות. אין אפשרות לחבר הנעה מרחוק לדגם הזה.

מה הכוונה אין אפשרות לחבר הנעה מרחוק? נחסם ע"י היצרן או שפשוט אין מודול כזה זמין ל VAG ?

אותו פתרון ויפר שהציעו נשמע דווקא טוב ונראה שיש להם מוניטין טוב ומוכר, בשילוב עם עוקף אימוביליזר..

אני מבין שיש כאן בישראל התנגדות לפי'צר הזה אבל לאחר בילוי שבוע עם רכב שהגיע עם זה לא משאיר ספקות לנוחות שזה מקנה, לא בתור גאדג'ט אלא בתור פי'צר שצריך לדעתי להיות בכל רכב.

פורסם

אני לא מומחה, אבל לדעתי כדי שדבר כזה יעבוד צריך להשאיר מפתח אחד ברכב כיוון שהאימובילייזר המובנה לא יאפשר התנעה ללא החלק "החכם" שבמפתח. זה מסבך את העניין כי במקרה של גניבה לא תוכל להציג שני מפתחות.

לא נראה לי סביר שלעקוף את האימובילייזר זה משהו שאפשר לעשות לבד, או בכלל.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אפשר, לא יודע ספציפית לגבי הרכב הזה אבל ראיתי כמה מודולים bypass כאלו, בזמן ההתקנה הם קוראים את ערכי 2 המפתחות וזהו. המפתחות נשארים אצלך כרגיל.

לא ממש נכנסתי לעומק איך כל זה עובד, חשבתי שאולי למישהו כאן תהיה תובנה.

פורסם (נערך)

הביטוח ינסה להתחמק מתשלום אם ימצא פירצה . רוב חברות הביטוח לא מסתפקות באימובילייזר ודורשות גם קודן גם עלוקה וגם איתוראן . אם יגלה שעקפת מנגנון קודן יטען לרשלנות מטעם הלקוח. יטען שהרכב לא עמד ברמת מיגון 91 כפי שנדרש בפוליסה .... לגבי זה שיש באירופה אז יש הרבה מכוניות עם keyless ובארה"ב יש גם הנעה מרחוק . שם מצב הביטוחים אחר . בפיקאסו לדוגמא מספיק שהמפתח מטר מהרכב ואז ניתן לפתוח את הדלת וגם להניע פשוט על ידי הרמת ידית או לחיצה על start . אבל זה לא יניע לבד. גם פה עולה השאלה מה הביטוח יעשה אם הרכב נגנב מחנייה צמודה למטבח ששם נשארו המפתחות על השיש....

תזכור שאוקטביה ואחיותיה אהובות מאד על גנבי ישראל.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

בוקר טוב,

לגבי ההתקנה לא ידוע לי,

לגבי הביטוח יש הרבה מכוניות בארץ שיש להם התקן מקורי כזה ואין שום בעיה עם הביטוח, לדוגמא במאליבו גם אם אתה מתניע מרחוק הרכב נשאר נעול, וגם אם פותחים אותו עם השלט אין אפשרות להוציא את הידית הילוכים מ-p עד הכנסת המפתח ולחיצה על הקודן.

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

• תוכן חדש...