Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ערב טוב.

מחר אני צריך להתייצב מוקדם יחסית בפולג בנתניה.

החלטתי שאני נוסע עם הרכב פעם ראשונה ליתר ביטחון.

רוב הנסיעות שלי לאיזור הזה הן בימי בילוי ובשעות ערב ולא על הבוקר כך שאין לי מושג מה מצב התנועה בבקרים.

כביש 4 יש עומס מטורף כל בוקר בבית ליד , לא יודע אם כדאי לעבור משם ולחתוך לפולג.

כביש החוף לעומת זאת גם מדי פעם פקוק, אבל שוב , אין לי נסיון מי יודע מה איתו בבקרים...

תודה רבה!

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם

שמעת על Waze? מה נקודת המוצא שלך?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

WAZE זה חבר הכי טוב שלי. אני פשוט לא רוצה לקחת סיכונים שברגע שאני על ההגה פתאום יש לי פקקי תנועה מכל מקום ואני רוצה אפילו להקדים.

טוב, לפחות מחר לא יום ראשון.

פורסם

אני פעם שבוע נמצא בגנדן (מרכז הקניות של פולג).

אני יכול להגיד לך שבבוקר פקוק מכיוון מחלף דרור, דוקא כביש 4 בבוקר פקוק ממחלף דרור עד מורשה ובערך הפקק בכיוון ההפוך, כנ"ל לגבי כביש החוף.

השארלה היא מאיזה כיוון אתה בא, אם אכן מכביש 4 בבוקר מדרום, הייתי ממליץ לך לעלות במחלף דרור ואז להכנס דרך כפר נטר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

במשך שלוש וחצי שנים נסעתי לשם כל בוקר.

מאיפה אתה מגיע, ובאיזו שעה אתה אמור להיות שם?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מהצפון. עכשיו שאלתי חבר שנוסע כל פעם עם אוטובוס להרצליה לעבודה שיש פקקמים איומים מהצפון עד וינגייט. מקסימום נצא מוקדם וזהו. בכביש 4 בית ליד זה סיוט גם. תודה בכל מקרה.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

אני הייתי נוסע מחדרה דרך כביש החוף. נכון שמדי פעם יש פקק (אם כי המצב השתפר מאז שהרחיבו את כביש החוף ממחלף חבצלת עד נתניה).

כדי להיות בעבודה ב8 בבוקר, הייתי יוצא ב7, וזה כולל לצאת מחדרה דרך כביש 65 ומחלף קיסריה.

כביש 4 לא מומלץ, אכן זוועת עולם (בזמן האחרון גם בלילה, עושים שם שיפוצים)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אם תסבול מפקק זה יהיה מנתניה עד פולג, לא נורא, 10 דקות.

אם יהיה פקק לפני אז הווייז יכניס אותך בתוך נתניה וייקח אותך דרך העיר.

מאיפה בצפון אתה יוצא, ובאיזו שעה אתה צריך להיות בפולג?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אין סיבה להגיע לשם דרך כביש 6. זה לא יחסוך זמן, להיפך, ייקח אותך דרך כל המקומות הבעייתיים על כביש 4 והסביבה.

פורסם

כביש החוף זה הרע במיעוטו. הווייז ינסה להעביר אותך בשכונות בנתניה שאין שם משתמשי וייז ואז תמות. או שהפקקים יווצרו בתוך דקות עקב באמפר-טו-באמפר סטנדרטי וגם אז תמות. אז כביש החוף זה ההימור הכי פחות גרוע

פורסם (נערך)

לא בהכרח. אם הוא נכנס בחבצלת אז הוא נוסע לאורך החוף ואין שם פקקים. אולי בימי ראשון בבוקר. זה פשוט משתלם רק כשיש פקק כבר מחבצלת. ושוב, תלוי בשעה. הוא עוד לא כתב. אם צריך להיות שם ב8 הרי אין צורך בשום עיקוף, אלא סביר שלא יסבול מפקקים רציניים.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אין ברירה, אם אני צריך להיות סביבות 8 ומשהו אז כנראה שאני אקום לקראת 7, קפה חזק ויאללה.

רק במדינה הזו להגיע ממקום למקום שהוא בד"כ קצר יחסית לוקח 50 שעות.

פורסם

המסלול המעודף עלי:

יוצא מחדרה צפונה על כביש 4.

בצומת חפר פונה ימינה לכפר ויתקין, לכביש 5720.

עובר בגשר חד נתיבי מעל נחל אלקסנדר. חד נתיבי הכוונה שיש זכות קדימה לתנועה מכיוון מסויים בזמן שכיוון אחר ממתין. אין מספיק רוחב לשתי מכוניות על הגשר.

בכיכר השלישית שמאלה לכביש 5710. זהירות זה כביש יחסית מפותל וללא שוליים.

ממשיך ב 5710 עד לכביש 2.

בחיבור של 5710 לכביש 2 אפשר לפנות רק צפונה.

לכן 50 מטר לפני כביש 2 פונה שמאלה לכביש שהוא המשך הרמפה של מחלף חבצלת.

מגיע לכיכר (מחלף חבצלת), בכיכר ימינה, על הגשר שמעל כביש 2.

עוד כיכר, בכיכר שמאלה.

יורד את הרמפה ומשתלב בכביש 2.

עובר את מחלף נתניה מרכז.

נכנס לאיזר תעשיה פולג מהכנסה הצפונית - גשר השלום.

• תוכן חדש...