Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המסלול המעודף עלי:

יוצא מחדרה צפונה על כביש 4.

בצומת חפר פונה ימינה לכפר ויתקין, לכביש 5720.

עובר בגשר חד נתיבי מעל נחל אלקסנדר. חד נתיבי הכוונה שיש זכות קדימה לתנועה מכיוון מסויים בזמן שכיוון אחר ממתין. אין מספיק רוחב לשתי מכוניות על הגשר.

בכיכר השלישית שמאלה לכביש 5710. זהירות זה כביש יחסית מפותל וללא שוליים.

ממשיך ב 5710 עד לכביש 2.

בחיבור של 5710 לכביש 2 אפשר לפנות רק צפונה.

לכן 50 מטר לפני כביש 2 פונה שמאלה לכביש שהוא המשך הרמפה של מחלף חבצלת.

מגיע לכיכר (מחלף חבצלת), בכיכר ימינה, על הגשר שמעל כביש 2.

עוד כיכר, בכיכר שמאלה.

יורד את הרמפה ומשתלב בכביש 2.

עובר את מחלף נתניה מרכז.

נכנס לאיזר תעשיה פולג מהכנסה הצפונית - גשר השלום.

במקרה אני עושה בדיוק את אותה הדרך כבר שנה וחצי

אני מוכן להישבע שWAZE נותן פחות הוראות ממה שאתה רשמת :lol:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אני נוסע לפולג בכל בוקר, אם אתה בא לכיוון הפון חיפה וזה, תמשיך לכיוון כביש החוף זה הכי מהיר ויש לך מין קיצור כזה דרך התחנת דלק תאמין לי זה הכי מהיר

PEUGEOT 206XS

פורסם
כביש החוף זה הרע במיעוטו. הווייז ינסה להעביר אותך בשכונות בנתניה שאין שם משתמשי וייז

בקושי יש שם משתמשים למקררים ומכונות כביסה...

העיקופים שהווייז לוקח אותך אליהם, עדיף כבר לעמוד בפקק, חבל על דלק ועצבים. פעם אחת הוא לקח אותי לכפר סבא דרך קלנסואה וטייבה, במהירות שאם הייתי הולך ברגל, הייתי מגיע מהר יותר.

אני מעדיף לנסוע עם וייז פעם-פעמיים הראשונות, ואחר כך להיצמד למסלול הקבוע, בלי פתרונות יצירתיים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
יצאתי מהבית ב7 כי חשבתי שיהיו פקקים עכשיו אני בפולג מחכה שעה באוטו. תודה לכולם.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

אמרתי לך אם זה לקראת 8 לא יהיו לך פקקים ממש. הפקקים מתחילים רק באזור 7 וחצי. הפקק שמתחיל מאזור 7 זה מפולג עד שפיים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לא בהכרח. אם הוא נכנס בחבצלת אז הוא נוסע לאורך החוף ואין שם פקקים. אולי בימי ראשון בבוקר. זה פשוט משתלם רק כשיש פקק כבר מחבצלת. ושוב, תלוי בשעה. הוא עוד לא כתב. אם צריך להיות שם ב8 הרי אין צורך בשום עיקוף, אלא סביר שלא יסבול מפקקים רציניים.

:mm_yeah:

וגם אם המסלול הזה לא קיצר לו את זמן הנסיעה, לפחות הוא הרוויח נוף יפה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...