Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקרוב, אי"ה, תתקיים פגישה של נציגי המועדון עם שר התחבורה.

פגישה תובא לפני השר צעות ואלמנטים למדיניות ביחס לכלי רכב דו-גלגליים, כמתואר במסמך שכותרתו "הצעה למדיניות כוללת לכלי רכב דו-גלגלי בישראל".

אם יש למי מה להוסיף, להאיר ולהעיר (ביחס לנושא בכלל, ביחס לפרטים במסמך, וכו') - זה הזמן והמקום.

פורסם

אני רוצה להוסיף , אם יורשה לי.

כבוד השר,

אנו , ציבור הרוכבים בישראל , מבקשים ממך מאוד , מהיום ואילך , להשתמש בוזלין , או KY , או ג'ל דורקס , או כל חומר מסכך אחר בו תמצא לנכון להשתמש.

בתודה מראש (בעצם מהתחת)

:?

פורסם

א. האם ממשיכים ביוזמה של ליברמן לרכבת תחתית?

ב. האם המשרד רואה ב דו"ג כפתרון לפקקים ?

ג. מה קורה עם הביטוח המטורף הזה???????????.

רונין-רוכב ללא אופנוע

פורסם

אם רוצים להזיז משהו לפי דעתי צריך להיות יותר בגדול על כל התחום המוטורי,(אסתור את עצמי ואומר שלנושא מסוים כמו דו"ג יש יותר סיכוי להקים בכלל פגישה כזאת)

בהצלחה עם השר שלנו...

פורסם

הפגישה הזו יכולה להיגמר מכמה אופנים

1. תצאו מרוצים מאד

2. מצאו מרוצים פחות

3. תהיו אדישים

4. לא תהיו מרוצים

5. לא תהיו מרוצים בכלל

הבטחות תקבלו

חיוכים תראו

לחיצות ידיים - כמובן!

אבל בפועל, הוא, ואף אחד מטעמו לא יעשו כלום!

רק מחאה אקטיבית תניב תוצאות!

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

יש מי שזוכר מה קיבלנו בפעם שעברה (אצל סנה).

זו לא בושה שדבר מסויים קורה לך פעם אחת... הפעם מדובר על הפעם השניה.

ואולי למדנו קצת מהנסיון.

פורסם
בקרוב, אי"ה, תתקיים פגישה של נציגי המועדון עם שר התחבורה.

פגישה תובא לפני השר צעות ואלמנטים למדיניות ביחס לכלי רכב דו-גלגליים, כמתואר במסמך שכותרתו "הצעה למדיניות כוללת לכלי רכב דו-גלגלי בישראל".

אם יש למי מה להוסיף, להאיר ולהעיר (ביחס לנושא בכלל, ביחס לפרטים במסמך, וכו') - זה הזמן והמקום.

אני הייתי שואל אותו אם הוא רוצה שנתכופף..או שוב פעם הם יזיינו אותנו בשכיבה..

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם
אני רוצה להוסיף , אם יורשה לי.

כבוד השר,

אנו , ציבור הרוכבים בישראל , מבקשים ממך מאוד , מהיום ואילך , להשתמש בוזלין , או KY , או ג'ל דורקס , או כל חומר מסכך אחר בו תמצא לנכון להשתמש.

בתודה מראש (בעצם מהתחת)

:?

חסכתי לך את השאלה , כבוד הנשיא... :wink:

פורסם
חסכתי לך את השאלה , כבוד הנשיא... :wink:

חחחחחחחחח...אני אבקש זיכוי מכרובי על השאלה הזאת.

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

ברצינות : אפשר להפנות את זה אליו : http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=58578&page=2

זה קצת פחות פוגע לנושא הדו-גלגלי.. אצלי על ארבע אין אפשרות לשלוח את הרגל אחורה ולהסתיר... אבל אפשר להביא לידיעתו

היכן שבטוח, כדאי, וסביר לנהוג מהר - הזהר!

שם השוטר מחכה...

פורסם

אני קודם כל הייתי שואל אותו איך קוראים לו. כי אני לא זוכר מי שר התחבורה היום. הם מתחלפים יותר מהר מחיתולים על תינוק עם דיזינטריה, וגם מריחים די דומה.

מה רוצה לאמר אנוכי בניבולי הפה האלו?

עם כל הכבוד הראוי, שר תחבורה במדינת ישראל הוא סתם טייטל של פוליטיקאי חולף שמתעניין בעיקר בתכנית ההתנתקות, בתוצאות הפריימריז ובבר המצווה של סגן ראש סניף המפלגה בשלומי.

שר שעומד לשבת גג חצי שנה במשרד שלו ושזה ידוע לו לא יעשה שום מהפכה. הוא יחתום על מה שממליצים לו ראשי המשרד, יזרוק כמה עצמות פופוליסטיות כדי להתחנף לעיקר הבוחרים וימשיך לתפקיד אחר כדי לעשות את אותו כלום.

תוחזר המונרכיה לאלתר! :evil:

פורסם

א. אשאל אותו מה ששואלים בגלגלץ כל שעה עגולה " מה קורה לכבישים ??" או במילים עדינות יותר

מה לעזאזל הוא מתכוון לעשות עם המחדלים הבטיחותיים של מע"צ ??? ( אתם ראיתם מה עשו בכביש חיפה - ת"א הישן ???):evil:

ב. אם אחרי שיחליפו את מע"צ ( ראה שאלה לעיל ) עלות הביטוח תרד סוף סוף ???????

אני נוסע מהר מדי בשביל לאכול בריא :wink:

• תוכן חדש...