Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם :-)

אני צריך המלצה לרכב שני בבית אוטומטי במחיר של עד 20K ש"ח עם הדרישות הבאות (לפי סדר עדיפויות):

• אמינות - אני רוצה כמה שפחות כאבי ראש ובזבוז זמן על מוסכים. אני מודע שזה תלוי במצב הרכב הספציפי שאקנה, אבל מעדיף לשמור מרחק מרכבים עם מחלות ידועות.
  • תחזוקה זולה - זמינות ועלות חלפים וכ'ו... רצוי עם צריכת דלק הגיונית, הרכב ייסע בעיקר בעיר.
  • בטיחות - בטווח מחירים הזה הרכבים יהיו די ישנים, אבל חשוב לי שתהיה לפחות בקרת יציבות.

אם יהיו דגמים שממש ישתלם להוסיף בשבילם יש אפשרות למתוח את התקציב עד 25K ש"ח, אבל מעדיף להוציא עד 20K ש"ח ולשים קצת בצד על כל צרה שלא תבוא.

תודה מראש לעוזרים :-)

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

פורסם

התקציב נמוך ודרישות גבוהות.

קניתי פורד פוקוס שנת 2007 לפני שנה ואני ממליץ. יש את הדגם הזה בשפע, מחיר נמוך, רכב בטיחותי ונוח.

החסרון הוא צריכת דלק 1\7 בעיר ואיטיות. אין כמעט אלטרנטיבות טובות במחיר הזה, בדקתי אז את גטס אבל אחרי נסיעת מבחן התברר שזאת גרוטאה מקרטעת יחסית לפוקוס.

פורסם (נערך)

פוקוס עם בקרת יציבות יש בארץ רק מאמצע 2008 לאחר מתיחת הפנים.

( אפשר למצוא 2008 שתעמוד בתקציב).

עריכה אחרונה על ידי tanga
פורסם

בתקציב הזה הייתי ממליץ לך על פיאט גרנדה, מודל 2010 רק שים לב שאתה מחפש את הדגם עם ESP.

רכב יחסית ממודל גבוה לכן ניתן למצוא רכב שמור שלא היה במוסך כל יומים, טיפול כל 30000 ק"מ (או שנתיים) וככל הנראה הדגם עם ה ESP היה יותר בטוח מרוב הרכבים ממודל 2007 ומטה שתמצא.

טסלה 3 2022

פורסם

מה לגבי דייהטסו סיריון 2006-2008? המחירים אולי מעט גבוהים ממה שחשבתי, אבל הבנתי שהרכב די חסכוני, רמת האמינות טובה ונוחות הנסיעה העירונית יותר ממספקת.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Mazda 6 2.0L 2008

פורסם
איזה גיר?

Sent from my iPhone using Tapatalk

רשמתי, רק אוטומט. אין בעיה עם רובוטי/רציף ושאר חברי הצוות. רק לא ידני :-)

Mazda 6 2.0L 2008

פורסם

פונטו גרנדה??

נסיעה לא חלקה, תיקונים יקרים, רכב לא זול, היה לי כזה,הדגם הרובוטי, ולא היתה שום הצדקה להחזיק אותה,

ה

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

האמת שאין לי בעיה עם הנסיעה והגיר של הגרנדה, חבר קנה כזאת מלפני כמה חודשים ונתן לי לנהוג עליה, לדעתי אפשר להתרגל. הבעיה היא שהוא קנה אקמזפלר במצב מכני טוב מאוד (יד וק"מ נמוכים, טיפולים בזמן במוסכים מורשים של פיאט) ולפני כשבוע הלך לו המנוע. מודה שאני קצת חושש מהאירופאיות...

Mazda 6 2.0L 2008

פורסם

יונדאי אקסנט מומלץ מנוע 1.6 שתרגיש כוח, כמעט 4 שנים הייתה אצלי השכרה לשעבר עד שהלכה טוטאלוס, אמינה מאד וזולה לאחזקה, מנוע 1.4 מרגיש עצל וחלש אבל לנסיעות בעיר ממוצעת בלי עליות לא תרגיש מחסור בכוח

פורסם

אם זה רכב שני בהחלט הייתי מחפש סוזיקי אינגיס רכב שבהחלט עונה על כל הצרכים שלך. אוטומט, חסכוני בדלק אוכל 1ל12 משולב , טיפולים ממש פשוטים לרכב והכי חשוב שהוא רכב קטן כלומר בעיר יהיה לך ממש כייף וקל לחנות איתו.

אשמח לעזור בפרטי

• תוכן חדש...