Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב1/2 קיבלתי רכב חדש מהסוכנות,פיקנטו ספורט.

מאז היום הראשון הקורה מצד ימין מקרקשת,כנראה כתוצאה של התקנה מקומית של מישהו עם ידיים שמאליות.

זה מגיע לרמה בלתי נסבלת של נסיעה בפקק/דרך עירונית מעט משובשת/טורים נמוכים,ממש שומעים קרקושים חזקים כמו זבוב.

לא יכול לסבול את המצב הזה יותר,אפשר ללכת לסוכנות שיסדרו את המצב,או שינפנפו אותי משם?

פורסם

קנית בלי אחריות?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בטח שאפשר, איזו שאלה זו?

ברכב שקנינו ב2003 היה זרוק בורג בתוך הדלת כנראה מהתקנה של נעילה מרכזית, היה מתגלגל שם כל הזמן. סידרו כמובן באחריות ללא תשלום.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לך לקבל שירות. תלונה לגיטימית.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

כל הפלסטיקה ברכבים - בעיקר יפניות וקוריאניות מהודקים לגוף הרכב בעזרת מהדקי ניילון - מה שנקרא באנגלית NYLON RIVET

אתה יכול להזמין מאיביי או מאמזון מהדקי ניילון שמתאימים ליצרן הרכב שלך או לפי קוטר קדח החור בגוף הרכב ולהחליף אותם.

בנוסף הייתי פותח את הקורה ופשוט מנסה להבין מה חופשי שם ומטפל בבעיה בעזרת סרטי דבק, ספוגים ומהדקים חדשים.

אבל זה רכב חדש - תיגש לסוכנות ולמוסך שירות שלהם ותבקש לטפל בבעיה - זה צריך להיות משהו פשוט.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני בעל איביזה 2015 (לא הדגם החדש שיצא), ואחי בעל 2014. לשנינו יש קרקרושים בדלתות כשנוגעים או סוגרים את הדלת, בדשבורד בזמן נסיעה (רק ממקום אחד). הרכב כולו פלסטיק, האם תלונה לצ'מפיון תעשה משהו? ככה או ככה זה פלסטיק. אני לא קטנוני, כי עם מוזיקה זה נעלם, אבל לקנות רכב ב 90 אלף שקל, ולשמוע קרקושים אחרי פחות משנה - לא נעים!

פורסם
ברור שעם אחריות,חשבתי שקירקושים זה משהו שנהוג בארצנו.

כן, זה לצערנו נהוג בארצנו :-(

את כיסויי הקורות נוהגים לפרק עקב התקנת דיבורית חיצונית/גלאי רברס/אולי גם התקני תדלוק.

מציע לך לבדוק אולי ניתן ללחוץ (קלות) עליו ולהחזירו למקומו.

אחרת - גש למוסך.

alfa 156 2.5.

פורסם
אני בעל איביזה 2015 (לא הדגם החדש שיצא), ואחי בעל 2014. לשנינו יש קרקרושים בדלתות כשנוגעים או סוגרים את הדלת, בדשבורד בזמן נסיעה (רק ממקום אחד). הרכב כולו פלסטיק, האם תלונה לצ'מפיון תעשה משהו? ככה או ככה זה פלסטיק. אני לא קטנוני, כי עם מוזיקה זה נעלם, אבל לקנות רכב ב 90 אלף שקל, ולשמוע קרקושים אחרי פחות משנה - לא נעים!
אני מכיר כלכך הרבה אנשים עם איביזה שאין להם את הבעיה שיש לכם...איפה זה קורה? אולי נשענתם על משהו מסויים נסעת במהירות פנייה חדה או דברים כאלה. איזה מן רעשים אלה ואיפה זה בדיוק ברכב אנסה לשאול מתמחים ולעזור לך. אף פעם לא שמעתי על בעיה כזאת בייחוד לא בגרמניות
פורסם

אולי כבל לא מחוזק באזיקון גורם לרעש,גש שיפרקו ויבדקו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אין סיבה שתתעסק בזה בעצמך. אם אחד הקליפסים ישבר ולא תוכל להחזיר את הקורה למקום יגידו שאתה גרמת לנזק ולא יטפלו בך.

הכי פשוט בעולם, גש למוסך יבואן עם התלונה וזהו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...