Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

את רוב הטיפולים לרכב אני מבצע לבד בעזרת הכנופיה, אך עדיין אני רוצה להכניס את הרכב למוסך שמכיראת הדגם, ולוודא שאני לא מפספס שום דבר.

במוסך המרכזי בפתח תקווה רוצים 563 ש"ח (כולל מע"מ) לבדיקה, אם יהיו ליקויים והם יתוקנו על ידם הסכם יתקזז מעלות התיקון...

מוסך רמי בת"א לא מעוניין לבדוק רכב שלא הולך להיות מטופל על ידיו.

יש למישהו המלצה על מוסך שמכיר את דגם/יצרן ומוכן לבצע בדיקה בסכום סביר (סביר, לא סמלי)?

עדיפות לאיזור המרכז/דרום (ק.מלאכי והסביבה), אבל אם המוסך מקצועי אני מוכן לנדוד ברחבי הארץ...

פורסם

אני מלוד, אבל רוב היום באיזור ק.מלאכי וגדרה.

הכוונה היא לתחזוקה שוטפת בעזרת הכנופייה, ולא במוסך.

פורסם

מוסך גבע בתל אביב, מאוד מומלץ והבדיקה בחינם וללא התחייבות.

הוא מומחה בעיקר בסיטרואן - פיג'ו אך נמצאים אצלו כל סוגי הרכב.

אבל אני סומך על הכנופיה.:lol:

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם

לא רואה טעם ללכת לחפש בעיות!

תאמין לי שאם יהיו ,אתה כבר תדע לבד.. בשביל זה יש מבחן שנתי ,ובשביל זה כל טיפול שמבצעים ,עוברים על שאר מכלולי הרכב

דבר נוסף והכי חשוב פה, יצא לי להכיר דרך הפורום ,3 מחברי הכנופייה באופן אישי ,ועוד כמה בהתכתבות.. ,מקצועניים ברמה גבוהה בהרבה ,מאותו עובד במוסך שיעשה סיבוב סביב הרכב שלך ואולי גם נסיעה קצרה..בתמורה לסכום מופקע שכזה!

אז עשה כהבנתך

נ.ב ,אני חושב שלא מכובד לקבל טובה עצומה שכזאת מאנשי הזהב האלו, ואח"כ לפתוח שרשור מזלזל שכזה (בעניי)

בהצלחה

פורסם

נ.ב ,אני חושב שלא מכובד לקבל טובה עצומה שכזאת מאנשי הזהב האלו, ואח"כ לפתוח שרשור מזלזל שכזה (בעניי)

מסכים

אם בכל זאת אתה לא רגוע אתה יכול להיכנס למוסך מורשה ולבקש טיפול יסודי שיכלול בדיקה מקיפה.

פורסם (נערך)

זה רחוק מזילזול, אלו 2 דברים שקצת קשה לוודא בדיוק בלי כלים מתאימים.

האחד, זו מנורה של ESP שנדלקת ונשארת דולקת בשלל מצבים שלא קשורים אחד לשני, וגם בבלימה קצת חזקה, יכול להיות שמדובר רק ביוניט ברקס שידוע שהייתה בה תקלה סדרתית, אבל לפני שאני הולך לרכוש את החלק, אני מעדיף לוודא שזו אכן הבעיה ולא משהו אחר.

השני, חריקה לא ברורה מהסרן האחורי, שנשמעת לעיתים(לא בצורה קבועה) בנסיעה איטית לאחור, בלימה של הרכב בגלישה...לא הורגש שם שינוי במהלך הנסיעה.

כשהצצנו מתחת לרכב לא ראינו כלום, וסברנו שמדובר באבן תקועה שתיפול, אבל זה ממשיך קרוב לחודשיים, ואני לא חושב שניתן לאתר מה זה מבלי להעלות את הרכב על ליפט.

גם אני חושב שהעלות שדורש המוסך המרכזי של יונדאי לא סביר, לכן נפתח השרשור הזה, לקבל המלצה למקום במחיר סביר, וכן, רוב הסיכויים שלא אתקן את התקלה במוסך לכן אני מתעקש לשלם על הזמן שהושקע בבדיקה...

עריכה אחרונה על ידי GAD57
  • תוכן חדש...