Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה: מהי בוכנה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם בוכנה היא צילינדר?

אם כן אז

איפה נמצאת הבוכנה

ומהם תפקידיה?

אודה לכם מאוד אם תענו לי.

בתודה רבה מראש.

אלירן.

פורסם

זה עזר לי בגדול אבל אני יותר מחפש ידע כתוב מאשר ידע מצולם.

כי עדיין קשה לי להסביר לעצמי שזאת הבוכנה.

בכל מקרה תודה!

פורסם
אתה לא צריך את זה כתוב, אתה צריך פסיכולוג...

או... להציץ

כאן

how stuff works זה אתר שמאז שאני מכיר אותו (שנה לערך) לא הצלחתי להבין אותו...

אבל תודה בכל מקרה.

אם מישהו מוכן להסביר לי בקצרה ממש על הבוכנה אני אודה לו מאוד.

פורסם

מידע בכתב?

אוקיי אז ככה.. הבוכנה היא לא הצילינדר, היא נאה בתוכו..

כל תפקידה של הבוכנה הוא לנוע מנ.מ.ע (נקודה מתה עליונה) לנ.מ.ת (נקודה מתה תחתונה)

וחוזר חלילה..

כאשר היא יורדת בפעם הראשונה, היא מבצעת את פעולת היניקה במנוע, ואז היא מגיעה לנ.מ.ת ועולה, בעלייה הזאת היא מבצעת פעולה הנקראת דחיסה, ואז היא מגיעה לנ.מ.ע, המצת נותן ניצוץ, כל תערובת האויר דלק שיש בפנים נדלק והפיצוץ יורה את הבוכנה למטה, זו בעצם הפעולה היחידה שנותנת כוח למנוע,

פעולה זאת נקראת פעולת העבודה, לאחר מכן שמגיעה הבוכנה שוב לנ.מ.ת היא עולה שוב, ומבצעת את פעולת הפליטה...

הסברתי את זה בדרך הכי פשוטה שיש.. אך החסרתי הרבה פרטים כי חשבתי שאין צורך בכך, עם תרצה לדעת עוד, רק תשאל.

בעליו החדש של HONDA CR 125!!

פורסם
מידע בכתב?

אוקיי אז ככה.. הבוכנה היא לא הצילינדר, היא נאה בתוכו..

כל תפקידה של הבוכנה הוא לנוע מנ.מ.ע (נקודה מתה עליונה) לנ.מ.ת (נקודה מתה תחתונה)

וחוזר חלילה..

כאשר היא יורדת בפעם הראשונה, היא מבצעת את פעולת היניקה במנוע, ואז היא מגיעה לנ.מ.ת ועולה, בעלייה הזאת היא מבצעת פעולה הנקראת דחיסה, ואז היא מגיעה לנ.מ.ע, המצת נותן ניצוץ, כל תערובת האויר דלק שיש בפנים נדלק והפיצוץ יורה את הבוכנה למטה, זו בעצם הפעולה היחידה שנותנת כוח למנוע,

פעולה זאת נקראת פעולת העבודה, לאחר מכן שמגיעה הבוכנה שוב לנ.מ.ת היא עולה שוב, ומבצעת את פעולת הפליטה...

הסברתי את זה בדרך הכי פשוטה שיש.. אך החסרתי הרבה פרטים כי חשבתי שאין צורך בכך, עם תרצה לדעת עוד, רק תשאל.

כמובן שזה בהתייחסות למנוע ארבע פעימות.

גם זו בוכנה:

IMG_0127.JPG

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם

בוכנה היא בוכנה , במנוע 2 פעימות כל השאר שונה היא פשוט גורפת תערובת במקום לקבל אותה ישר לחלל הצילינדר משסתום\שסתומים

ים long time no

פורסם
בוכנה היא בוכנה , במנוע 2 פעימות כל השאר שונה היא פשוט גורפת תערובת במקום לקבל אותה ישר לחלל הצילינדר משסתום\שסתומים
וב"כ יש שני רינגים במקום שלושה בארבע פעימות.

ולפי דעתי גם התמונה של גרשון היא שתי פעימות.

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

• חודשיים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...