Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב שנת 2012 ואני יד ראשונה.ורשום קוד מהירות בצמיגים h.וברשיון רכב רשום v .זה טעות שעשו או שזה בסדר?

היום: סקודה פאביה 2012 ידני

פעם: סיוויק 1.6 2003,ניסן אלמרה פרפקט 2006

פורסם
יש לי רכב שנת 2012 ואני יד ראשונה.ורשום קוד מהירות בצמיגים h.וברשיון רכב רשום v .זה טעות שעשו או שזה בסדר?

זה לא בסדר, מכיון שקוד המהירות שרשום על הצמיגים נמוך מקוד המהירות שרשום ברשיון הרכב.

האם שמרת על רישיונות העבר, איזה קוד מהירות רשום בהם?

אולי הטעות הייתה לאורך השנים.

פורסם

כנראה שיש איזושהי טעות רישומית ברשיון הרכב.

אפילו בהוראת הרישום, הקוד הוא 85H בדומה לצמיגים המקוריים שלך: http://car.mot.gov.il/ORIL/2012/3/12-1598.pdf

מאחר ואתה במילא מתכנן החלפת צמיגים, תוכל להתקין צמיגים עם קוד V ולנשום לרווחה, או להתקין שוב צמיגים עם קוד H ולטפל בסוגיה מול צ'מפיון (אם יציעו פתרון ללא עלות בענין) או במכון רישוי (ענין של פחות מ-30 ש"ח).

K4vK4Zi - ראה כאן.

פורסם

שנה שעברה גם v פשןט לא הסתכלתי כי לא ידעתי מה זה אומר ורק עכשיו קראתי מה אומר קוד מהירות כי רציתי להחליף צמיגים

פורסם

אז מה צריך לעשות...בטח זה כאב ראש לשנות?

פורסם
כנראה שיש איזושהי טעות רישומית ברשיון הרכב.

אפילו בהוראת הרישום, הקוד הוא 85H בדומה לצמיגים המקוריים שלך: http://car.mot.gov.il/ORIL/2012/3/12-1598.pdf

מאחר ואתה במילא מתכנן החלפת צמיגים, תוכל להתקין צמיגים עם קוד V ולנשום לרווחה, או להתקין שוב צמיגים עם קוד H ולטפל בסוגיה מול צ'מפיון (אם יציעו פתרון ללא עלות בענין) או במכון רישוי (ענין של פחות מ-30 ש"ח).

K4vK4Zi - ראה כאן.

זה בטוח לא בעיה ?

פורסם

התקשרתי לצמפיון ומחר מקבל תשובה.

פורסם

הקוד מהירות שנמצא ברשיון מסמן את הקוד מהירות המינימאלי שאתה יכול להתקין ברכב, זאת אומרת שאם רשום ברשיון רכב V (שווה ערך ל-240 קמ"ש), את יכול להתקין צמיגים עם קוד מהירות V ומעלה כמו: W ו-Y, שהם 270 קמ"ש ו300 קמ"ש.

אם יש לך צמיגים עם קוד מהירות H, וברשיון רשום V, זה לא מתאים ולא תקני.

בכל אופן, זה נראה דיי מוזר שלסקודה פאביה יש דרישה ל-V ומעלה.

AUTOTECH

Automotive Multi-Level Diagnostics and Tuning

פורסם (נערך)

דיברתי הם הנציגה של צ'מפיון בשם לינוי..אמרה לי שזה בסדר..אז שאלתי אותה איך זה שהצמיגים שלי h ושקניתי את הרכב כבר היה רשום v...אמרה שהם לא אחראים על זה..בקיצור שירות גרוע..ואני לא יודע מה לעשות..וגם ללכת למשרד הרישוי בטח יעשו לי הרבה כאב ראש?יכולים בגלל זה לפסול אותי בגלל זה? בגלל טעות

גם יש לי רישיון לרכב גם שקניתי את הרכב גם היה רשום..

עריכה אחרונה על ידי david86

פורסם

למה זה שירות גרוע? מה אתה רוצה שהיא תעשה?

כבר הציעו לך לגשת לכל מכון טסטים ולשנות את הקוד ברישיון הרכב בעלות של 30 שקלים.

לא יעשו לך שום בעיה כי הרכב רשום במשרד התחבורה עם קוד H.

• תוכן חדש...