Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם,

משום מה הפקחים הגיעו לשכונה הנידחת שלנו (מראה נדיר) ונתנו לי דו"ח על חנייה באזור של תחנת אוטובוס בזמן שהייתי במכולת. תכל'ס אשם ,אין לי תרוץ אבל בהיותי סטודנט אינני עשיר במיוחד ולכן אשמח אם אוכל להעזר בכם ע"מ לבדוק אם הדוח תקין .

יש בדו"ח מספר דברים ששמתי לב אליהם . אולי זה ניסיון דחוק -אבל צבע האוטו הוא תכלת מטאלי ולא כסוף. כתבו רחוב ואז מחקו ורשמו אחר ואין סימן וי על מסירת הדו"ח.

מעבר לזה הדו"ח האחרון שקיבלתי היה לפני יותר מ5 שנים (גם על חנייה) במידה והדו"ח תקין האם ניתן להמיר באזהרה?

תודה ויום טוב.

(לכל המצטדקים למינהם שאוהבים להגיד עשית תשלם. תחסכו ממני את הביקורת שלכם)

1.jpg

פורסם

1. הבדל מינורי בצבע - לא עילה לביטול.

2. אתה יכול לבקש, יש עיריות שמבטלות. קח בחשבון שאתה עלול לקבל תשובה שלילית אחרי 90 היום שיש לך לשלם.

3. כשאתה כותב בפורום לקבלת יעוץ חינם אתה לא יכול לקבוע לאחרים מה לענות לך.

פורסם

פות"ש לדעתי אין עילה לביטול הדו"ח.

3. כשאתה כותב בפורום לקבלת יעוץ חינם אתה לא יכול לקבוע לאחרים מה לענות לך.

אבל מנהלי הפורום כן יכולים לקבוע, ובמקרה בקשתם מתחברת בדיוק למה שהוא ביקש:

הודעת הבהרה לגבי מטרת הפורום המשפטי

הפורום המשפטי נוצר במטרה לאפשר לכותבים בו לחוות את דעתם כלפי סוגיות משפטיות שונות בצורה עניינית מחד, וקבלת ייעוץ משפטי ראשוני ובלתי מחייב מאידך.

כאשר כותב כלשהו מבקש עזרה או ייעוץ לגבי עבירה שלכאורה ביצע, מותר לענות לו באופן ענייני או לא להגיב, במידה ולדעתכם הוא העבריין השפל ביותר עלי אדמות.

זכרו: אין זה מתפקידו של הפורום לשפוט איש - בשביל זה הוקמה מערכת בתי המשפט.

הודעות שיחרגו מהכלל הזה,
ובפרט הודעות שיש בהן משום הטפת מוסר
, תימחקנה.

משתמשים שיעברו באופן עקבי על הכלל הזה יוכנסו למעקב.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לא מסכים.

אין לו לכותב להתריס/לסייג מראש את מי שיענה לו ואת תוכן דבריו.

לגבי התגובה - לא היה בה משום הטפת מוסר על העבירה אלא רק על התרסתו/ סיוגו של פותח השרשור

פורסם

ראשית, תודה על התשובות המהירות.

שנית , אני לא יודע אם אתה רציני או לא אבל הוא היה עם קסדה של אופנוע על הראש.

שלישית, כתבתי את הסתייגות משום שקראתי פה הרבה תגובות שבהחלט מאוד עוזרות אך בלא מעט מהן הכותבים נוקטים צד של שפיטה, שלטעמי הוא לא במקום .

פורסם

הדו"ח הושם לך על החלון או נמסר לך ביד?

אם הושם על החלון , כתובתך מעודכנת ואתה נוהג להוציא דואר רשום

אז...

תעשה מהדו"ח הזה טיארה וחכה לדו"ח שיגיע בדואר רשום בעוד כ 4 חודשים.

לכתוב מכתב לבקש לבטל עולה מעט.

תנסה מקסימום לא יצליח ,תשלם.

אביG

מה זה משנה מה אתה חושב

זו בקשת / דרישת מנהלי הפורום, שלא להטיף כאן לפות"שים.

מה לא ברור ?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני לא מצליח לקרוא מה כתוב, אז אסתמך על מה שציין פות"ש.

ההבדל בצבע גם הוא די חסר משמעות, בדיוק בדקויות כאלה. אם היה אוטו אדום והיה כותב תכלת, היה על מה לדבר, אולי. במצב הנוכחי, אין ממש למה "להטפל".

זה שיש רחוב שם רחוב מחוק זה גם לא עילה. טעה הפקח, אחרי זה תיקן. לגיטימי. בסופו של דבר הכתובת נכונה (לפחות בערך, מבחינת מספר)? אם כן, אין מה לעשות.

אי מסירה לא מעניינת. היא לא מסומנת פשוט כי הדו"ח באמת לא נמסר, אלא הוצמד לחלון.

אתה יכול לבקש לבטל, או לחכות לקבל את הדו"ח ה"אמיתי" (מה שקיבלת עכשיו זה סוג של פרומו) בדואר, ואז לשלוח בקשה לביטול. למרות שאני לא יודע כמה סיכוי יש לך. מצד שני, מה אכפת לך, תנסה. המציל מצבו הפיננסי של סטודנט בישראל כאילו הציל עולם ומלואו.

מצד שלישי, תפסיק לחנות כמו דוש. זה לא יפה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

שכונת גילה היא לא שכונה נידחת והיא סובלת מעבריינים שחונים איך שבא להם , העירייה סופסוף הוציאה את האצבע מהתחת והתחילה לחלק דוחות לאותם עבריינים וזה עוד אחרי שהמנהל הקהילתי ביקש להקל במקומות בהם החנייה בעייתית.

אז אם חנית במקום לא חוקי וגרמת לאנשים להסתכן כדי לעלות לאוטובוס אז פשוט תהיה מספיק גבר כדי לשלם את הדוח שקיבלת.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

כפי שרשמו מעלי,

אם הדו"ח הונח על השמשה, תמחזר את הנייר, ותמתין לדוח בדואר.

אם לא הגיע, זכית, הגיע באיחור, זכית, לאחר שיגיע תערער, תאמר שאין לך מושג מי ומהו, ושהרכב שלך בצבע אחר, צרף אישור של משרד התחבורה לגבי הסטורית צבע הרכב.

כעקרו זה כן עילה לביטול, ולי ביטלו דוח בעילה זו, בדיוק באותו אופן וגם על אותם צבעים, אם יש להם תמונות, הם יכולים לתקן, המקרה שלי הוא ישן עוד לפני שהיו מצלמים ומתעדים כל דו"ח חניה. אז אולי הסיכוי כבר קטן יותר.

אם לא אוכפים שם בד"כ, וזו אכיפה סלקטיבית, אז גם זו עילה לביטול, צריך להוכיח את זה.

אגב, באיזה שעה ניתן הדו"ח? בזמן שהיתה תחבורה ציבורית? כי אם לא, אז גם זו עילה לביטול.

בהצלחה.

פורסם

אם לא אוכפים שם בד"כ, וזו אכיפה סלקטיבית, אז גם זו עילה לביטול, צריך להוכיח את זה.

אגב, באיזה שעה ניתן הדו"ח? בזמן שהיתה תחבורה ציבורית? כי אם לא, אז גם זו עילה לביטול.

בהצלחה.

אכיפה סלקטיבית רק הוא קיבל, מסתבר שהחליטו לאכוף שם את החניות בצורה יותר מסיבית ראה הודעה 9

הדו"ח ניתן ביום חול בשעות הצהריים, וגם אם הדו"ח ניתן בימי מנוחה הוא תקף אלא אם יש תמרור המתיר חניה לרכב פרטי

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
הדו"ח הושם לך על החלון או נמסר לך ביד?

אם הושם על החלון , כתובתך מעודכנת ואתה נוהג להוציא דואר רשום

אז...

תעשה מהדו"ח הזה טיארה וחכה לדו"ח שיגיע בדואר רשום בעוד כ 4 חודשים.

לכתוב מכתב לבקש לבטל עולה מעט.

תנסה מקסימום לא יצליח ,תשלם.

אביG

מה זה משנה מה אתה חושב

זו בקשת / דרישת מנהלי הפורום, שלא להטיף כאן לפות"שים.

מה לא ברור ?

מה זה משנה מה אני חושב?!

בשביל מה הפורום הזה בכלל? רק בשביל מחשבות ודעות.

ומה לא ברור לך במה שכתבתי בעניין הביקורת על ההתרסה ולא על העבירה, שזה עניין מנהלי הפורום?

פורסם
אכיפה סלקטיבית רק הוא קיבל, מסתבר שהחליטו לאכוף שם את החניות בצורה יותר מסיבית ראה הודעה 9

הדו"ח ניתן ביום חול בשעות הצהריים, וגם אם הדו"ח ניתן בימי מנוחה הוא תקף אלא אם יש תמרור המתיר חניה לרכב פרטי

ישה יקירי, מהודעה מס' 9 ניתן להבין שיש שינוי מדיניות באכיפה, אמנם אני לא משפטן, אבל יש סיכוי סביר שזה לבדו יכולה להיות עילה לבקשת ביטול דו"ח. לא בטוח שמבחינת החוק זו עילה, אבל מקובל שכשיש שינוי מסוג זה בשלב הראשון נותנים יותר אזהרות, כדי לאפשר לתושבים להבין שהמדיניות השתנתה.

לגבי הטענה לצורך בתמרור מיוחד שצריך להופיע בתחנות אוטובוס בכדי להתיר חניה בשעות אי הפעילות (להלן 'אוף'), הרי ההיתר הזה הוא פועל יוצא של פסיקה, שבה נקבע שתחנת אוטובוס בשעות האוף שלה, אין מניעה מלחנות בה, שכן זו פיסת חניה בלי שימוש. אז אני לא מבין איזה עוד תמרור יש להוסיף מעבר, אני גם לא מכיר תמרור כזה. אמנם כפי שאמרת, המקרה דנן לא רלוונטי לסוגיה.

פורסם

אין פסיקה כזו למיטב ידיעתי

בעקבות פסק הדין הזה ,http://elyon1.court.gov.il/files/07/510/074/M03/07074510.M03.htm

שינו את פקודת התעבורה ומותר להחנות בשעות המנוחה ובתנאי שיש תמרור המתיר זאת ( תמרור 439)

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...