Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הכוונה הציעו לך רק את שני אלה?

לטעמי שתיהן יחסית עגלות (הפלואנס יותר והקרוז נוטה להעלות הילוכים מוקדם (לפחות ב2010 שהייתי בה).

לפלואנס תא מטען גדול יותר אבל עם זרועות שפולשות למרחב, איכות חומרים נמוכה יותר בשנתונים האלה ויותר נוחה.

בקרוז הפנים איכותי יותר מהפלואנס , יש יותר אבזור (יש גם קצת בלי אבזור).

פורסם (נערך)
מה התקציב שלך ומה הדרישות? האם זה בהמשך לשרשור הזה?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?595724-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%9E%D7%A9%D7%A4%D7%97%D7%AA%D7%99-%D7%A2%D7%93-35-%D7%90%D7%9C%D7%A3-%D7%A1%D7%95%D7%91%D7%A8%D7%95-%D7%90%D7%99%D7%9E%D7%A8%D7%A4%D7%96%D7%94-B3-%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%93-%D7%A4%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%A1-2011-%D7%90%D7%95-%D7%9E%D7%A9%D7%94%D7%95-%D7%90%D7%97%D7%A8

האם חיפשת רק בסוכנויות או גם אצל אנשים פרטיים?.

אם אתה שואל אותי- פלואנס עדיפה.

כן זה בהמשך לשרשור אשמח אם אחד המנהלים יעביר את זה.

זה בסוכנות אבל שני הרכבים מיד פרטית

מבחינת מראה אהבתי יותר את השברולט, למה היית הולך על הרנו?

התקציב 40

עריכה אחרונה על ידי Mor Haham
פורסם
ב 40K הייתי קונה קיה סיד/פורטה או יונדאי I30.

אני לא מוצא את הרכבים האלה בסוכניות אני זוכר שבדקתי..ואני מפחד לקנות מבן אדם פרטי כי יש הרבה סוחרים ורמאים

פורסם

ובסוכנויות כולם צדיקים גמורים? ממש לא. לא חסרים פה מקרים גם על אנשים שקנו מחברות ליסינג גדולות ונפלו בפח.

כל רכב אתה צריך לקחת לבדיקה מטעמך גם אם אתה קונה מסוכנות/מגרש או אפילו מסוויץ' שמוכרים רכב מבעלות פרטית.

דווקא יש לך יתרון כשאתה קונה מבן אדם פרטי כי השוק מוצף ויש לך יותר כוח מיקוח בנוגע למחיר.

חפש רכב עם היסטוריית טיפולים מתועדת, גש ביחד עם הבעלים לאותו מוסך ותוודא שבאמת הרכב טופל לפי הוראות יצרן, בדוק מתי הטיפול הבא ומה העלות שלו ותקזז מעלות הקנייה, אם הרכב נקי מתאונות שלדה ובמצב מכאני וקוסמטי טוב - אתה יכול למצוא רכב טוב.

• תוכן חדש...