Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דרך אגב, אפרופו 500 אבארט קומפיטיציאמו (כן, זו שעולה 230), חבר (מבין) שנהג, התאכזב מאוד מהתערבותה הגסה של הבקרה.

*אהם-אהם* ABS-fuse *אהם-אהם*

• תגובות 153
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
"יומן מנהל.

תזכורת לעצמי:

לקחת את בר72 לפעם הראשונה שלו בקארטינג.

סגור יומן"

בדיוק מה שעובר לי בראש בכל אזכור של קארטינג בהשוואות לרכבים, לפחות אלו שאני נהגתי בהם גם.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

יש שעון חום?

לדעתי בשאלה זו צריך להתחיל את המבחן כדי שנדע אם שווה לנו להמשיך לקרוא או לחזור לעבוד על גליונות האקסל.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם (נערך)
האם כשהבקרה מתנתקת, היא באמת מתנתקת?

יש ספורטיביות שבהן הבקרה לא מתנתקת By definition.

ע"ע: אבארת' 500, גולף GTI.

סבבה (או שלא).

מעצבנות הן הספורטיביות שבהן הבקרה מתנתקת-לגמרי By definition, אבל בפועל כן עוזרת במצבי-קצה.

ע"ע: פיאסטה ST, סובארו BRZ\טויוטה GT86.

ברוב הביקורות לא ישימו לב לזה או שישימו לב ולא יציינו זאת.

בטויובארו הן מתנתקות לגמרי - ללא התערבות, בעקבות לחיצה ממושכת, כמו בב.מ.וו.

אגב, ב-500 אבארת לשוק האמריקאי, ישנו ניתוק מלא, שמשום מה אינו קיים בגרסאות האירופיות.

אין לי הגדרה אחרת לזה זולת טמטום אירופי במיטבו.

עריכה אחרונה על ידי 504L

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

בפוקוס ST יש אפשרות לניתוק מלא.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

ניתקתי פעם אחת בקרות בסיטרואן לצורך ג'ימוקנה. לפי התנהגות הרכב היא אכן התנתקה. בכביש אני לא מעז לנתק אותה. אני לא שומאכר ולא חאקינן.

פורסם

אני צופה ביוטיוב במגזיני רכב מצולמים רבים.

What Car נחשב למגזין מוביל אך בעיני היה למשעמם ובנאלי עד לאחרונה.

לאחרונה נכנס מנחה חדש. הוא מסתפק בהצגה חיצונית קצרה מאוד ולאחר מכן פונה ישר לקטע הנהיגה: התנהגות, נוחות, צריכת דלק וכו'.

רק בסוף הוא מגיע לפרקטיות של תא הנוסעים, מחירים וכו'.

אני חושב שזה שינוי מרענן מאוד באופן בחינת רכבים. בתור חובב רכב אני מעדיף את אופן ההגשה הזה בהרבה.

לענייננו, אולי כדאי לחשוב על יישום הקונספט גם במבחנים כתובים.

תודה

פורסם
בטויובארו הן מתנתקות לגמרי - ללא התערבות, בעקבות לחיצה ממושכת, כמו בב.מ.וו.

טעות.

יש "ניתוק מלא". המערכת עדיין תתקן כשתרגיש איבודי אחיזה חריגים מהסרן הקדמי.

על כן יש לא מעט שרשורים בנושא ה-Pedal Dance שגורם לביטול מלא אמיתי. המהדרין ישלפו החוצה את נתיך ה-ABS.

פורסם
ניתקתי פעם אחת בקרות בסיטרואן לצורך ג'ימוקנה. לפי התנהגות הרכב היא אכן התנתקה. בכביש אני לא מעז לנתק אותה. אני לא שומאכר ולא חאקינן.

למה שומאכר או האקינן? ESP הפך למשהו שבשגרה רק בעשר שנים האחרונות, פחות או יותר.

מה עשית לפני כן? מה כל העולם עשה לפני כן? נוהגים. ביתר זהירות ותשומת לב(לפחות אלו המודעים לכך, כמוך, למשל).

בכל דגמי PSA שאינם דגמי קצה, דוגמת 208GTI או DS3 RACING, ה-ESP בר ניתוק עד 50 קמ"ש ולאחר מכן מתחבר אוטומטית. זאת על מנת שיהיה לך קל יותר להאיץ חזק בתנאים חלקלקים כמו שלג או בוץ במהירויות נמוכות ולא להתקע. כך, עם מידה מסויימת של החלקת גלגלים(פירפור בלשון העם), תצליח להתקדם ולשמור על מומנטום - אחד מעקרונות הברזל בנהיגה בתנאים כאלו.

פורסם
טעות.

יש "ניתוק מלא". המערכת עדיין תתקן כשתרגיש איבודי אחיזה חריגים מהסרן הקדמי.

על כן יש לא מעט שרשורים בנושא ה-Pedal Dance שגורם לביטול מלא אמיתי. המהדרין ישלפו החוצה את נתיך ה-ABS.

עזוב שרשורים וכל מיני סיפורים, שאתה לא יודע מה מהם נכון - ואם הבקרות היו מנותקות לגמרי או לא. ל-ABS יש חיים והשפעות משלו, ללא קשר ל-ESP. מי שמנסה לעשות דריפטים ולהעביר משקל ביתר קלות עם משחקי בלימה, ירגיש את ה-ABS נאבק.

קח את שתי הטויובארו למצבי קיצון, הן על אספלט אוחז והן על צרוב מוגבל אחיזה, ודא שהבקרות מנותקות לגמרי - וחזור לספר לנו איך היה.

פורסם

ראיתי את הסרטון, קראתי גם על ה-pedal dance שלך.

אתה לא רואה מה הנהג בסרטון עושה עם הדוושות.

אל תצטט פורומים בלי הרף. שב מאחורי ההגה ותתנסה בעצמך.

• תוכן חדש...