Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מאוד אהבתי אותו, נתן לי תחושה של קארט.

לקארט אין טורק סטיר :lol:

ובנימה פחות מבודחת, על כבישי ישראל הצרובים ובעלי מקדם החיכוך הנמוך, כנראה שמהדורת ה'של פיז'ו ספורט', עם LSD מכאני ושאר ירקות, היתה הרבה יותר מוצלחת.

208GTI היא מכונית שרציתי לאהוב אותה והותירה אותי עם טעם מר של החמצה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תגובות 153
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בהמשך ^^ מנקודת הנהג המתמיד, אשר יהיה ויחיה ברכב שנה /שנתיים.

איך איכות החיים ביום יום . (לדוגמה - :wink: האם הקונסולה מפריעה לחבק את הנוסע לצידך)

ולא כנהג אורח, הקורא וקורע ביום אחד.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
איך מחזיקי הכוסות?

והגג שמש?

חירטוטי היסטוריה וסיפורי אגדות מוטוריות זה באמת מיותר כשבוחנים רכב חדש. תשאירו את זה לפורום אספנות ותספרו איך היה האוטו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אשמח לקרוא על כמה היא קלה לנהיגה ספורטיבית עבור נהג לא מיומן במיוחד. האם סלחנית לטעויות כמו תיקוני הגנה מיותרים, בלימה מאוחרת מדי וכו'?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

רוב המכוניות המודרניות לא ינשכו חזק מדי, בוודאי לא עם הנעה קדמית. לי היה יחסית קל (יחסית למה שצפיתי) לנהוג אפילו ב-235 בקצב גבוה בהרבה מזה שאני רגיל אליו (ועדיין לא התקרב לדגדג את המגבלות שלה), ואני כמעט ונטול ניסיון בהנעה אחורית.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אני מאוד אהבתי אותו, נתן לי תחושה של קארט.

"יומן מנהל.

תזכורת לעצמי:

לקחת את בר72 לפעם הראשונה שלו בקארטינג.

סגור יומן"

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

האם כשהבקרה מתנתקת, היא באמת מתנתקת?

יש ספורטיביות שבהן הבקרה לא מתנתקת By definition.

ע"ע: אבארת' 500, גולף GTI.

סבבה (או שלא).

מעצבנות הן הספורטיביות שבהן הבקרה מתנתקת-לגמרי By definition, אבל בפועל כן עוזרת במצבי-קצה.

ע"ע: פיאסטה ST, סובארו BRZ\טויוטה GT86.

ברוב הביקורות לא ישימו לב לזה או שישימו לב ולא יציינו זאת.

פורסם
איך מחזיקי הכוסות?

קטסטרופה אמיתית!

למרות שקיימים (להבדיל מה 2008 שם הם כלל לא קיימים), בילתי נגישים ולא פרקטיים לחלוטין.

והגג שמש?

בדיוק כמו המחזיקי כוסות....איננו.

דרך אגב, במבי, לא הבנתי משהוא... למי קראת זקן???:roll:

AVIA,

בבקרות מודרניות ומתקדמות, השאלה היא לא אם מתנתקת או לא (זה רק עניין של שנים בודדות עד שלא יהיה כלל כפתור ולא תוכל כלל לנתק) אלא עד כמה היא מתערבת.

אם (סתם לדוגמא) אני מתקרב לסיבוב בסופרב 280 עם בקרות פועלות ומצליח להוציא אותה לדריפט היגוי יתר של כל הסיבוב אז בניינו, מה בכלל אכפת לי מי מלווה אותי ומי לא מלווה אותי באותו זמן?

אם אני מסוגל להרים רגל מהגז באייפקס והישבן של ההוט האטצ (לא משנה כרגע מי) נותן לי פסיעה קטנה החוצה ומאפשר לי להדק את הסיבוב( וכידוע אני בכלל לא נוהג ככה אבל נעזוב את זה לשניה), אז מה אכפת לי שהמערכת דולקת אם היא מאפשרת לי את זה?

בנהיגה קלאסית, אפשרי לנהוג מסלול טכני מהר מ-א-ו-ד מבלי שהבקרה בכלל מתערבת ככה שכמו שנפסיק לכתוב על ההגה הלא מתקשר, בקרוב (לדעתי) גם לא נזכיר את הבייביסיטר בדמות בקרות אחיזה.

אם כבר ההפך, קצת מרגיע אותי לדעת שהיא מאפשרת לי "להתחרע", אבל אם אעשה טעות פטאלית, יש לי רשת הצלה בדמות בקראה שפוקחת עלי עין.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
מעצבנות הן הספורטיביות שבהן הבקרה מתנתקת-לגמרי By definition, אבל בפועל כן עוזרת במצבי-קצה.

ע"ע: פיאסטה ST, סובארו BRZ\טויוטה GT86.

לא מדויק:

Current: Ford Fiesta ST2

Past: Skoda Fabia 1.2TSI Sport

Peugeot 206 XS

פורסם

:shock::shock::shock:

מה 230000ש"ח ?! בטוחים שהתכוונתם ל208 ולא בטעות ל308 GTI ?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

המחיר הוא 100K פחות.

האיזכור של ה 230 הוא מין בדיחה שכזו למחיר של ציונה (אבארט 500 קומפטיציונה) הבת של פורטונה שבחו"ל, עולות אותו דבר אבל בארץ, 100K ש"ח מבדיל בניהן.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
AVIA,

בבקרות מודרניות ומתקדמות, השאלה היא לא אם מתנתקת או לא (זה רק עניין של שנים בודדות עד שלא יהיה כלל כפתור ולא תוכל כלל לנתק) אלא עד כמה היא מתערבת.

אם (סתם לדוגמא) אני מתקרב לסיבוב בסופרב 280 עם בקרות פועלות ומצליח להוציא אותה לדריפט היגוי יתר של כל הסיבוב אז בניינו, מה בכלל אכפת לי מי מלווה אותי ומי לא מלווה אותי באותו זמן?

אם אני מסוגל להרים רגל מהגז באייפקס והישבן של ההוט האטצ (לא משנה כרגע מי) נותן לי פסיעה קטנה החוצה ומאפשר לי להדק את הסיבוב( וכידוע אני בכלל לא נוהג ככה אבל נעזוב את זה לשניה), אז מה אכפת לי שהמערכת דולקת אם היא מאפשרת לי את זה?

בנהיגה קלאסית, אפשרי לנהוג מסלול טכני מהר מ-א-ו-ד מבלי שהבקרה בכלל מתערבת ככה שכמו שנפסיק לכתוב על ההגה הלא מתקשר, בקרוב (לדעתי) גם לא נזכיר את הבייביסיטר בדמות בקרות אחיזה.

אם כבר ההפך, קצת מרגיע אותי לדעת שהיא מאפשרת לי "להתחרע", אבל אם אעשה טעות פטאלית, יש לי רשת הצלה בדמות בקראה שפוקחת עלי עין.

ב-"מצבי-קצה", אני לא מתכוון רק לרגעי "או-שיט-קלאץ'-ברקס-לרצפה-לעצום-עיניים".

אלא גם למצבים יותר פשוטים. ע"ע הסרטון של האריס, או בלימה ברגל שמאל במכוניות מסויימות, או סחיפה נשלטת ב-BRZ.

פורסם
התבססתי על זה:

מוזר.

בטופגיר טענו שהיא כן מתנתקת לגמרי.

הדור החדש של הבקרות, כמו שנתקלתי בקופרה, מגיע למה שכבר חוויתי בעבר בקאימן: מתערבות, כן, אבל אתה לא בטוח אם זה אתה או הן שמתקנות את הקו.

דרך אגב, אפרופו 500 אבארט קומפיטיציאמו (כן, זו שעולה 230), חבר (מבין) שנהג, התאכזב מאוד מהתערבותה הגסה של הבקרה.

את ה-208GTI הוא דווקא אהב.

אני...

טוב, לדעתי נחכה למאמר.

רק שימו לב להתעלם ממה שבאגירה חושב, כי הוא לא מבין כלום.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
"יומן מנהל.

תזכורת לעצמי:

לקחת את בר72 לפעם הראשונה שלו בקארטינג.

סגור יומן"

אל תתחכם. קארט שמרתכים לבד ושמים לו מנוע של ווספה, ונוסעים בשדות.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...