Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם הדגש הוא על טקטיקה, ARMA במקום הראשון - מבחינת דרישות חומרה הדגש צריך להיות על מעבד, פחות על כרטיס המסך. PUBG גם מייצר הדים, אך אליו לא ממש הצלחתי להתחבר ; מצד שני ולמען ההגינות, נתתי לו צ'אנס של 7 דקות כולה.

• תגובות 1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סיימתי את הDLC של FAR CRY 5.

HOUR OF DARKNESS ממש מגניב. צריך לחלץ חברים בוייטנאם ועל הדרך יש כל מיני אתגרים. כל הנשקים והרכבים של הDLC זמינים גם במשחק הרגיל.

ממליץ בחום למי שאוהב וייטנאם.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כל סדרת FC זה אותו רעיון שמלבישים אליו עלילה אחרת. ל5 גראפיקה מצויינת ויש מטוסים. מעבר לזה בדיוק כמו קודמיו, עם שינויים מינוריים. בנוסף יש ארקייד ברשת שכולל שלבים שבנו אנשים. יש שלבים ממש יפים.

אני אוהב את הקונצפט של עולם פתוח ושלל משימות, שילוב של כלי רכב, מטוסים, סירות וכד'.

בנוסף SEASON PASS נותן יופי של תוספות. יהיו DLCים נוספים: על מאדים וזומבים.

רוצה עולם פתוח ומשימות הרבה יותר מגוונות? FALLOUT.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם (נערך)

FALLOUT 4 זה שיט טהור, לא להתקרב. NEW VEGAS מעולה.

PUBG זה משחק כייפי בטירוף כשמשחקים עם חברים. אני עם אפס סבלנות למשחקים שבורים וזה המשחק השבור היחיד בחיי שאני ממשיך לשחק על אף הבאגים המעצבנים שלו. אם אתה בעניין FPS אונליין ויש לך עם מי לשחק, לגמרי PUBG.

כמובן שבאטלפילד מעולה.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני חושב ששמתי ב-overwatch יותר שעות מכל shooter אחר ששיחקתי בו, אולי חוץ מ-team fortress 2.

אבל, בזמן האחרון אני מאוד נהנה מ-vermintide 2

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

לא סובל את FALLOUT, אבל יש לי שאלה לגבי FARCRY5:

ב- 2 וב- 3, היתה מפה, וכל הזמן זזת על המפה מפה לשם, לתחושתי במעגל לא מעניין. בחדש - הגייםפליי נראה שונה. זה גם מרגיש שונה?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
זה גם מרגיש שונה?

לטעמי אותו הדבר בדיוק. רק אין מפה קטנה בצד המסך, אלא מצפן. מפה אפשר לפתוח. לטענת המפתחים זה נותן תחושה יותר מציאותית.

פורסם
הוכרזו פולאאוט חדש ואלדר סקרולס חדש
השנה הם הפציצו בחידושים בכללי.

רק מה שמאכזב אותי זה שזה יהיה מולטיפלייר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

Fallout 76 הוא MMO וES IV לא יגיע בשנה הקרובה. לא כ"כ מעניין.

אני מחכה לCyberpunk 2077.

מה שכן אהבתי באירוע של Bethesda הוא שהם הבינו שהם השיקו את Skyrim קצת יותר מידי פעמים, וידעו לצחוק על עצמם.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

האמת MMO זה דיל ברייקר גם בשבילי.

אבל אמרו שיהיה בFO76 גם סינגל פלייר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...