Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מאז ההרחבה וכשיש לי זמן אני משחק ב- GRIM DAWN. אומנם ARPG של סינגל פלייר טהור אבל משחק די חביב. נופל לדעתי ברמתו מ POE בעומק.

צריך לציין אם כבר, ש- POE עשו מהפכה אדירה לדעתי בז'אנר בכך שהרחיבו לעשר מערכות את המשחק וזה תואם לרמתו של השחקן - כלומר הם ביטלו את העניין של לסיים את המשחק בארבעה מערכות ואז לחזור עליו פעמיים כדי להגיע לרמה גבוהה של שחקן. היום עוברים סיפור שלם עם 10 מערכות שונות ומגיעים ל- HIGH END שמשם אפשר להמשיך לכל מיני סוגים אחרים של GRIND ופיתוח דמות.

מי שחובב ARPG כמו דיאבלו, חייב לנסות את Path of Exile. זה פאקין חינם! אומנם קצת קשה להיכנס לתוך זה כי בניגוד לדיאבלו 3 המאכזב, אין ניסיון לפגר את המשחק אלא הוא נשאר יחסית מורכב ועשיר בבניית הדמות. מומלץ!

GRIM DAWN משחק מצויין גם אותו סיימתי ;) (למרות שלא ממש אפשר לסיים אותם).

מאז ש POE הרחיבו עם האקטים החדשים הם שיפרו את המשחק עשרות מונים.

נ.ב אני הולך לקנות מחשב חדש בגלל Wolfenstein!!!!

Opel Adam S 2017

• תגובות 1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אגב לחובבי Wolfenstein, למי ששיחק את The new order, לא לשכוח את ההרחבה The old blood שהיא קצרה משמעותית אבל עדיין מהווה סיפור שלם בפני עצמו ומהנה לא פחות.

אני מקווה שגם אני לא צריך מחשב חדש. שלי בן 4.5 כבר ועד עכשיו כל המשחקים רצים עליו בסדר גמור. לא רואה סיבה ש-wolf החדש לא ירוץ גם כן. עדיין לא התקנתי אבל יקרה השבוע (ואז סופ"ש הבא לא אצא מהבית :-P ).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שיחקתי ואהבתי.

אגב Wolfenstein רץ סבבה על הY50 שלי.

אגב שתיים, מי שמשחק אל תשכחו לחפש שידורגים לנשקים במהלך המשחק. אני לצערי נזכרתי בזה מאוחר ואין לי כוח כבר לחזור אחורה.

פורסם

אני מקווה שגם אני לא צריך מחשב חדש. שלי בן 4.5 כבר ועד עכשיו כל המשחקים רצים עליו בסדר גמור. לא רואה סיבה ש-wolf החדש לא ירוץ גם כן. עדיין לא התקנתי אבל יקרה השבוע (ואז סופ"ש הבא לא אצא מהבית :-P ).

רק דיברתי... wolf החדש זה המשחק הראשון שהתקנתי שלא עובד בגלל המעבד הגרפי. מסתבר שדרישת המינימום היא Radeon R290 ולי יש... 280.

יש המלצה מה לקנות שיחליף אותו ויחזיק מעמד ל-4 השנים הקרובות? האם AMD? או משהו אחר? (שיעבוד פלאג אנד פליי, לא בא לי להחליף חצי מחשב עכשיו והמחשב טפו טפו עובד מהר מאוד).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
רק דיברתי... wolf החדש זה המשחק הראשון שהתקנתי שלא עובד בגלל המעבד הגרפי. מסתבר שדרישת המינימום היא Radeon R290 ולי יש... 280.

יש המלצה מה לקנות שיחליף אותו ויחזיק מעמד ל-4 השנים הקרובות? האם AMD? או משהו אחר? (שיעבוד פלאג אנד פליי, לא בא לי להחליף חצי מחשב עכשיו והמחשב טפו טפו עובד מהר מאוד).

תקציב לכרטיס חדש?

מה שאר המפרט? בעיקר חשוב מה הספק.

מניח שאתה משחק על FHD 60HZ?

They are trying to ban me...

פורסם

אני לא מחפש כרטיס הייאנד כלומר לא אלו שעולים אלפים על גבי אלפים. לא מכיר את המחירים בארץ אז בדולרים נניח 300-400 דולר.

המפרט בן 4:

i7-3770 3.4G/8M

Asus P8Z77-V LX s.1155 ATX

PSU 750W Chieftec CTG-750C

במקור היה לי 16GB זיכרון אבל אני זוכר במעומעם ששדרגתי ל-32GB - יותר מאוחר בבית אוודא.

המעבד הנוכחי הוא R9-280X OC GA עם 3G זיכרון, שתכלס נראה לי שזה מה שלא מאפשר למשחק לרוץ. מעבר לזה כל משחק אחר שניסיתי רץ בסדר גמור, פריים רייט טוב, כמעט לא נתקע (יש כמה משחקים שפעם בכמה זמן עושים crash, אבל לא נורא).

אכן משחק על FHD 60HZ.

הבנתי שה-580 יכול להיות תחליף סביר. עולה פה 350 יורו בערך עם 8GB. רק שהוא לא מתאים ל-4K בהנחה וארצה לשדרג (בינתיים לא בוער לי).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

ב400 דולר כבר אפשר לקנות GTX1070 לאחר ירידת המחיר האחרונה. אבל GTX1060 6GB יהיה די והותר.

חזק יותר ויותר משתלם מהRX580 מכיוון שהמחירים של סדרת הRX בשמיים בגלל CryptoCurrency Mining, בזמן שהירוקים פחות נפגעו.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

תודה, אבל משום מה פה המחירים לא נמוכים משמעותית לאנוידיה. מצאתי את זה:

8GB Gigabyte GTX1070IX OC PCIe

Gigabyte GeForce® GTX 1070 mITX OC 8GB, VR ready , GDDR5 256BIT 1xDVI-D,1xHDMI,3xDP 1556/8008MHz DirectX 12 PCI-Exp 3.0 (GV-N1070IXOC-8GD)

ב-444 יורו.

וגם:

6GB GB GTX1060 Min PCIe

Gigabyte nVidia GeForce GTX1060 Mining 6GB GDDR5 192BIT 1708/8008MHz DirectX 12 PCI-Exp 3.0 (GV-NP106D5-6G)

ב-280 יורו.

לעומת זאת:

8GB Gigabyte RX580 AOR PCI-e

Gigabyte AMD RX580 AORUS 8GB 256BIT GDDR5 ,Directx12,3xDP, 1xHDMI ,1xDVI-D, 1365/8000 MHz PCI-E(GV-RX580AORUS-8GD)

ב-377 יורו.

אולי אני יכול לקבל 10% הנחה על המחירים האלה - צריך לבדוק.

אגב, אני יכול לחכות חודשיים אם זה משנה משהו.

בנוסף, חשבתי על זה עוד קצת ואולי עדיף לנצל את זה לנסות להתקדם ל-4K ו/או ל-144HZ נניח? (בהנחה ושאר החומרה שלי מספקת - אמנם די חזקה אבל עדיין 4 שנים).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

כאמור, הRX580 מעט חלש יותר מ1060. ההפרש הוא 100 יורו לטובת ה1060? נשמע לי מוזר. בכל אופן הייתי הולך על ה1060. תתעלם מהזכרון הגדול יותר בAMD, הביצועים בפועל יותר חלשים.

הMSRP של ה580 הוא 229$ (מעט יותר לגרסאות OC). רק כדי שתבין עד כמה המחיר מופרך.

מסך 4K או 144Mhz יעלה יותר מהכרטיס שאתה מתעתד לקנות, מה שאומר הכפלת התקציב לפחות.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

ה-580 הכי זול שאני מוצא פה עולה קצת פחות מ-300 יורו והוא 4GB. כנראה בגלל כריית המטבעות.

1060 הוא במחיר נורמלי?

והאם הוא יעבוד עם 4K או עם 144MHZ? ברור לי שהמסך יכפיל את התקציב אבל זאת לא הבעיה. הכרטיס הוא חובה (אם אני רוצה משחקים חדשים). המסך הוא בונוס - אני רק רוצה להיות מוכן אליו מבחינה חומרתית.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

הוא עולה פה 600 כרגע. ואני לא חושב שיש פה בלאק פריידי או סייבר מאנדיי או משהו דומה, אבל אין לי בעיה לחכות קצת.

אם 1060 עולה 280 אני באמת צריך לשלם כפול? מה אני מקבל בתמורה? בהנחה ואין לי כוונה לשדרג כרגע מרכיבים אחרים (אולי מסך).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

טוב ויפה אבל כולל משלוח זה יגיע קרוב למחיר שלו פה שהאחריות יותר זמינה ונוחה. וחוצמזה כמה עשרות יורו לא יעשו את ההבדל. השאלה נותרת בעינה: מה יצא לי לשלם כפול על 1080? מה הוא יתן לי ש-1060 לא יתן?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...